Zobacz temat
Mam Efkę :: Hyde park :: W wolnym czasie
jak wyobrażasz sobie danego forumowicza
|
|
Rat |
Dodany dnia 06/06/2012 16:33
|
Platynowy forumowicz Postów: 3056 Data rejestracji: 07.02.11 |
Temat "zapożyczony ze "snów" , natchnęło mnie , że o ludziach z forum ludzie śnią . Samowolka pełna - temat na luzie oczywiście , bez obrażania . Jak sobie wyobrażamy danego usera - ubiór , wygląd, charakter , co lubi , etc ze swojej strony - [b]Perfidia [/b]- kochająca żona , wyrozumiała , ale mająca swoje zdanie . Obecnie matka pełną gębą . Nawet jedno jej zdanie potrafi zastanowić się . [b]sigma[/b] - zakręcona , ciągle brak czasu . Ubiór wygodny, ale dostosowany do sytuacji . Bardzo łagodna . [b]martyna[/b] uporządkowanie , ceni swoją prywatność . Waleczna , broni słowa wypowiedzianego/napisanego . na razie tyle mam nadzieję ,że temat się przyjmie [color=#33cc33] Czasem sobie myślę, że Oj, lepiej byłoby gdyby nie było mnie. [/color] |
martyna |
Dodany dnia 06/06/2012 16:55
|
300% normy Postów: 11241 Data rejestracji: 07.08.09 |
OJP oplułam klawiaturę Rat to Ci wyszło ja póki co mam tak, choć nie wiem czy jest sens bo wiem jak większość z Was wyglada: RAT- luzak pełną gębą, z dystansem, oddana swojej pasji jaką jest medycyna, strój to mi się z reggae kojarzy. Ef- to taka pszczółka, które pracuje po cichutku i do przodu .. Pogodna- osoba o świetnych pomysłach na siebie, o postrzeganiu świata " nie ma takich przeciwności by nie dało się im stawić czoła". Diuna- chorobowy narcyzm, talent plastyczny i szalony błysk w oku to tyle Życie jest zbyt krótkie, aby pić kiepską herbatę, czytać złe książki i marnować czas na ludzi, dla których nic nie znaczymy. |
|
|
Rat |
Dodany dnia 06/06/2012 16:59
|
ja was nie znam , wizualnie i stąd temat . chciałam na podstawie tego co kto pisze Jeśli większość się zna to temat umrze Edytowane przez Rat dnia 06/06/2012 17:00 [color=#33cc33] Czasem sobie myślę, że Oj, lepiej byłoby gdyby nie było mnie. [/color] |
Diuna |
Dodany dnia 06/06/2012 18:29
|
Platynowy forumowicz Postów: 2684 Data rejestracji: 08.11.11 |
Martyna, stonowana, wrażliwa i subtelna.Taka anielica. Rat w bojówkach, słuchawkach i twarda. Perfidia- żelazna dama Tajfunek- z włosem rozwianym Modliszka- szczupła i pyskata Ja i narcyzm? może i tak, ale uroczy Edytowane przez Diuna dnia 06/06/2012 18:41 Srutututu, pęczek drutu |
|
|
Perfidia |
Dodany dnia 06/06/2012 19:10
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 7779 Data rejestracji: 26.01.09 |
Ja sobie nie umiem wyobrażać wyglądu ludzi, których poznaję na forum Taki deficyt mam i już. Mam za to skojarzenia. Np. Rat kojarzy mi się z biwakowaniem A sigma z dłońmi umazanymi różnokolorowymi farbkami ef z kolorem żółtym i skakaniem na skakance Martyna z deszczem Nadzieja z czarną, lakierowaną skórzaną torebką Pogodna z kolorową piłką plażową modliszka z detalami wykonanymi z brązu Itd. [color=#990099][i]Czasem jest tak, że to, co się liczy, nie da się policzyć, a to, co daje się policzyć - nie liczy się.[/i] [small]A.Einstein[/small][/color] [small]1,6180339887498948482045868343656...[/small] |
ef |
Dodany dnia 06/06/2012 19:11
|
Pasjonat Postów: 6498 Data rejestracji: 16.02.11 |
[quote][b]martyna napisał/a:[/b] Ef- to taka pszczółka, które pracuje po cichutku i do przodu .. [/quote] Martyna, proszę Cię Rat - reggae, dredy, bojówki i słuchawki. i buty z łyżwą. luz i uśmiech. Perfidia - pełen luz, dystans, są rzeczy ważne i ważniejsze. zaangażowana, ma dużo serca i głowę gdzie trzeba. Martyny sobie nie potrafię wyobrazić. kojarzy mi się z kimś kruchym i delikatnym, a z drugiej strony dość zasadniczym i "nie właź w moją przestrzeń". a Makro to dla mnie w ogóle zagadka Wcale nie umarłeś lecz śpisz, jeszcze życie wyjdzie Ci. |
|
|
Perfidia |
Dodany dnia 06/06/2012 19:13
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 7779 Data rejestracji: 26.01.09 |
Już wiem czemu ef kojarzy mi się z żółtym Czemu ja nie pomyślałam o Twoim awatarze?
[color=#990099][i]Czasem jest tak, że to, co się liczy, nie da się policzyć, a to, co daje się policzyć - nie liczy się.[/i] [small]A.Einstein[/small][/color] [small]1,6180339887498948482045868343656...[/small] |
ef |
Dodany dnia 06/06/2012 19:14
|
no rozumiem żółty, ale nie mogę ogarnąć zupełnie skakanki. why?
Wcale nie umarłeś lecz śpisz, jeszcze życie wyjdzie Ci. |
|
|
Rat |
Dodany dnia 06/06/2012 19:19
|
wolne skojarzenia , poprzez posty , SB Bojówki , słuchawki skojarzenia idealne ... luz ----> ( lęk ,i niepokój ?? ) chyba się to nie godzi dready kiedyś były zamiłowanie do medycyny - jak najbardziej edit - komenty oczywiście mile widziane .... czy trafione skojarzenie ,czy tez lipa Edytowane przez Rat dnia 06/06/2012 19:23 [color=#33cc33] Czasem sobie myślę, że Oj, lepiej byłoby gdyby nie było mnie. [/color] |
ef |
Dodany dnia 06/06/2012 19:23
|
w ogóle Rat, zapomniałam napisać, pomysł z tematem bardzo mi się podoba co do pszczółki - chyba nie, chociaż staram się wszystko ogarniać i wychodzi to zazwyczaj tylko wtedy, kiedy mnie terminy przycisną. Wcale nie umarłeś lecz śpisz, jeszcze życie wyjdzie Ci. |
|
|
Rat |
Dodany dnia 06/06/2012 19:31
|
[b]ef[/b] - tutaj luz można wyczuć styl - myślę , że t shirt i krótkie spodenki do tego dobre buty i słuchawki skull luźny w sensie wygodny styl , swój ?? wesoła , nie odludek pomimo iż tak myśli ? Edytowane przez Rat dnia 06/06/2012 19:36 [color=#33cc33] Czasem sobie myślę, że Oj, lepiej byłoby gdyby nie było mnie. [/color] |
Nadzieja |
Dodany dnia 06/06/2012 19:54
|
Pasjonat Postów: 5532 Data rejestracji: 20.08.08 |
[quote][b]Perfidia napisał/a:[/b] Nadzieja z czarną, lakierowaną skórzaną torebką [/quote] Perfidia a skąd ci się wzięła ta czarna lakierowana w dodatku torebka, nawet nie mam takiej...o matko.... [color=#333399]"Nigdy nikomu nie ufaj, Danielu, a tym bardziej ludziom, których podziwiasz. Bo nie kto inny, a właśnie oni zadadzą ci najboleśniejsze rany." Carlos Ruiz Zafón " Cień Wiatru"[/color] |
|
|
ef |
Dodany dnia 06/06/2012 20:12
|
Rat, co do stylu - dokładnie tak. dobre buty - koniecznie. ubiór też ok. krótkie spodnie kocham, oczywiście przyzwoitej długości, i szkoda mi, że do pracy nie mogę w nich latać. słuchawki zawsze. wyglądam dość chłopięco... odludek... ostatnio trochę bardziej niż zazwyczaj. ale poprawię się. Rat, wiem że lęk i niepokój, ale to jest zaburzeniem, a mi chodzi o Ciebie. że w swojej najgłębszej naturze jesteś chodzącym pozytywem i uśmiechem. Wcale nie umarłeś lecz śpisz, jeszcze życie wyjdzie Ci. |
|
|
Pogodna |
Dodany dnia 06/06/2012 20:36
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 3860 Data rejestracji: 23.06.10 |
Z kim mi się kojarzycie? Rat - taka co z wielkiej torby wyciągnie lek na każda dolegliwość,a jak ktoś złamie nogę to w tej torbie ma nosze i weźmie go na plecy i zaniesie do szpitala, Perfidia - z tą najważniejszą w ulu pszczelim, że ogólnie to milczy i się przygląda a jak trzeba to się odezwie wyciąga jakąś księgę mądrości i czyta i znowu zasiada i czeka, ef - Mózg z Pinkiego i Mózga (nie wiem czy tak to się odmienia?) Co podbija świat i jak nie wychodzi to całą energię która szła na podbijanie kieruje na dołowanie, martyna - ze storczykiem, nie wiesz jak go podlewać, żeby kwiaty nie opadały, niby liście zielone ale kwiaty opadają i nikt nie wie kiedy wyrosną, Diuna - z taką co zamiast portfela nosi słoik i chodzi ostentacyjnie z tym słoikiem bo sobie wkręciła, że jest jedyną osobą która wpadła na taki pomysł i nosi go dumnie, a jak ktoś popatrzy na nią z zaciekawieniem to brzęczy monetami jak ze zdziwieniem to myśli o tej osobie - ale zjeb, Nadzieja - z mapą pozaznaczaną krzyżykami, taką starą gdzie w wielu miejscach była ale najbardziej podoba jej się na Hawajach a nie ma możliwości tam mieszkać Jak sobie kogoś jeszcze naszkicuje w mózgownicy to dopiszę Nieśmiertelność jest bardzo łatwa do osiągnięcia. Wystarczy nie umierać. |
|
|
Diuna |
Dodany dnia 06/06/2012 20:42
|
Platynowy forumowicz Postów: 2684 Data rejestracji: 08.11.11 |
Pogodna, noszę portfel. I nie muszę niczym brzdąkać, by zwrócono na mnie uwagę
Srutututu, pęczek drutu |
|
|
Pogodna |
Dodany dnia 06/06/2012 20:45
|
Diuna wiem, to była metafora zupełnie odrealniona.
Nieśmiertelność jest bardzo łatwa do osiągnięcia. Wystarczy nie umierać. |
|
|
teczacpt |
Dodany dnia 06/06/2012 20:55
|
Brązowy Forumowicz Postów: 823 Data rejestracji: 13.08.10 |
HA-fajny temat,a ponieważ ja nie znam i nie widziałam nikogo więc mogę pofantazjować [b]Perfidia[/b]-nie wiem dlaczego kojarzy mi się z glanami , nieuczesaną fryzurą i jakimś zwracającym uwagę kolorem włosów ( np.żywo czerwony) [b]Makro[/b]-z dużą torbą na pasku i okularami [b]Martyna[/b]- z jakąś awanturą ,mam wrażenie,że jesteś osobą,która "rozstawia wszystkich po kątach" [b]Nadzieja[/b]-jedno zdanie-tylko spokój może mnie uratować [b]Tajfunek[/b]-drobna,szczupła,niska,z jasną karnacją [b]Rat[/b]- z medycznym bałaganem w plecaku.Nie wiem dlaczego,ale wydaje mi się,że chodzisz zawsze w spodniach [b]Diuna[/b]-zakrecona artystka ( coś na wzór Krystyny Sienkiewicz) [b]Ef[/b]-typowa studentka gapiąca się bezmyślnie w okno jadącego autobusu z powieszonym na szyi aparatem foto.Brunetka z krótka fryzurką,nieuczesaną [b]Sigma[/b]-maszynistka w kolejce wąskotorowej. Pierwsze skojarzenia-przepraszam jeśli kogoś uraziłam-ale nikt z forum mi się nie śnił do tej pory więc nie mam bladego pojęcia Tęcza [color=#3333ff]Tylko ci nie robią żadnych błędów,którzy nic nie robią.........[/color] |
ef |
Dodany dnia 06/06/2012 20:55
|
Pogodna, ciekawa analiza. a jakie wg Ciebie cechy Mózga wykazuję? (aż sobie włączyłam na YT ) Tęcza, no prawie, prawie. nie wiem czym objawia się typowy student, ale jeśli prokrastynacją i nie chodzeniem na uczelnię to się zgadza. aparatu nie noszę często i raczej w ręce, a bezmyślne gapienie się w okno tramwaju bardzo lubię. włosy krótkie, był brąz, teraz jest taki rudawy... kiedyś nieuczesane, teraz... jak się uczeszą same, takie są Edytowane przez ef dnia 06/06/2012 21:00 Wcale nie umarłeś lecz śpisz, jeszcze życie wyjdzie Ci. |
|
|
Pogodna |
Dodany dnia 06/06/2012 21:01
|
[quote][b]ef napisał/a:[/b] Pogodna, ciekawa analiza. a jakie wg Ciebie cechy Mózga wykazuję? (aż sobie włączyłam na YT )[/quote To przez te myszki Twoje one pełnią rolę głupkowatych pink-ów Nieśmiertelność jest bardzo łatwa do osiągnięcia. Wystarczy nie umierać. |
|
|
martyna |
Dodany dnia 06/06/2012 21:01
|
300% normy Postów: 11241 Data rejestracji: 07.08.09 |
no to macie martyny dość bo ciągle pada i pada przez ostatnie dni Jaskółka: z wiosną i nową nadzieją Perfidia : z mądrością życiową i niedowartościowaniem Tęcza: ze stanowczością i dystansem. sigma: z naczyniami w zlewie ( sory ale tak mi to w pamięci zostało ) roztrzepaniem i otwartością ... Życie jest zbyt krótkie, aby pić kiepską herbatę, czytać złe książki i marnować czas na ludzi, dla których nic nie znaczymy. |
|
Przeskocz do forum: |