Zobacz temat
Mam Efkę :: Sprawy organizacyjne :: Ogłoszenia
Wypisanie dziecka przez drugiego rodzica ze szpitala psychiatrycznego a myśli suicydalne
|
|
Cockler |
Dodany dnia 01/10/2023 23:26
|
Rozgrzewający się Postów: 34 Data rejestracji: 28.05.11 |
prośba o pomoc / wskazówki ... co robić (dalej) by ratować córkę (?) Matka zabrała mi dziecko ze Szpitala Psychiatrycznego gdzie - wobec jej strachu o zrobienie sobie z mamą pod dachem krzywdy w czwartek - zgodziła się bym ją zawiózł tego samego dnia wieczorem. Córka nie wytrzymała warunków na Oddziale. W dniu, w którym ją zawoziłem do szpitala córka samookalaczała się, o czym nie miałem bladego pojęcia, a spędziliśmy ze sobą większość tego dnia. Pięlegniarka - {bardzo dobra znajoma - z psychiatrii UCK w Gdańsku rekomendująca mi w czwartek Oddział Dziecięcy Sz.Psych. w Świeciu, która dobrze zna mnie z czasów moich kilku hosptalizacji w Akademii Medycznej w Gdańsku z powodu cięższych nawrotów hipomanii (ChAD) --- lata temu, kiedy nie radziłem sobie z nawrotami dwubiegunówki} --- wspomniała mi tylko o jakiejś poznańskiej klinice, gdzie dobrze leczą stany lękowe u młodzieży. miejsce w kraju nie ma znaczenia. ktoś / coś ... gdzie mógłbym zawieść córkę by jej (skutecznie...) pomogli w warunkach gdzie nie będzie... zbyt ciężko innych chorych psychicznie dzieci (?) z góry dziękuję wszystkim za... jakiekolwiek wskazówki, podpowiedzi czy info kontaktowe (najlepiej) gdzie pomogą córce. Paweł Osses, ojciec Natalii. Ps. Nie zasłaniam danych wrażliwych, nie mam z tym problemu, znam RODO, jestem prawnikiem. choćby jutro. [URL=https://www.fotosik.pl/zdjecie/4bfcf1ff078b8776][IMG]https://images89.fotosik.pl/688/4bfcf1ff078b8776m.jpg[/IMG][/URL] Edytowane przez Cockler dnia 02/10/2023 00:07 |
|
Przeskocz do forum: |