Zobacz temat
Mam Efkę :: O psychiatrii :: Zaburzenia odżywiania
Kto jeszcze czyta ten temat? 1 gość(ci)
|
Zaburzenia odżywiania-objawy fizyczne
|
|
| martyna |
Dodany dnia 30/07/2010
|
|
Brązowy Forumowicz ![]() Postów: 974 Data rejestracji: 07.08.09 |
Leków nowych. hmmm były ale głównie doraźnie i jednorazowo i głównie w szpitalu.Osłabienie organizmu ? na oddz dostałam krew, morfologię już mam graniczną- sama nie wiem.Tak sobie głośno myślę... Ja zęby mam mocne i to ratuję przed sztuczna szczęką ale peruka już puka do mych drzwi.
bo w oczach tkwi siła duszy P.Coelho |
|
|
|
| Alia |
Dodany dnia 30/07/2010
|
Finiszujący![]() Postów: 262 Data rejestracji: 01.09.09 |
Mnie dobrze robi na włosy i paznokcie wyciąg ze skrzypu z drożdżami (dostępny w każdej aptece). A do tego szampon Radical. Ale ja nie miałam zaburzeń odżywiania, jedynie skłonności do anemii. |
|
|
|
| kohterka |
Dodany dnia 30/07/2010
|
|
Startujący ![]() Postów: 160 Data rejestracji: 28.05.09 |
Martyna, ja też sobie tylko głośno myślę .Moja znajoma miała taki problem z wypadaniem włosów. Nie bierze lekarstw, wyniki badań w normie a jednak. Edytowane przez kohterka dnia 30/07/2010 Jest taka cierpienia granica, za którą uśmiech pogody się zaczyna... Czesław Miłosz |
|
|
|
| martyna |
Dodany dnia 01/09/2010
|
|
Jestem przerażona jak ostatnio poleciały mi zęby. One były mocne i byłam z tych co stomatolog nie miał co u mnie szukać. Od kilku miesięcy jest dramat. One poprostu się kruszą, zostawiając korzenie.To cena, która mi została po ed.![]() cała noc na środkach p/ bólowych i perspektywa usunięcia 2 w najbliższym czasie, bo nie mogę jeść.
Edytowane przez martyna dnia 01/09/2010 bo w oczach tkwi siła duszy P.Coelho |
|
|
|
| verdemia |
Dodany dnia 01/09/2010
|
Finiszujący![]() Postów: 419 Data rejestracji: 29.07.09 |
o masz...paskudną sprawą jest, ze konsekewncje ED pojawiają się po czasie i są ciężkie do wyleczenia/usunięcia. Ja własnie mam zęba bez plomy (wypadła podczas jednego z napadów) i uruszonego do połowy od nadmiaru jedzenia... "It's time for us as a people to start making some changes, let's change the way we eat, let's change the way we live, let's change the way we treat each other. See our old way wasn't working so it's on us to do what we gotta do to survive" Tupac Shakur |
|
|
|
| martyna |
Dodany dnia 01/09/2010
|
|
Niestety to jest przerażające i kosztowne . Moje włosy mają już ok 5 mm przynajmniej nie widać czy wypadają, choć to że nie widać nie znaczy że nie ma problemu.
bo w oczach tkwi siła duszy P.Coelho |
|
|
|
| Przeskocz do forum: |