Zobacz temat
Mam Efkę :: Nasze wątki :: Nasze wątki - część otwarta
Moje dzieła sztuki xD
|
|
Mich95 |
Dodany dnia 25/02/2016 16:57
|
Startujący Postów: 125 Data rejestracji: 23.02.16 |
tutaj będę umieszczać swoje bity,teksty,rysunki a nawet utwory które sam stworzyłem zacznę od bitu który wykonałem prawie rok temu bo nie mam głowy by wszystko wrzucać na YT część wrzucam na zippyshare ale linki mi się zapodziały więc zacznę od tego: https://youtu.be/QjNNI6PDROI?list=PLTTBwz33S1T1q1RA5gvFodv07Cjn9E-R3 ------------------------------------------------------------------------------------------------------ i jeszcze mam zamiar zaprezentować wam mój najnowszy wiersz który napisałem dzisiaj 26 lutego oto on jego tytuł to Walczyć Chcę: walczyć chcę bo chcę być.... silniejszym lepszym.... chce być tym ogarniętym.... obecnie jestem na dnie.... ale będę na szczycie gdy.... moje moce będą w zenicie.... upadłem ale wstanę.... i się otrzepie z brudu.... ale nie oczekuj cudu.... kłody mi rzucano pod nogi.... za nic mnie miano.... ja mimo to jestem z wierszem.... nie rezygnuje się buntuje.... jestem nie zwyciężonym.... piszę rym za rymem.... dzień za dniem to trwa.... ta barwa smutku i łez... ale ja walczyć chce do skutku.... Edytowane przez Mich95 dnia 26/02/2016 13:54 |
|
|
martyna |
Dodany dnia 28/02/2016 19:44
|
300% normy Postów: 11241 Data rejestracji: 07.08.09 |
mogę tylko napisać, że po nocy wstaje dzień , Twój dzień również kiedyś wstanie
Życie jest zbyt krótkie, aby pić kiepską herbatę, czytać złe książki i marnować czas na ludzi, dla których nic nie znaczymy. |
|
|
Mich95 |
Dodany dnia 28/02/2016 19:52
|
cóż masz racje wgl to ostatnio jestem bardzo pracowity napisałem poza tym wierszem jeszcze 5 innych i dzisiaj w nocy znowu będę pisać oto moje 2 najnowsze wiersze które nadają się do opublikowania: 1.Nie Mam Duszy: Nie mam duszy przelewam te rymy do arkuszy wirtualnego zeszytu nie wciskam kitu i tu i tam daje rymy jestem tym niemalże pokonanym przez krytyków gdy słucham i czytam ich słów mam już dość pogubiłem się już bardzo wszystko rozwaliłem lecz dalej walczę i warczę na ich słowa bo ich gadka jest ciulowa nie daje już się przekonać że ktoś może sprostać moim problemom sam je pokonam tylko potrzebuje wsparcia jakiegoś bliskiego by dążyć do pokonania tego i odzyskania choć trochę duszy swojej nie lej mi już alkoholu bo nie chcę jego pić wolę wątpić na trzeźwo w to że mi się nie uda mimo że trochę wierze w cuda bo walczę i z diabłem nie zatańczę. 2.Powrót do życia: To mój powrót do życia mam dość bycia tym słabym umacniam się wzmacniam ciężka praca popłaca mimo że jestem dojrzały bo moje oczy wiele widziały to nie raz robiłem głupoty lecz nie jestem jak idioty bo książki czytam wiedzę mam ciągle gram w życia grę nikomu nie szkodzę nie raz zawodzę niestety niestety stety stety ale te słowa są poety niech czytają to kobiety mimo że to nie jestem romantykiem to chcę tego słowa mądrego kobiecego bo to płeć mądrzejsza od nas nie chce docierać do mas chcę dotrzeć do was!. |
|
|
Junk Head |
Dodany dnia 29/02/2016 13:19
|
Startujący Postów: 193 Data rejestracji: 11.04.15 |
Ładnie piszesz : ) |
|
|
Mich95 |
Dodany dnia 29/02/2016 14:15
|
kolejne 2 wiersze je napisałem kilka dni temu: 1.Sukcesy: Sukcesy kto ich nie pragnie? niech się nie łamie ten któremu nic nie wychodzi nic nie szkodzi możesz spróbować drugi trzeci raz raz po raz może wreszcie się uda nareszcie niech kolejne podejście będzie tym udanym niech ten wiersz ciebie wzmocni psychicznie nie raz nie jest ślicznie ale trzeba gnać dalej trzeba spełniać swoje sny bo bez tego nie dostaniesz spełnienia swego upragnionego by umocnić swoje ego czytaj tego słowa pisanego dąż do celu swojego bo żyjemy tylko po to by nasze życie nie było jak błoto tylko krystaliczne jak potok rzeki możesz wywołać jeszcze szok.... 2.Barda Pieśń: znalazłem odkupienie to moje wyzwolenie ta melodia którą gram to wszystko co posiadam dlatego ku uciesze śpiewam wam to co uważam za dobre przepłynę choćby odrę by udowodnić wam co mądre przedrę się przez największy mur bzdur byleby się wyzwolić od tego złego bólu życiowego nie chce dla nikogo niczego złego dlatego staram się naprawdę by szanować każdego nie jednego nawet tego co ma coś wrednego do powiedzenia nawet największego głupca wierzę że da się oświecić dlatego staram dążyć do tego jednego celu mego by być tym coraz mądrzejszym. Edytowane przez Mich95 dnia 29/02/2016 14:15 |
|
Przeskocz do forum: |