Zobacz temat
Mam Efkę :: O psychiatrii :: Psychoterapia
dobre momenty
|
|
Energetyczna |
Dodany dnia 14/04/2015 22:47
|
Medalista Postów: 542 Data rejestracji: 27.04.13 |
byłam z kolegą 4h na zakupach -jako doradca-powinnam brać za to kasę bo jestem mega cierpliwa , dobrze mi to wychodzi i lody pyszne pistacjowe i słony karmel
" Kobieta jest organizmem ultradoskonałym. Potrafi się regenerować po ekstremalnie ciężkich doświadczeniach. Przetrwa wszystko. " |
|
|
sigma |
Dodany dnia 18/04/2015 02:00
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 12627 Data rejestracji: 12.02.11 |
Pierwszy po zimie kijkowy spacer Niezbyt długi, ale za to udało mi się zupełnym przypadkiem trafić na siłownię zewnętrzną, która miała być jesienią oddana do użytku z mojej dzielnicy... i parę razy już jej szukałam, ale nie znalazłam... lokalizację ma naprawdę ciekawą karą za niewiarę będzie lęk który już nie zechce opuścić mnie |
|
|
sigma |
Dodany dnia 25/04/2015 11:36
|
Wygraliśmy ze znajomymi quiz w pubie Taki całkiem porządnie zorganizowany, z pytaniami z bardzo różnych dziedzin... i istotnie się do tej wygranej przyczyniłam, było trochę takich pytań, na które tylko ja znałam odpowiedź karą za niewiarę będzie lęk który już nie zechce opuścić mnie |
|
|
Energetyczna |
Dodany dnia 25/04/2015 16:03
|
Gratuluję Sigma wszechstronnej wiedzy i wygranej " Kobieta jest organizmem ultradoskonałym. Potrafi się regenerować po ekstremalnie ciężkich doświadczeniach. Przetrwa wszystko. " |
|
|
tajfunek |
Dodany dnia 26/04/2015 21:25
|
300% normy Postów: 7284 Data rejestracji: 31.05.09 |
Najlepszy moment dla mnie dziś, to po 5 godzinach chodzenia z Małą po sklepach zakup dresu i butów do komunii Kupowanie jej ubrań to jest wielki wyczyn |
|
|
sigma |
Dodany dnia 28/04/2015 01:14
|
Leżę w nowym łóżku, po jednej stronie mam eM, a po drugiej nową szafę
karą za niewiarę będzie lęk który już nie zechce opuścić mnie |
|
|
tajfunek |
Dodany dnia 09/05/2015 20:29
|
Udane zakupy. Kupiłam spodnie i marynarkę mam w co się ubrać na komunię. A fajne w tym wszystkim było też to, że kumpel chodził ze mną po sklepach. Jako mężczyzna okazał dużą cierpliwość |
|
|
Innocentia |
Dodany dnia 09/05/2015 21:16
|
Medalista Postów: 694 Data rejestracji: 14.09.14 |
W ciągu ostatniego miesiąca miałam kilka dobrych momentów - zaczęłam biegać, co prawda tuż przed maturą odpuscilam, miałam dużo nauki - matma poszła mi super nie ma mowy o tym, że nie zdałam, więc... -... idę na wymarzone, wyczekane studia - coś ruszyło na terapii, terapeutka jest po jakiś szkoleniach z terapii schematów, więc często nawiązuje do nich, co mi się bardzo podoba - fizycznie czuję się wyśmienicie, zaczęłam miesiąc temu brać chlorellę i już po 2 tyg czułam efekty, nie jestem zmęczona i mam dużo energii [b][i]"Zdolność człowieka do dawania siebie innym ludziom jest poezją w prozie życia." - Zygmunt Freud[/i][/b] |
|
|
girl interrupted |
Dodany dnia 10/05/2015 22:48
|
Srebrny Forumowicz Postów: 1339 Data rejestracji: 23.09.10 |
odebrałam wypłatę (jedne z ciężej zarobionych pieniędzy) pozwoliłam sobie na małodietetyczne jedzenie wyspałam się (i problemy z wyspanym mózgiem jakby trochę mniejsze) wróciłam (oby) do jazdy na rowerku stacjonarnym, chciałabym jeździć systematycznie "Odkąd sięgam pamięcią, zawsze było coś nie tak..." |
|
|
modliszka |
Dodany dnia 11/05/2015 22:29
|
Złoty Forumowicz Postów: 2327 Data rejestracji: 26.10.09 |
Dzięki Inn za ostatni wpis.Z ciekawości poczytałam o tej chronnelli i jak nic musze to sobie zakupić
[i]Złamać można praktycznie wszystko, nawet serce. Lekcje, których udziela nam życie, nie przynoszą mądrości, lecz blizny i zrosty.[/i] |
|
|
tajfunek |
Dodany dnia 13/05/2015 16:36
|
Bardzo sympatyczne urodziny miałam, w gronie najbliższych znajomych Co mnie bardzo pozytywnie zaskoczyło, to prezent od kierowniczki.było to bardzo miłe. |
|
|
sigma |
Dodany dnia 17/05/2015 01:16
|
Ten moment, gdy po kilku tygodniach bezowocnego poszukiwania odpowiednich zasłon do pokoju, w końcu trafiasz właśnie na to, czego szukasz, i okazuje się, że jedna zasłona kosztuje ponad 70 zl, a potrzebujesz takich dwóch... i gdy z bólem serca podejmujesz decyzję o rozstaniu się z gotówką, podchodzi sprzedawczyni i mówi, że te zasłony są w promocji i kosztują... 17 zł I w ogóle bardzo owocna wyprawa na zakupy z eM, jego siostrą i znajomymi. Moja karta kredytowa wygląda, jakbym była w manii (normalnie używam jej 1-2 razy w miesiącu, a nie 5 razy dziennie ), ale w końcu mam w domu chyba wszystko, czego potrzebuję. A w nagrodę za wytrwałość w chodzeniu po sklepach kupiłam sobie jeszcze na koniec książkę, bo trafiłam na promocję -25% na wszystko w księgarni karą za niewiarę będzie lęk który już nie zechce opuścić mnie |
|
|
tajfunek |
Dodany dnia 17/05/2015 09:35
|
Siedzę w pracy, piję kawkę i wcinam truskawkowe ciacho. Dostałam od kolegi Wczoraj spędziłam miłe popołudnie z Przyjaciółką. Byłyśmy w praku z Dzieciakami |
|
|
Energetyczna |
Dodany dnia 17/05/2015 19:41
|
Cały weekend spędziłam z przyjaciółką, w sobotę organizowała jej wieczór panieński, było fajnie 10 kobiet przebranych za facetów :-)
" Kobieta jest organizmem ultradoskonałym. Potrafi się regenerować po ekstremalnie ciężkich doświadczeniach. Przetrwa wszystko. " |
|
|
martyna |
Dodany dnia 18/05/2015 09:12
|
300% normy Postów: 11241 Data rejestracji: 07.08.09 |
popołudnie w kuleczkowo dwie "stare baby " bawiły sie równie dobrze jak dzieci [img]http://www.h-s.pl/uploads/mainFoto/kuleczkowo1.jpg[/img] Życie jest zbyt krótkie, aby pić kiepską herbatę, czytać złe książki i marnować czas na ludzi, dla których nic nie znaczymy. |
|
|
sigma |
Dodany dnia 21/05/2015 00:41
|
Jechałam do pracy po ciężkim poranku, w nastroju "bez kija nie podchodź". Po drodze zgarnęłam przesyłkę z paczkomatu, usiadłam na przystanku koło jakiejś pani, którą ledwo zauważyłam, i zaczęłam się siłować gołymi rękami z mocną taśmą oklejającą paczkę. I pani po chwili wyjęła z torebki nożyczki do paznokci i mi zaproponowała, żebym sobie przecięła. Taki drobiazg, ale jakoś mnie wytrącił z ponurego nastroju i pierwszy raz tego dnia się uśmiechnęłam karą za niewiarę będzie lęk który już nie zechce opuścić mnie |
|
|
sigma |
Dodany dnia 22/05/2015 01:49
|
Znowu wygraliśmy quiz Rywalizacja z jedną drużyną była ostra (resztę zostawiliśmy daleko w tyle), przez większość gry prowadzili z nami jednym punktem, wygraliśmy rzutem na taśmę w ostatniej rundzie, tylko dzięki temu, że wyłapałam nasz błąd w przedostatnim pytaniu i odpowiedziałam na ostatnie Oczywiście były też takie rundy, w których ja nie wiedziałam nic i punkty nabijały nam inne osoby, ale fajnie mieć takie poczucie sprawstwa akurat w decydującej rozgrywce karą za niewiarę będzie lęk który już nie zechce opuścić mnie |
|
|
Nieustraszona |
Dodany dnia 24/05/2015 22:53
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 6722 Data rejestracji: 03.04.10 |
Zrobilam porządek w papierach. Byłam na szkoleniu z pierwszej pomocy pediatrycznej i z dziką satysfakcją obserwowałam jak szefowa ma problem z tempem w RKO Kiedyś musisz się pożegnać z nadzieją na lepszą przeszłość.... |
|
|
sigma |
Dodany dnia 26/05/2015 23:36
|
Wagary w pracy, bo mama przyjechała (dała mi znać wczoraj o 21 ). Byłyśmy na basenie i na zakupach, i dwie sukienki sobie kupiłam
karą za niewiarę będzie lęk który już nie zechce opuścić mnie |
|
|
Energetyczna |
Dodany dnia 27/05/2015 10:48
|
wagary niezle Sigma ja byłam w środę zeszła na spotkaniu couchingowym na temat wystąpień publicznych,w ogole jest tam fajnie są ludzie z róznych branż a wczoraj byłam z koleżanką z którą kumplujemy się od liceum -to już 12 lat w bistro nowym gdzie nalesniki i sałatki są po 8zł " Kobieta jest organizmem ultradoskonałym. Potrafi się regenerować po ekstremalnie ciężkich doświadczeniach. Przetrwa wszystko. " |
|
Przeskocz do forum: |