Zobacz temat
Mam Efkę :: Hyde park :: Porozmawiajmy
Sny
|
|
sigma |
Dodany dnia 20/03/2013 11:27
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 12627 Data rejestracji: 12.02.11 |
A mnie się śniła spora część efki na jakimś treningu (chyba interpersonalnym) organizowanym przez mojego ulubionego psychologa Ale mało szczegółów pamiętam, głównie oglądanie łazienek I jedną fajną rozmowę
karą za niewiarę będzie lęk który już nie zechce opuścić mnie |
|
|
york |
Dodany dnia 23/03/2013 02:28
|
Medalista Postów: 559 Data rejestracji: 15.12.10 |
Moje sny mają związek z przeżyciami danego dnia. Aktualnie żyję komisją zusowską i ten temat śni mi się najczęściej.
Są myśli, słowa nawet, które trzeba głośno wypowiedzieć, aby nas straszyć przestały |
|
|
girl interrupted |
Dodany dnia 24/03/2013 01:08
|
Srebrny Forumowicz Postów: 1339 Data rejestracji: 23.09.10 |
Sen z dzisiejszej nocy - Wracałam pociągiem z Bieszczad, ale z małej, bieszczadzkiej wioski nie miałam połączenia kolejowego z Warszawą i stałam na peronie spakowana (peron w bieszczadzkiej wiosce - hehe dobre), z plecakiem i zastanawiałam się, jak ja wrócę do domu skoro nie mam połączenia, nie mam samochodu i już dzwoniłam do mamy (była 21.20), ale rozłączyłam się, bo sobie pomyślałam, że może jednak jakoś do tego domu wrócę, że samodzielnie uda mi się rozwiązać ten problem bez narady z mamą. W końcu wróciłam niby do jakiegoś hostelu, niby na jakiś szlak i zaczęłam sprawdzać, czy wszystko pozabierałam (pewnie w nadziei, że wraz z upływającym czasem znajdę rozwiązanie powrotu do domu). Znaczenie to ma takie, że nie lubię wracać do swojego domu i czasem rzeczywiście nie mam połączenia autobusowego (albo nie chcę go mieć i udaję, że nie mam jak wrócić i odwlekam to w czasie). "Odkąd sięgam pamięcią, zawsze było coś nie tak..." |
|
|
Karol |
Dodany dnia 24/03/2013 09:19
|
Srebrny Forumowicz Postów: 1156 Data rejestracji: 23.06.12 |
Dziś pierwszy raz w sen weszła "efka", a dokładnie sigma .
[i]The barbarians come out at night.[/i] |
|
|
RedKate |
Dodany dnia 24/03/2013 10:03
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 2185 Data rejestracji: 06.07.12 |
Karol, minę masz przy tym taką, jakby co najmniej koszmar senny to był . Opowiedz może, żeby nie było, że sama postać Sigmy straszna taka :>.
[color=#3399ff][i][small]"Moja doprowadzona do ostateczności dusza doszła do głosu. Z zimną furią, z pełną świadomością tego co robię, przestałam panować nad sobą." Joanna Chmielewska - "Całe zdanie nieboszczyka"[/small][/i][/color] |
|
|
Karol |
Dodany dnia 24/03/2013 10:25
|
Wiesz, przez leki nie mam snów innych niż koszmary albo z serii WTF . Już się nawet do tego przyzwyczaiłem... Ale ten to był WTF, a nie koszmar . [i]The barbarians come out at night.[/i] |
|
|
RedKate |
Dodany dnia 24/03/2013 10:36
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 2185 Data rejestracji: 06.07.12 |
Ja mam przede wszystkim WTF, ale zaczęłam je nawet lubić. Np dwa dni temu śniło mi się, że jechałam sobie ścieżką rowerową, a przede mną jechało sobie dwóch panów w turbanach na osiołku. Byłam tym faktem bardzo zaskoczona, całkiem naturalny przy tym wydawał się fakt, że sama jechałam na... psie... Bywają i sny bardziej nieprzyjemne, ale już się przyzwyczaiłam i jakoś mnie nie rozwalają... [color=#3399ff][i][small]"Moja doprowadzona do ostateczności dusza doszła do głosu. Z zimną furią, z pełną świadomością tego co robię, przestałam panować nad sobą." Joanna Chmielewska - "Całe zdanie nieboszczyka"[/small][/i][/color] |
|
|
Karol |
Dodany dnia 24/03/2013 10:53
|
Kiedyś przy jakimś bardziej chorym śnie albo koszmarze, jeszcze długo po przebudzeniu bym go przeżywał. A teraz - e.. kolejny . [i]The barbarians come out at night.[/i] |
|
|
sigma |
Dodany dnia 25/03/2013 01:01
|
Heh, no nie wyglądasz na zachwyconego moją postacią w swoim śnie No pooowiedz coś więcej karą za niewiarę będzie lęk który już nie zechce opuścić mnie |
|
|
Karol |
Dodany dnia 25/03/2013 08:58
|
Nie no, Ty byłaś normalna. Tylko wynajmowałaś pokój u jakiegoś szaleńca. Byłem u Ciebie w odwiedzinach, ale bałem się czy nagle nie przyjdzie i mnie nie poćwiartuje. A łazienka wyglądała jak domowa rzeźnia... Pamiętam, że miałaś chyba dłuższe, blond włosy. [i]The barbarians come out at night.[/i] |
|
|
sigma |
Dodany dnia 25/03/2013 10:29
|
Hm, gdybym jeszcze mieszkała z A., to w sumie takie całkiem realistyczne by to mogło być
|
|
Karol |
Dodany dnia 25/03/2013 10:35
|
Mieszkałaś...
[i]The barbarians come out at night.[/i] |
|
|
girl interrupted |
Dodany dnia 26/04/2013 12:22
|
Srebrny Forumowicz Postów: 1339 Data rejestracji: 23.09.10 |
A ja miałam taki sen "Odkąd sięgam pamięcią, zawsze było coś nie tak..." |
|
|
borcio |
Dodany dnia 26/04/2013 20:39
|
Brązowy Forumowicz Postów: 784 Data rejestracji: 15.08.12 |
Girl, niezły sen. A najbardziej rozbroiła mnie Twoja interpretacja Brawo za pomysłowość
[color=#009966][b]"Nadzieja jest ryzykiem, które trzeba podjąć" Georges Bernanos[/b][/color] |
|
|
Nadzieja |
Dodany dnia 26/04/2013 21:11
|
Pasjonat Postów: 5532 Data rejestracji: 20.08.08 |
Jeden z moich ostatnich porąbanych snów. Jestem u lekarki która ponoć była jak trafiłam na pogotowie po próbie samobójczej. Tłumaczy mi po co ja to zrobiłam etc i na koniec mówi, że strasznie przytyłam..w czasie tej wizyty strasznie kręci mi się w głowie nie potrafię utrzymać równowagi... [color=#333399]"Nigdy nikomu nie ufaj, Danielu, a tym bardziej ludziom, których podziwiasz. Bo nie kto inny, a właśnie oni zadadzą ci najboleśniejsze rany." Carlos Ruiz Zafón " Cień Wiatru"[/color] |
|
|
aleksandra |
Dodany dnia 27/04/2013 15:53
|
Rozgrzany Postów: 95 Data rejestracji: 22.04.13 |
Miałam dzisiaj dziwny sen. Długo nie mogłam zasnąć, a jak już zasnęłam to obudziłam się po godzinie. Śniło mi się, że byłam świadkiem przestępstwa. Wychodząc z komendy policji, zauważyłam sprawców. Powiadomiłam o tym funkcjonariusza. A wtedy Ci sprawcy, wtargnęli na komendę i zaczęli do wszystkich strzelać. Udało mi się uciec na pierwsze piętro i wyjść przez balkon na zewnątrz. Zaalarmowałam policję z sąsiedniej komendy i ... wróciłam przez balkon do zaatakowanej komendy. Schowałam się za schodami. I wtedy usłyszałam jak jeden sprawca do drugiego mówi : sprawdź wszystkie kamery, jak ktoś żyje - zabij. Znalazł mnie, ale nie zabił. Tylko zaprowadził na dach. I pozwolił wybrać - zostać na dachu, albo skoczyć. Dziwny sen. Obudziłam się zlana potem. I już nie zasnęłam.
"Szaleństwem jest zachowywać się w ten sam sposób i oczekiwać innego rezultatu" |
Energetyczna |
Dodany dnia 16/05/2013 14:24
|
Medalista Postów: 542 Data rejestracji: 27.04.13 |
Ja ostatnio mam dużo śnów 1. Jakaś kobieta w ciąży z wielkim ale pięknym brzuchem w pomarańczowej sukience (nie wiem czy to ja czy nie ja) ,sukienka w motylki a w tle złowrogie głosy "Jesteś chora ! Ona jest chora !" w kółko powtarzające i coraz bardzíej wrogie i głośniejsze ,miałam ochotę krzyczeć ale nie mogłam wydobyć głosu w tym śnie Bardzo często mam motyw bezsilnosci w snach Edytowane przez Energetyczna dnia 16/05/2013 14:27 " Kobieta jest organizmem ultradoskonałym. Potrafi się regenerować po ekstremalnie ciężkich doświadczeniach. Przetrwa wszystko. " |
|
|
sigma |
Dodany dnia 19/05/2013 13:38
|
Śniło mi się, że jechałam z Nadi pociągiem i sluchalam tyrady pod swoim adresem o tym, jaka jestem tłusta i obrzydliwa i nie można na mnie patrzeć
|
|
martyna |
Dodany dnia 19/05/2013 14:13
|
300% normy Postów: 11241 Data rejestracji: 07.08.09 |
OJPitole sigma, chyba za dużo forum
Życie jest zbyt krótkie, aby pić kiepską herbatę, czytać złe książki i marnować czas na ludzi, dla których nic nie znaczymy. |
|
|
Nadzieja |
Dodany dnia 19/05/2013 14:25
|
Pasjonat Postów: 5532 Data rejestracji: 20.08.08 |
Sigma o rany jak ja już śnie Ci się po nocach... Ja to pewnie do siebie i o sobie mówiłam A, jak wyglądałam w Twoim śnie? Edytowane przez Nadzieja dnia 19/05/2013 14:28 [color=#333399]"Nigdy nikomu nie ufaj, Danielu, a tym bardziej ludziom, których podziwiasz. Bo nie kto inny, a właśnie oni zadadzą ci najboleśniejsze rany." Carlos Ruiz Zafón " Cień Wiatru"[/color] |
|
Przeskocz do forum: |