Zobacz temat
Mam Efkę :: Nasze wątki :: Nasze wątki - część otwarta
nie jestem już sobą - nie mam już duszy.
|
|
Mich95 |
Dodany dnia 22/05/2016 02:04
|
Startujący Postów: 125 Data rejestracji: 23.02.16 |
wróciłem i, przepraszam za to co napisałem. ale po prostu czasem człowiek nie daje rady i, daje się ponieść złym emocjom awatara nie zmienię. gdzieś mam komu się on, podoba a komu nie. ja nie istnieje po to by, sympatie zdobywać. nie będę ustępował na czyjeś gadanie. jestem sobą a nie takim jakim chcecie bym był. i takim pozostanę. nie pozwolę kreować się komuś przez innych. i szczerze nie mieliście racji. nie jestem człowiekiem który, żyje tylko w necie. jakiś czas temu, byłem u brata za granicą. do tego jeszcze jeżdżę na fizjoterapie, która mi nie pomaga ale jeżdżę i niebawem kończę jeżdżenie bo tura mi się kończy. niebawem startuje na imprezie tej samej co rok temu. za kilka miesięcy będę, jeździć na oddział dzienny jeśli uda się dojazd załatwić. i co to jest to internetowe życie? jednakże powiem wam szczerze, z domu wychodzę tylko jak mam coś do zrobienia ale to wina moich lęków. niebawem mam, brać nowy lek nie napiszę jaki, bo nie wiem czy mi regulamin na to pozwala. ale z tego co wiem to jest on dobry na lęki. ponoć będę, spokojniejszy i mam taką nadzieje. Edytowane przez Mich95 dnia 22/05/2016 02:07 |
|
|
Mich95 |
Dodany dnia 08/06/2016 00:59
|
Startujący Postów: 125 Data rejestracji: 23.02.16 |
przepraszam że tak post, pod postem. chcę powiedzieć, że lek kiepsko działa niestety ale ostatnio, miałem lęki do tego jeszcze nerwobóle. bolała mnie głowa oraz kuło mnie, w klatce po prawej stronie. do tego stresuje się strasznie występem. mam na raz, milion najgorszych myśli w głowie. nie raz czuje olbrzymie, napięcie psychiczne. analizuje wszystko. nawet patrzę, by suma liczb godziny lub daty, nie dawała określonej liczby. tak wiem to głupota, ale ja boję się okropnie, i już nie daję sobie rady. do tego przez to, nie raz ja piszę post pod postem, bo tutaj też liczby analizuje. |
|
Przeskocz do forum: |