Zobacz temat
Mam Efkę :: O psychiatrii :: Schizofrenia
Wizje psychotyczne???...
|
|
Espresso27 |
Dodany dnia 04/02/2019 18:09
|
Finiszujący Postów: 233 Data rejestracji: 02.11.16 |
Znowu spotkało mnie coś niesamowitego ale to było na tyle niezwykłe że aż jednak poszłam do tego lekarza(bo tak niezwykłe że aż dziwne). Dobre dwa tygodnie męczyłam się w potrzasku myśl, niekończącego się dialogu jakby nagle zrobiło się mnie więcej. Aż wieczorem kiedy moje zachowanie dotarło już chyba do epicentrum swoich możliwości w których motałam się i fizycznie i psychicznie jak mucha złapana w sieć zrobiłam coś bardzo dziwnego. Po prostu nagle znalazłam się w zupełnie innym miejscu jakbym się teleportowała, najpierw błysło i znalazłam się w jakimś pomieszczeniu w wysokim budynku nie chodziłam miałam wrażenie że sune ponad powierzchnia ziemi i jak po linie w stronę okna, czułam to wszystko tak jak chłód na dzisiejszym spacerze. I czułam się niezwykle jakby mi ofiarowano niezwykły dar. To było coś niesamowitego. Co lepsze, podobało mi się to... |
|
Przeskocz do forum: |