Zobacz temat
Mam Efkę :: Sprawy organizacyjne :: Ogłoszenia
Badanie osób z zaburzeniem borderline
|
|
MalKr |
Dodany dnia 03/11/2016 16:51
|
Rozgrzewający się Postów: 1 Data rejestracji: 03.11.16 |
Dzień dobry! Mam nadzieję, że ogłoszenie nie zostanie uznane za spam - jeśli tak, to bardzo przepraszam. Jestem studentką psychologii na Uniwersytecie Warszawskim, gdzie w Katedrze Psychopatologii i Psychoterapii piszę pracę magisterską o zaburzeniach osobowości borderline. W związku z tym przeprowadzam badanie dotyczące różnych aspektów funkcjonowania osób z tym rozpoznaniem. Jest ono internetowe,[b] w pełni anonimowe[/b], a wypełnienie kwestionariuszy zajmuje około[b] 10 minut[/b]. Będę niezmiernie i dozgonnie (serio serio!) wdzięczna wszystkim osobom z diagnozą borderline, które zechciałyby poświęcić chwilę na wzięcie udziału w badaniu. Do wypełnienia kwestionariuszy zapraszam także te osoby, które na podstawie różnych źródeł podejrzewają u siebie ten problem - w takim wypadku bardzo prosiłabym jednak o zaznaczenie na pierwszej stronie informacji o braku oficjalnej diagnozy. W razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości proszę o kontakt, najlepiej oczywiście w wiadomości prywatnej. Z góry baaardzo Wam dziękuję za pomoc! [url]http://limesurvey2.psych.uw.edu.pl/index.php/995554/lang-pl[/url] Edytowane przez Alia dnia 06/11/2016 17:23 |
|
Przeskocz do forum: |