Zobacz temat
Mam Efkę :: Sprawy organizacyjne :: Przedstaw się
ChADowiec mówi heloł
|
|
Utracjusz |
Dodany dnia 14/12/2015 16:10
|
Rozgrzewający się Postów: 39 Data rejestracji: 14.12.15 |
Cześć, Postanowiłem się tu zarejestrować, bo mam trochę do zrobienia w kwestii mojej choroby - dwubiegunówki. Od roku męczę się z nią, od czasu diagnozy i pobytu w szpitalu. Mam 33 lata, byłem aktywny zawodowo, a to przeklęte choróbsko zniszczyło mój dotychczasowy ład wprowadzając totalny chaos. Próbuję się podnieść, choć nie mam pracy i zbyt wielkich perspektyw, jasnych planów na przyszłość. Czuję się nieraz bardzo samotny, cisza wyprowadza mnie z równowagi, ale próbuję nie poddawać się tym chorym nastrojom. Codzienna walka potrafi być bardzo męcząca, zwłaszcza w stanach mieszanych, które ostatnio pojawiają się w przypływie różnych stresów. Mam nadzieję, że znajdę tu osoby podobne do mnie i razem będziemy się wspierać oraz informować o małych sukcesach. |
|
|
RedKate |
Dodany dnia 14/12/2015 16:44
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 2185 Data rejestracji: 06.07.12 |
Witam rówieśnika w ChADowej niedoli. . Od tej chwili możesz pisać w innych działach forum. [color=#3399ff][i][small]"Moja doprowadzona do ostateczności dusza doszła do głosu. Z zimną furią, z pełną świadomością tego co robię, przestałam panować nad sobą." Joanna Chmielewska - "Całe zdanie nieboszczyka"[/small][/i][/color] |
|
|
Junk Head |
Dodany dnia 14/12/2015 18:21
|
Startujący Postów: 193 Data rejestracji: 11.04.15 |
Witaj! |
|
|
Utracjusz |
Dodany dnia 15/12/2015 11:30
|
Rozgrzewający się Postów: 39 Data rejestracji: 14.12.15 |
[quote][b]RedKate napisał/a:[/b] Witam rówieśnika w ChADowej niedoli. . Od tej chwili możesz pisać w innych działach forum.[/quote] Dzięki. Dobrze jest wiedzieć, że mam tu rówieśniczkę |
|
Przeskocz do forum: |