Zobacz temat
Mam Efkę :: Sprawy organizacyjne :: Ogłoszenia
Fundacje, stowarzyszenia, pomoc i wsparcie innych
|
|
misia1605 |
Dodany dnia 10/08/2015 16:52
|
Rozgrzewający się Postów: 1 Data rejestracji: 10.08.15 |
Cześć wszystkim , Jestem studentką drugiego roku socjologii na studiach drugiego stopnia ze specjalnością: komunikacja społeczna.Piszę pracę magisterską na następujący temat: "Organizacje pozarządowe jako przejaw inicjatywy i aktywności obywatelskiej współczesnego społeczeństwa." - czyli najogólniej mówiąc( pisząc ) [b]wszystko to co dotyczy organizacji pozarządowych, dobroczynności itp.[/b] W związku z tym niezbędne jest dla mnie w ramach mojej pracy, przeprowadzenie badań ankietowych. Dlatego zwracam się z uprzejmą prośbą o udzielenie odpowiedzi na poniższe pytania. Ankieta jest krótka (maks. do 15 minut czasu) i anonimowa, a jej wyniki będą przedstawione jedynie w postaci zbiorczej. Każda wypełniona ankieta jest dla mnie na miarę złota i przybliża mnie do ukończenia studiów, dlatego serdecznie zachęcam do wyrażenia swojego zdania w tej tematyce Jestem już na takim etapie prowadzenia badań, że [b][u]brakuje mi już jedyne 10 wypełnionych ankiet (niewiele)[/u][/b] Wystarczy kliknąć w ten link: [url]http://moje-ankiety.pl/respond-78798.html[/url] Z góry dziękuję, za poświęcony czas i udzielone odpowiedzi. Życzę miłych wakacji~ |
|
|
Energetyczna |
Dodany dnia 12/08/2015 23:27
|
Medalista Postów: 542 Data rejestracji: 27.04.13 |
juz
" Kobieta jest organizmem ultradoskonałym. Potrafi się regenerować po ekstremalnie ciężkich doświadczeniach. Przetrwa wszystko. " |
|
Przeskocz do forum: |