Zobacz temat
Mam Efkę :: Sprawy organizacyjne :: Przedstaw się
Witamy i o zdrowie nie pytamy
|
|
Grzechu |
Dodany dnia 29/07/2015 03:51
|
Rozgrzewający się Postów: 2 Data rejestracji: 29.07.15 |
Więc od czego by tu zacząć... Zaczniemy od tego że Ja jestem normalnym i zdrowym facetem... Wiek 18 lat, Artysta piszący wiersze pod pseudonimem... Uczę się i mieszkam z rodzicami, norma, Ale... Mam również swoje sekrety o których rodzice nie wiedzą: 1. Słyszę głosy- i to nie jest takie fajne na jakie wygląda, Oczywiście pomaga mi to w tworzeniu ale to i tak nic gdy wrzeszczą mi w głowie ... Pewnego dnia akurat gdy medytowałem nad tym jak by tu się z nimi porozumieć same się zapytały czego chcę- Powiedziałem że możemy zawrzeć układ one nie robią mi z głowy jesieni średniowiecza a ja im daje pisać i tak oto doszliśmy do zgody. Ale to nie takie proste- Z początku szło nam świetnie ja robiłem swoje a one codziennie tworzyły mając mnie jako narzędzie do pisania lecz ostatnio mam ciągły hałas w głowie i nie wiem jak to powstrzymać , tabletem nie wezmę bo nie to jest dla mnie rozwiązaniem medytacja nie pomaga, papierosy nie pomagają i już nie wiem co je zadowoli ... To tak tytułem wstępu ... |
|
|
Junk Head |
Dodany dnia 07/08/2015 10:36
|
Startujący Postów: 193 Data rejestracji: 11.04.15 |
Hej! Głosów w głowie nie idzie "zaspokoić". Nie wiem, moje głosy za każdym razem chciały więcej i więcej... dlatego je ignorowałam, co jsst trudne, ale osiągalne. Jesteś pełnoletni, więc możesz sam pójść do psychiatry. Uwierz, wbrew pozorom leki pomagają. Jednak nienod razu i nie leczą, tylko "maskują" objawy. Jakbyś miał chęć pogadać na ren czy inny temat, to napisz. Jestem niewiele starsza i mam podobny problem. Może jakoś uda mi się Tobie pomóc Pozdrawiam! |
|
Przeskocz do forum: |