Zobacz temat
Mam Efkę :: Hyde park :: O komputerach
STAR WARS: FORCE FOR CHANGE
|
|
Aoi33 |
Dodany dnia 07/02/2015 21:06
|
Startujący Postów: 197 Data rejestracji: 27.10.12 |
STAR WARS: FORCE FOR CHANGE Akcja wspiera UNICEF. Warunki zabawy: Wpłacasz 1-11.45 dolarów a w zamian dostajesz gry: Star Wars Knights of the Old Republic (polecam!) Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy (ciekawa fabuła i multi) Star Wars: Dark Forces Jeśli wpłacisz powyżej średniej (obecnie te 11.45) to dostaniesz dodatkowo: Star Wars Empire At War: Gold Pack (szalenie polecam) Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition (ciekawa) Star Wars: The Force Unleashed II Jeśli wpłacicie równo lub powyżej progu 12 dolarów to dodatkowo dostaniecie: Star Wars Battlefront II Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords (polecam) Star Wars Republic Commando Ponad to, autorzy projektu obiecują pojawienie się dodatkowych gier w kategorii 12+ dolarów. Ci którzy kupili wcześniej, również otrzymają te dodatkowe kody do gier, kiedy już pojawią się w ofercie. Co oznacza, że za kwotę około 44 zł dostajecie conajmniej 9 gier z obietnicą dodatkowych. Jest kilka starszych jak i kilka nowszych tytułów. Dotychczas grałem w 5 z nich i mogę je z czystym sumieniem polecić. Link: [url]https://www.humblebundle.com/[/url] Gorąco polecam, bo można komuś pomóc a przy okazji dostać za 12 dolarów gry warte około 115 i więcej dolarów. Wszystkie te gry otrzymacie w formie kodów na platformę steam. Edytowane przez Makro dnia 08/02/2015 21:15 [color=#3300cc]Nie, wolę ciebie takiego, jakim jesteś.[/color] |
|
|
swistak |
Dodany dnia 07/02/2015 21:45
|
Złoty Forumowicz Postów: 1758 Data rejestracji: 11.08.14 |
Podobne akcje są organizowane regularnie już od dłuższego czasu: [url]http://en.wikipedia.org/wiki/Humble_Bundle[/url]. Tak że nie jest to akcja jednorazowa (jakby komuś Star Warsy nie odpowiadały). Z tego co kojarzę, to zazwyczaj wpłatę można było podzielić między twórców gier, pośredników i różne instytucje charytatywne (kojarzę EFF i jakąś fundację dla dobra dzieci). Edytowane przez swistak dnia 07/02/2015 21:47 |
|
|
Makro |
Dodany dnia 08/02/2015 21:02
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 3419 Data rejestracji: 10.08.08 |
Poza tym, to raczej nie ten dział, mimo że promocja ciekawa. Przenoszę do działu o komputerach.
[color=#3300ff]"Gdy słońce kultury chyli się ku zachodowi, to nawet karły rzucają długie cienie."[/color] [color=#6600ff]Karl Kraus[/color] [color=#0099ff]Jestem lekarzem. Na forum jestem prywatnie, więc funkcje leczenie i diagnostyka są wyłąc |
Przeskocz do forum: |