Zobacz temat
Mam Efkę :: Sprawy organizacyjne :: Ogłoszenia
PIRACETAM - do nauki i nie tylko
|
|
mac5 |
Dodany dnia 19/10/2011 10:46
|
Rozgrzewający się Postów: 3 Data rejestracji: 19.10.11 |
60 tbl x 1200 mg Działa bezpośrednio na funkcję komórek mózgowych poprawiając zdolność uczenia, pamięć, czujność i świadomość ludzi zdrowych, jak również chorych, dotkniętych brakiem w/w zdolności spowodowanym zaburzeniami funkcyjności mózgu z różnych przyczyn. Działa na krwinki czerwone, płytki krwi, skład osocza krwi i naczynia mózgowe poprawiając ukrwienie mózgu. Po podaniu oralnym szybko się wchłania, maksymalny poziom w osoczu krwi osiąga po 30 minutach. ZALECANA DAWKA 2x dziennie po 1200 mg. [color=#cc0099][ciach] i ban Admin[/color] Edytowane przez Makro dnia 19/10/2011 13:27 |
|
|
martyna |
Dodany dnia 19/10/2011 10:56
|
300% normy Postów: 11241 Data rejestracji: 07.08.09 |
Chyba żle trafiłeś - nie ten adres. LEK JEST WYDAWANY NA RECEPTĘ!
Życie jest zbyt krótkie, aby pić kiepską herbatę, czytać złe książki i marnować czas na ludzi, dla których nic nie znaczymy. |
|
|
Czader |
Dodany dnia 19/10/2011 11:06
|
Pasjonat Postów: 5149 Data rejestracji: 29.09.10 |
No do jasnej cholery ! [i]Nasila działanie amfetaminy, jej pochodnych (MDMA, MDA) oraz niektórych psychoanaleptyków. Może nasilać działanie hormonów tarczycy. Może nasilać działanie alkoholu i kofeiny.[/i] (za wikipedią) Trzeba być kretynem żeby kupować leki w internecie. Bez recepty i bez konsultacji z lekarzem. |
|
|
martyna |
Dodany dnia 19/10/2011 11:19
|
Czader wyluzuj. Wyobraź sobie że ludzie kupują leki przez internet mimo że są to leki tylko na receptę. Podziemie lekowe zbiera swoje żniwo min w uzależnieniach. Nasz nowy użytkownik zrobił reklamę i szuka kandydatów ciekawe co na to policja znając jego IP komp? Życie jest zbyt krótkie, aby pić kiepską herbatę, czytać złe książki i marnować czas na ludzi, dla których nic nie znaczymy. |
|
|
Czader |
Dodany dnia 19/10/2011 11:44
|
[i]Podziemie lekowe zbiera swoje żniwo min w uzależnieniach. [/i] To nie jest powód do tolerowania i akceptowania tego faktu. Ban i Delete powinien być z automatu. Nie wyluzuję, bo nie akceptuję,i już. Edit: brakuje mi 19 punktu w regulaminie: reklama farmaceutyków - powiedzmy że to przykład/sygnał - żeby nie było że znowu się czepiam. Edytowane przez Czader dnia 19/10/2011 11:48 |
|
|
mac5 |
Dodany dnia 19/10/2011 11:51
|
osoby nie zaznajomione z tematem nie powinny się w ogóle wypowiadać żadne podziemie lekarskie-jest to produkt belgijskiej firmy farmaceutyczne, w pełni legalny i ogólnie dostępny,pół europy z niego korzysta bez ograniczeń ograniczenia w są w Polsce bo tak sobie wymyślili ,podobnie jak Francja zabroniła kreatyny jest to produkt w pełni bezpieczny ,b.pomocny do nauki do innych rzeczy może i też ale moim zdaniem szkoda nie mam nic przeciwko temu że forumowicze reagują-to dobrze ale grożenie policją to przesada-tak samo jak wyolbrzymianie znaczenia leku "na receptę"-są to wyłącznie uregulowania prawne-kraje ościenne uważają go za suplement łatwo dostępny może powinienem dodać że sprzedaż tylko osobom dorosłym Edytowane przez mac5 dnia 19/10/2011 12:02 |
|
|
Czader |
Dodany dnia 19/10/2011 12:03
|
Gdyby był w pełni legalny, byłby dostępny w Polsce, bez recepty, w każdej aptece, i każdej stacji benzynowej, skoro to taki "cudowny środek" Dopalacze też były "legalne" A już po prostu bezczelnością jest pisanie "osoby nie zaznajomione z tematem nie powinny się w ogóle wypowiadać" Drogi Lekowy Ekspercie może powinieneś sam zażyć reklamowany przez siebie produkt, a nie zaśmiecać forum na którym stosowanie Tego Wynalazku może bardziej zaszkodzić nic pomóc. |
|
|
martyna |
Dodany dnia 19/10/2011 12:20
|
[quote]osoby nie zaznajomione z tematem nie powinny się w ogóle wypowiadać[/quote] pudło nawet nie wiesz jak dobrze znam ten temat. I dlatego wiem, że to nie jest miejsce na takie "ogłoszenia" . W innych krajach niektóre leki są zakazane mimo, że w Polsce są dostępne i odwrotnie . TO NIE JEST PRODUKT TO JEST LEK! a lek jest bezpieczny osobie, której jest zapisywany w określonej dawce i na określoną jednostkę chorobową! [quote]ale grożenie policją to przesada[/quote] nikomu nie grożę.A przed EDYCJĄ napisałeś, że mogę sobie zgłaszać IP gdzie chce więc dlaczego teraz wyedytowałeś post? skoro się mogę sobie zgłosić? Życie jest zbyt krótkie, aby pić kiepską herbatę, czytać złe książki i marnować czas na ludzi, dla których nic nie znaczymy. |
|
|
mac5 |
Dodany dnia 19/10/2011 12:34
|
wyedytowałem bo stwierdziłem że nie będę kłótni z Wami zaogniał to niech moderator skasuje temat skoro nie przystaje do forum "mam efkę" tak-biorę ten środek -nie Martyna -nie znasz tematu ale przynajmniej się nieco orientujesz co nie można powiedzieć o Czaderze bo jest totalnym ignorantem, który do tego się szybko podpala argumentację macie słabą typu bo jest "na receptę" ale nie będę toczył sporów prawnych jak i medycznych macie jasno wyrobione zdanie na ten temat także pozdrawiam i głowy nie zawracam |
|
|
hadassa |
Dodany dnia 19/10/2011 13:13
|
Złoty Forumowicz Postów: 1611 Data rejestracji: 13.03.10 |
Może zacznijmy od tego, że my tu nie jesteśmy po to, żeby kupować leki... Jeśli będziemy chcieli to zrobić, to poszukamy, bez obaw, tylko może jednak na legalu. Ja też się nie znam edit: Czader, mówiłam ci już, że cię uwielbiam ? Edytowane przez hadassa dnia 19/10/2011 13:15 [color=#660099][i]" A ja jestem proszę Pana na zakręcie moje prawo, to jest pańskie lewo. Pan widzi krzesło, ławkę, a ja rozdarte drzewo.(...) Ode mnie widać niebo przekrzywione..."[/i][/color] |
|
|
Pogodna |
Dodany dnia 19/10/2011 18:15
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 3860 Data rejestracji: 23.06.10 |
Jakoś to do mnie nie przemawia ten lek to skopiowane z www.ilekarze.pl [i]Opis leku: Lek działa poprzez usprawnianie metabolizmu komórek nerwowych, zwiększając rezerwę energetyczną komórek w mózgu. Działa szczególnie w stanach niewydolności energetycznej komórek mózgowych. Zastosowanie leku: Lek stosowany jest w leczeniu wielu zaburzeń mózgu, związanych głównie z podeszłym wiekiem. Stosowany jest przy upośledzenu pamięci (trudności zapamiętywania i przypominania), przy zaburzeniach krążenia w mózgu, wywołujących niedokrwienie lub udar, przy zaburzeniach świadomości, przewlekłym alkoholizmie.[/i] O ile lekarz nie zaleci stosowania to przyjmowanie leku na własną rękę to [b]dla mnie[/b] zwykłe ćpanie, za czasów mojej nauki, wystarczyło, wyłączyć telewizor, komputer i mieć ciszę, albo wiszącą nade mną wizję jedynki i nauka szła Bez żadnych dopalaczy, suplementów diety i innych mózgo-pobudzaczy. Nieśmiertelność jest bardzo łatwa do osiągnięcia. Wystarczy nie umierać. |
|
Przeskocz do forum: |