Zobacz temat
Mam Efkę :: O psychiatrii :: Psychoterapia
Dzisiaj zrobiłam/em dla swojego leczenia
|
|
sensitivechild |
Dodany dnia 08/09/2011 10:38
|
Platynowy forumowicz Postów: 2771 Data rejestracji: 04.12.10 |
Zjadłam pożywne sniadanko, które zostało tam gdzie zostać powinno zaraz wstaję z łóżka. Albo nie... .... Już wstałam z łóżka Mam konkretny plan na dzień - herbata, kąpiel (+umycie głowy brrrr..), odwiedzinki Babci, odwiedzinki Mamy, urodziny bratanicy Kuciaka, terapia o 19:00. Może wieczór z Kuciakiem. Jest konkret i własnie napłynęly chęci Licencjat - jutro [color=#ff00cc]''Two and a half years ago, hell came to pay me a surprise visit" Andrew Solomon[/color] [b][color=#ff9900] "-Puchatku? -Tak Prosiaczku? -Nic- powiedział Prosiaczek biorąc Puchatka za łapkę - Chciałem się tylko upewnić, |
|
|
girl interrupted |
Dodany dnia 08/09/2011 15:38
|
Srebrny Forumowicz Postów: 1339 Data rejestracji: 23.09.10 |
Będę chodzić na basen - na razie plany ale bardzo tego chcę. I będę walczyć ze słomianym zapałem do tego.
"Odkąd sięgam pamięcią, zawsze było coś nie tak..." |
|
|
sigma |
Dodany dnia 09/09/2011 00:44
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 12627 Data rejestracji: 12.02.11 |
- posprzątałam korytarz (więc przez najbliższe trzy tygodnie nie muszę się chować przed sąsiadami ) - pozazdrościłam Life i zabrałam się za dokańczanie swoich puzzli - pobawiłam się olejnymi pastelami, tworząc rysunek "moje życie w iluzji" - wyciągnęłam A. do galerii handlowej, zjadłyśmy obiad i deser, trochę połaziłyśmy, zrobiłyśmy zakupy w delikatesach (miła odmiana po promocjach w Tesco, na których się zwykle zaopatrujemy ) - i jeszcze raz się pobawiłyśmy kredkami, tym razem wspólnie, tworząc rysunki o historii naszej znajomości Biorąc pod uwagę, że dzień był dla mnie trudny wyjątkowo i od rana walczyłam z atakami lęku i chęcią zagrzebania się pod kołdrą - to naprawdę dużo i jestem z siebie dumna. karą za niewiarę będzie lęk który już nie zechce opuścić mnie |
|
|
ef |
Dodany dnia 09/09/2011 01:35
|
Pasjonat Postów: 6498 Data rejestracji: 16.02.11 |
sigma, rewelacja
Wcale nie umarłeś lecz śpisz, jeszcze życie wyjdzie Ci. |
|
|
abbey |
Dodany dnia 09/09/2011 08:41
|
Rozgrzewający się Postów: 12 Data rejestracji: 11.05.11 |
jest rano,a ja zacznę może od tego co mam w panie zrobić, a potem zobaczymy co zrobie z tego. - obudziłam się -wstanę -prysznic i doprowadzenie siebie do porządku -śniadanie -posprzątanie mieszkania -spakowanie sie -wyjazd do domu (ja prowadze) - przywitanie się z psami - zapewne obiad trzeba bedzie zjesc - cos porobić w domu, co to napisze juz potem |
|
|
perfekcyjna |
Dodany dnia 09/09/2011 09:56
|
Rozgrzany Postów: 80 Data rejestracji: 09.08.11 |
hm.. bardzo fajny wątek , bo znów można pisać o sobie tylko problem jest z tym, że mają to być dobre rzeczy... hm... od trzech tygodni chodzę na siłownię i coś tam sobie ćwiczę przestałam pić jak świnia jeść też nie przerwałam terapii i każdego dnia w pracy udaje mi się coś zrobić. To wymaga modlitw i zmuszania się ale jakoś działa Dzisiaj też to muszę zrobić.. to mój największy problem, praca i objadanie się. Nigdy nie sądziłam, że będę musiała się do czegoś zmuszać. Zawsze robiłam co chciałam, ale zauważam fajną rzecz. Pod koniec dnia bywam z siebie zadowolona |
|
|
sensitivechild |
Dodany dnia 09/09/2011 11:49
|
- byłam u Babci na sniadanku - odwiedziłam też Bratową i Bratanka - poprawiłam bibliografię i stronę tytułową w lic (nie za wiele, ale cos ruszyło) - zebrałam pranie - mam wielką ochotę na wielkie sprzątanie i zaraz będzie czas realizacji wielkiego planu [color=#ff00cc]''Two and a half years ago, hell came to pay me a surprise visit" Andrew Solomon[/color] [b][color=#ff9900] "-Puchatku? -Tak Prosiaczku? -Nic- powiedział Prosiaczek biorąc Puchatka za łapkę - Chciałem się tylko upewnić, |
|
|
sigma |
Dodany dnia 14/09/2011 00:09
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 12627 Data rejestracji: 12.02.11 |
- wyspałam się bez wyrzutów sumienia - przeczytałam i zrozumiałam książeczkę, która mi jutro będzie potrzebna do pracy (książeczka nie ma nawet 30 stron, ale dwa tygodnie się do niej zabierałam ) - otworzyłam drzwi dobijającemu się facetowi i odebrałam przesyłkę dla właścicielki mieszkania (prawie nigdy nie otwieram, no chyba że pizzę zamówię ) - umyłam się (plus łeb ) - umyłam naczynia (sukces ogromny, jak zawsze) - ugotowałam prosty obiad - zrobiłam zakupy I tylko nie wiem, jakim cudem normalni ludzie robią te wszystkie rzeczy każdego dnia... i jeszcze do tego na przykład dziećmi się zajmują. A niektórzy jeszcze pracują To jest taki poziom zdrowia, którego ja sobie nawet wyobrazić nie potrafię... Edytowane przez sigma dnia 14/09/2011 00:10 karą za niewiarę będzie lęk który już nie zechce opuścić mnie |
|
|
sensitivechild |
Dodany dnia 17/09/2011 09:00
|
- wstałam i się już nie położyłam spać - własnie zabieram się za sobotnie sprzątańsko... (nie wiem czemu tyle radochy mi to sprawia hehe ) [color=#ff00cc]''Two and a half years ago, hell came to pay me a surprise visit" Andrew Solomon[/color] [b][color=#ff9900] "-Puchatku? -Tak Prosiaczku? -Nic- powiedział Prosiaczek biorąc Puchatka za łapkę - Chciałem się tylko upewnić, |
|
|
Rat |
Dodany dnia 17/09/2011 10:11
|
Platynowy forumowicz Postów: 3056 Data rejestracji: 07.02.11 |
[b]sensitivechild[/b] mnie też sprzątanie czeka , ale radochy za bardzo nie mam z tego powodu , po nocce , kłaść się nie ma sensu .. trzeba działać heh
[color=#33cc33] Czasem sobie myślę, że Oj, lepiej byłoby gdyby nie było mnie. [/color] |
sensitivechild |
Dodany dnia 17/09/2011 10:16
|
więc działamy Chociaż ja to na Twoim miejscu kimnęłabym chociaż z 3 godzinki ps. kuchnia prawie ogarnięta [color=#ff00cc]''Two and a half years ago, hell came to pay me a surprise visit" Andrew Solomon[/color] [b][color=#ff9900] "-Puchatku? -Tak Prosiaczku? -Nic- powiedział Prosiaczek biorąc Puchatka za łapkę - Chciałem się tylko upewnić, |
|
|
Rat |
Dodany dnia 17/09/2011 10:29
|
Platynowy forumowicz Postów: 3056 Data rejestracji: 07.02.11 |
ja działam ... siedząc na forum haha nie no kawkę dopiję i sruu do sprzątania powodzenia [b] sensi [/b] [color=#33cc33] Czasem sobie myślę, że Oj, lepiej byłoby gdyby nie było mnie. [/color] |
sensitivechild |
Dodany dnia 17/09/2011 10:42
|
uwielbiam ten skrót - kojarzy mi się z piosenką Bob One ta rozmowa to już chyba spamowanie, więęęc... powodzenia Tobie też Rat [color=#ff00cc]''Two and a half years ago, hell came to pay me a surprise visit" Andrew Solomon[/color] [b][color=#ff9900] "-Puchatku? -Tak Prosiaczku? -Nic- powiedział Prosiaczek biorąc Puchatka za łapkę - Chciałem się tylko upewnić, |
|
|
herbatka |
Dodany dnia 17/09/2011 10:55
|
Medalista Postów: 603 Data rejestracji: 16.09.11 |
Też miałam sprzątać a kawa się daaaawno skończyła... Ale coś zrobiłam - zapytałam Go wprost na co choruje. Potwierdziły się moje przypuszczenia - nie bierze w ogóle pod uwagę, że to może być sprawa dla psychiatry a nie neurologa.. [color=#0000cc]As long as you don't choose - everything remains possible.[/color] |
|
|
Inus |
Dodany dnia 17/09/2011 19:58
|
Finiszujący Postów: 405 Data rejestracji: 05.09.11 |
A ja posprzątałam w domu, uspołeczniłam się na wycieczce rowerowej, załatwiłam sobie darmowe podcinanie końcówek u znajomej fryzjerki i najważniejsze- ładnie jadłam bez przesady w żadną stronę no i nie wymiotowałam |
|
|
sensitivechild |
Dodany dnia 19/09/2011 12:06
|
- wstałam o normalnej porze i przetransportowałam się z mieszkania Rodziców do domu - zrobiłam sobie herbatkę, którą własnie sączę - wstawiłam pranie (!) - załatwiłam muchy doprowadzające mnie do szału - zaczynam wpisywać strony do licencjata z planów: zadzwonię do promotorki, zrobię obiad Kuciakowi (obiecałam )) ), popołudnie zapowiada się bardzo przyjemne - u Kuciaka, może odwiedzimy Rodziców moich [color=#ff00cc]''Two and a half years ago, hell came to pay me a surprise visit" Andrew Solomon[/color] [b][color=#ff9900] "-Puchatku? -Tak Prosiaczku? -Nic- powiedział Prosiaczek biorąc Puchatka za łapkę - Chciałem się tylko upewnić, |
|
|
Inus |
Dodany dnia 19/09/2011 12:09
|
[i]załatwiłam muchy doprowadzające mnie do szału[/i] Jak ?! U mnie nic na to dziadostwo nie działa,mnoży się to jakby plaga egipska nastała! "Uczyń bym był z kamienia, bym z kamienia był. I pozwól mi, pozwól mi, Spróbować jeszcze raz, jeszcze raz, jeszcze raz." |
|
|
sensitivechild |
Dodany dnia 19/09/2011 12:10
|
Wzięłam łapkę do łapki i ... polowanie!
[color=#ff00cc]''Two and a half years ago, hell came to pay me a surprise visit" Andrew Solomon[/color] [b][color=#ff9900] "-Puchatku? -Tak Prosiaczku? -Nic- powiedział Prosiaczek biorąc Puchatka za łapkę - Chciałem się tylko upewnić, |
|
|
Inus |
Dodany dnia 19/09/2011 12:15
|
U mnie najskuteczxniejsza metoda jest zgaszenie swiatel w domu, oswiecenie na balkonie,uchylenie na balkonie i czekanie Bo ja sie tego brzydze i nie podejde na odleglosc lapki "Uczyń bym był z kamienia, bym z kamienia był. I pozwól mi, pozwól mi, Spróbować jeszcze raz, jeszcze raz, jeszcze raz." |
|
|
sensitivechild |
Dodany dnia 19/09/2011 12:19
|
Też się brzydzę, ale łapką sobie radzę. Wczoraj Młody też spał u Rodziców, hehehe smiesznie jak taki chłop wstał z łóżka (siedziałam jeszcze z kompem u niego) i z miną dziecka powiedział: "Brzydzę się tej ćmy" i ją zabił scierą . Twój sposób często wykorzystuję z komarami, jak jeszcze nie idę spać zostawiam otwarte drzwi i lecą do swiatła w przedpokoju AAAA! Zapomniałam dodać w temacie tego tematu (), że połknęłam dzisiaj witaminki i co do planów to nieszczęsne mycie czupryny [color=#ff00cc]''Two and a half years ago, hell came to pay me a surprise visit" Andrew Solomon[/color] [b][color=#ff9900] "-Puchatku? -Tak Prosiaczku? -Nic- powiedział Prosiaczek biorąc Puchatka za łapkę - Chciałem się tylko upewnić, |
|
Przeskocz do forum: |