Zobacz temat
Mam Efkę :: Nasze wątki :: Nasze wątki - część otwarta
Strona 2 z 2: 12
|
A jakby tak..
|
|
Ghede |
Dodany dnia 24/02/2020 16:32
|
Rozgrzewający się Postów: 19 Data rejestracji: 17.12.19 |
Ciężko mi powiedzieć. Jednego dnia poczułam, że mam te moc i chyba nie chciałam tego zmarnować. Praca raczej spokojna, biurowa i trochę w archiwum. Z czego się cieszę. Czy mi odpowiada, nie wiem. To się dopiero okaże. Odnoszę takie wrażenie, że całe moje życie to okres przejściowy. Wiem, że to wielcy producenci żywności, odzieży odgrywają najważniejszą rolę w postępie katastrofy. Ale milion składa się z groszy, prawda? Produkcja tego wszystkiego nie jest dla nich tylko dla nas. Więc jak każdy zrobi raz dziennie coś małego, to kto wie? Z drugiej strony...wiem też, że są ludzie, którzy nie mieli tak dobrych dni jak te obecne i cieszą się, że mogą pozwolić sobie na coś innego niż ryż z wody i nie będą się przejmować siatką, bluzką z plastiku, czy co się później dzieje z butelką po coli. Są też osoby, które nie mają na to czasu, głowy, bo po coś te dobra są wyprodukowane w końcu. A terapia...ach nawet nie będę pisać.. Dzisiaj korzystałam z pogody. Odwiedziłam wszystkie biblioteki. Pograłam w grę " nie kupowania" (tak apropos koncumpcjonizmu) i do skarbonki wrzucam dzisiaj 40 zł, bo tyle wydałabym. Grę z całego serca polecam, bo wygrywa się w niej pieniądze. Co u Was słychać? Jak się czujecie? Za co jesteście wdzięczni, licząc od nowego roku? Ja jestem wdzięczna za zestaw leków. Za surowe spojrzenie kota. I biblioteki. |
|
Strona 2 z 2: 12
Przeskocz do forum: |