Zobacz temat
Piracetam
|
|
fluorescent rabbit |
Dodany dnia 05/08/2013 17:59
|
Finiszujący Postów: 376 Data rejestracji: 11.06.12 |
jak jest z przepisywaniem tego przez lekarzy? jak powiem że ja bym to chciała bo brałam takie a takie narkotyki i przez to teraz mam pogorszoną koncentracje, pamięć itp, i chciałabym żeby mi szło na studiach itp tak jak kiedyś to mi to dadzą czy powiedzą że mam jakby to powiedzieć... spadać na drzewo prostować banany? lepiej do rodzinnego z taką sprawą iść czy do psychiatry? od razu mówie że rodzinnego mam takiego że żaden kit nie przejdzie i wszystko ma być porządnie według podręcznika wiem z doświadczenia że załatwianie rzeczy "na ćpuna" nigdy nie wychodzi bo takim to zawsze... kij w oko :/ może powiedzieć że to chce z innego powodu? a może lepiej co innego załatwić? |
|
|
Pogodna |
Dodany dnia 05/08/2013 18:16
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 3860 Data rejestracji: 23.06.10 |
Najlepiej to isc do psychiatry i powiedziec jakie masz dolegliwosci. Powiedziec ewentualnie, ze czytalas, slyszalas od kogos czy skad tam wiesz o tych lekach, ze pomagaja i co sadzi o tym lekarz, z doswiadczenia powiem, ze zdarzylo mi sie rozmawiac o lekach i zawsze lekarz kompleksowo mi tlumaczyl dlaczego nie albo tak.
Nieśmiertelność jest bardzo łatwa do osiągnięcia. Wystarczy nie umierać. |
|
|
fluorescent rabbit |
Dodany dnia 05/08/2013 18:25
|
właśnie chyba wolałabym jutro pójść do rodzinnego i to załatwić a psychiatra ma kolejki po pare miesięcy i przyjmuje raz w tygodniu, musiałabym sie znowu między pacjentami wbijać ... ogólnie musze sie ogarnąć, mocno popracować teraz i próbuję znaleźć coś co mi pomoże i nie jest amfetaminą :/ |
|
|
Pogodna |
Dodany dnia 05/08/2013 18:58
|
Aha rozumiem, że Ty nie chcesz konsultacji psychiatrycznej Ty chcesz po prostu od lekarza rodzinnego wysępić lek który działa podobnie jak amfetamina.
|
|
martyna |
Dodany dnia 05/08/2013 19:02
|
300% normy Postów: 11241 Data rejestracji: 07.08.09 |
rabbit jak Cię czytam co planujesz to mi się agresor włącza oczekujesz oklasków? Życie jest zbyt krótkie, aby pić kiepską herbatę, czytać złe książki i marnować czas na ludzi, dla których nic nie znaczymy. |
|
|
fluorescent rabbit |
Dodany dnia 05/08/2013 19:41
|
nie, po prostu mam problem i potrzebuję go rozwiązać, mam do wykonania pracę od której bardzo dużo w moim życiu zależy ale idzie mi to w strasznym tempie, jakby mi inteligencja i koncentracja siadały, wiem że ze 2 lata temu by mi to szło lepiej :/ dla mnie rozwiązanie jest proste i intuicyjne- zadzwonić do wujka od fety. ale właśnie nie chce tego robić, jestem czysta od jakiegoś czasu, dobrze mi idzie i nie chce do tego wracać, próbuję ogarnąć sprawę w inny sposób. co w tym jest złego? |
|
|
Pogodna |
Dodany dnia 05/08/2013 19:53
|
Więc powtórzę zaburzeniami psychicznymi zajmuje się psychiatra to on diagnozuje i przepisuje leki. A Ty tego leku nigdy nie brałaś i chcesz, żeby lekarz pierwszego kontaktu wypisał Ci receptę. Tak ja widzę coś złego w takim sępieniu leków. Być może ani inteligencja ani koncentracja Ci nie pada, po prostu bez amfetaminy nie działa tak jak na niej i może tego Ci brakuje? Jak dla mnie w dalszym ciągu chcesz coś na szybko co pomoże Ci ogarnąć tą pracę a nie coś co będzie lekiem. Nieśmiertelność jest bardzo łatwa do osiągnięcia. Wystarczy nie umierać. |
|
|
fluorescent rabbit |
Dodany dnia 05/08/2013 20:30
|
dla mnie właśnie takie podejście u lekarzy jest straszne, to jest czysta złośliwość. możesz komuś pomóc ale nie, mówisz mu żeby spieprzał do specjalisty, albo spieprzał wogóle, tak sobie, dla zasady, to że ten ktoś zaraz od ciebie wkurzony pójdzie do dilera to już jest nie istotne, ważne że ty postępujesz zgodnie z jakimiś idiotycznymi zasadami. To nie jest ZŁE?? ja już w takiej sytuacji byłam nie raz jak chciałam defalgan czy tramal bo mnie cisneło na morfine a bardzo chciałam z tego zejść ale nie nie można było głupiego świstka wypisać. serio, co im zależy? |
|
|
tajfunek |
Dodany dnia 05/08/2013 20:52
|
300% normy Postów: 7284 Data rejestracji: 31.05.09 |
OJP co Ty bredzisz!!!! |
|
|
Pogodna |
Dodany dnia 05/08/2013 21:06
|
Ponieważ rozmowa zmierza w kierunku "wymuszenia przepisania leku", na chwilę obecną będzie zamknięta.
|
Przeskocz do forum: |