Zobacz temat
Mam Efkę :: Hyde park :: Porozmawiajmy
Alfabet Kobiety
|
|
martyna |
Dodany dnia 31/05/2012 10:58
|
300% normy Postów: 11241 Data rejestracji: 07.08.09 |
po ponad roku: A-awans B-bierność C-czekanie D-dobro E- empatia F- flirt G- gościnność H- hojność I- intuicja J- Jegomość K- kumpelstwo L-lojalność ł- łatwowierność M- milczenie N- naturalność O-opiekuńczość P- przyjaźń R-radość S- szaleństwo T- towarzyskość U- uprzejmość W- wartość Z- zazdrość Życie jest zbyt krótkie, aby pić kiepską herbatę, czytać złe książki i marnować czas na ludzi, dla których nic nie znaczymy. |
|
|
RedKate |
Dodany dnia 29/08/2012 22:36
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 2185 Data rejestracji: 06.07.12 |
A też se wypełnię, a co: A- anhedonia, ambiwalencja, aaaale mam to w d... B- bo tak! C- co mnie to obchodzi, czekolada D- dom E- efka, emancypacja F- front (szafki kuchennej ) G- giwera H- hamak I- irracjonalny J- jagoda K- książka L- leżeć Ł- łóżko M- marzenie N- nigdy więcej O- o ja pier... P- piżama R- robota S- spać T- tu i teraz U- uzurpacja W- woda mineralna Z- zęby (mleczne ) [color=#3399ff][i][small]"Moja doprowadzona do ostateczności dusza doszła do głosu. Z zimną furią, z pełną świadomością tego co robię, przestałam panować nad sobą." Joanna Chmielewska - "Całe zdanie nieboszczyka"[/small][/i][/color] |
|
|
Diuna |
Dodany dnia 29/08/2012 22:52
|
Platynowy forumowicz Postów: 2684 Data rejestracji: 08.11.11 |
Mi tam się większość literek z seksem kojarzy więc nię nie wypowiem.
Srutututu, pęczek drutu |
|
|
RedKate |
Dodany dnia 29/08/2012 22:53
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 2185 Data rejestracji: 06.07.12 |
A mi się nawet seks z seksem nie kojarzy, masakra
[color=#3399ff][i][small]"Moja doprowadzona do ostateczności dusza doszła do głosu. Z zimną furią, z pełną świadomością tego co robię, przestałam panować nad sobą." Joanna Chmielewska - "Całe zdanie nieboszczyka"[/small][/i][/color] |
|
|
ananke |
Dodany dnia 25/12/2012 04:54
|
Startujący Postów: 183 Data rejestracji: 20.10.12 |
A akceptacja B brakuje mi Ciebie, Twojego zrozumienia L.... C czarny aksamit D dziwny jest ten świat E empatia F falowanie i spadanie G gdzie jestem H I irracjonalizm J jaźń K kosmos L L.... M mądrość N niezależność O opowieść P psychoterapia R rozsypywanie S samobójstwo T twoje oczy U upadek W wolność Z zrozumienie Ź źdźbło trawy Ż żal Edytowane przez ananke dnia 25/12/2012 05:07 [i][color=#0099ff]"Tylko jak się z tego wyrwać, Tylko co ze sobą zrobić, Kiedy dłonie wyciągnięte w pustkę krzyczą..."[/color][/i] |
|
|
Energetyczna |
Dodany dnia 03/05/2013 14:39
|
Medalista Postów: 542 Data rejestracji: 27.04.13 |
A- agresja B- ból, borderline, bulimia C- ciało D- destrukcja E- erotomania F -fałsz G -gwałt H- haj I -iluzja J - ja K- kłótnia L - lenistwo M- marazm N -nienawiść O -obiekt (seksualny) ,ofiara ,oprawca, orgazm P- pomoc R -rozkosz S -samotność Ś -świr T- tolerancja U- uwielbiać W - wariat, wykorzystanie Y- you Z -złość |
|
|
Tessa |
Dodany dnia 03/05/2013 17:14
|
Brązowy Forumowicz Postów: 806 Data rejestracji: 06.04.13 |
A-alarm B-bol C-cierpienie D-dziecko E- ekologiczny F- finansowac G- grzecznosc H- harmonia I- intryga J- jestem K- kwiat L-lekkomyslnosc ł- łaska M- mowa N- naeutralnosc O-opiekuńczość P- przyjaciel R-radość S- szkola T- twarz U- uleglosc W- wulgarnosc Z- zachwyt [i][color=#000066][small]'We accept the love we think we deserve'[/small][/color][/i] |
|
|
hope |
Dodany dnia 03/05/2013 17:34
|
Startujący Postów: 118 Data rejestracji: 15.04.13 |
A - akceptacja B - bliskość C - ciepło D - dojrzałość E - ewolucja F - fikcja G - głupota H - hipokryzja I - inność J - ja K - kifoza M - miłość N - nadzieja, nienawiść, nauka L - lenistwo O - opiekuńczość P - problem, przyjaźń R - rozpacz, rozsądek S - samotność T - temperament U - udręka W - wiara Z - zachłanność |
|
|
aleksandra |
Dodany dnia 03/05/2013 18:57
|
Rozgrzany Postów: 95 Data rejestracji: 22.04.13 |
A - akceptacja B - ból C - cenzura D - determinacja E - emocje F - feminizm G - gwałt H - hipokryzja I - inność J - jadłowstręt K - kontrola L - lustro M - miłość N - nostalgia O - opatrzność P - prawda R - rozum S - samotność T - tolerancja U - upokorzenie W - worek Z - zagubienie "Szaleństwem jest zachowywać się w ten sam sposób i oczekiwać innego rezultatu" |
mietowa |
Dodany dnia 30/06/2013 17:36
|
Rozgrzewający się Postów: 15 Data rejestracji: 15.02.13 |
A - ambicje, akceptacja B - ból C - ciało, czas D - dawanie E - empatia F - fatum G H - harmonia I - ironia, istnienie J- jutro K - kontrola L - lustro M - miłość N- naturalność O - opieka P - przyjaciel, problem, płacz R - rozpacz S - siła, smutek, samotność T - tolerancja, terapia U - upór W - wiara, wina Z - zamęt, zrozumienie, zaufanie Edytowane przez mietowa dnia 30/06/2013 17:37 |
|
|
Agatta |
Dodany dnia 30/06/2013 18:56
|
Medalista Postów: 525 Data rejestracji: 01.06.13 |
A - ambiwalencja B - Bezradność C - czekolada, D - dom E - Ekwilibrystyka dnia powszedniego F - Fascynacja, fantazja, fatałaszki G - Głód H - humory I - idioci i idiotki... J - jedzenie, jędrność skóry i ciała uciekająca w przeszłość, K - kosmetyki, kolczyki L - Leżenie na trawie i gapienie się w chmury Ł - Łóżko M - Macierzyństwo O - Odpowiedzialność P - Przyjaźń R - rodzina, rodzicielstwo, S - samotność T - tłum, U - uległość W - wyobcowanie Z - zależność Ż - żal, żałoba... [color=#663366][b]Kobieta[/b] rodzi się jako anioł, a gdy codzienność oskubie ją z piórek, a życie podetnie jej skrzydła - leci dalej.[b] Na miotle.[/b][/color] |
|
|
Poison Ivy |
Dodany dnia 01/07/2013 12:56
|
Rozgrzewający się Postów: 15 Data rejestracji: 27.06.13 |
Ja też spróbuję A - ambicja B - bliskość C - ciało D - dom E - efekt F - furia G - głowa H - ??? I - inność J - ja K - kłamstwo L - lek M - macierzyństwo N - nicość O - opinia P - pustka R - rodzina S - samotność T - ty U - uwaga! W - wina Z - zombie |
|
|
Stokrotka |
Dodany dnia 03/07/2013 13:25
|
Rozgrzewający się Postów: 18 Data rejestracji: 02.07.13 |
Spróbuję: A - apatia, autoagresja B - brak C - czepiam się D - drżenie E - erekcja F - farbowanie włosów G - garbię się za często H - humoru brak najczęściej I - ironia J - ja K - kawa, k... L - Long Island Iced Tea Ł - łono M - miłość, masturbacja, matka (chciałabym nią być, na razie jestem tylko z nazwy) N - normalnie O - opieka P - piwo!!!!!!! R - razem S - seks, samokontrola, słaba jestem T - trucizna U - uwaga W - wal się X - x lat mam ze sobą problem Y - Z - zarabiać chcę dużo! Ź - źle Ż - żona |
|
|
zabazaba |
Dodany dnia 03/09/2013 16:01
|
Rozgrzewający się Postów: 8 Data rejestracji: 03.09.13 |
szkoda że znalazłam 5 minut przed pójściem do domu. Czader - mam do Ciebie pytanie - jesteś jakimś psychologiem czy cóś?? tak by pasowało... |
|
|
sigma |
Dodany dnia 19/01/2016 22:53
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 12627 Data rejestracji: 12.02.11 |
A odkopię taki stary temat. Wpisałam się w nim 5 lat temu, życie mi się od tego czasu zmieniło prawie w każdym aspekcie, więc jestem ciekawa, jak bardzo mój alfabet się zmienił. A - autyzm, asertywność, akceptacja B - ból, bycie C - cierpliwość, cierpienie, chcę D - droga, dorosłość, dziecko E - entuzjazm F - filmy G - granice H - hmm... I - inność J - jak? ja, jestem K - Krąg Kobiet, kobiecość, książki L - lenistwo Ł - łakomstwo M - miłość, Meritum, mogę N - nowe, namiętność, nie, nordic walking O - odwaga, otwartość, otyłość P - pytania, pub, pływanie R - radość, relaks S - sen, sens, seks Ś - świadomość T - terapia, trud U - uważność W - wierność, wzruszenie Z - zabawa, zazdrość, zaufanie, zmiana Ź - źródło Ż - życie karą za niewiarę będzie lęk który już nie zechce opuścić mnie |
|
|
Junk Head |
Dodany dnia 22/01/2016 10:18
|
Startujący Postów: 193 Data rejestracji: 11.04.15 |
A - abstrakcja, alkohol B - bierność C - czułość, cynizm D - dualizm E - entuzjazm F - fotografia G - grzeczność H - humor I - introwertyzm, ironia J - jakość K - kawa, kot L - lubieżność M - marcepan N - nicość O - opryskliwość P - pędzel, pyskatość R - rabarbar S - samowystarczalność, samorealizacja, sarkazm T - troska U - upartość, uszczypliwość W- wrzos, wino, whisky Z - zmęczenie |
|
|
Cath |
Dodany dnia 23/10/2016 14:05
|
Rozgrzewający się Postów: 21 Data rejestracji: 22.10.16 |
Mój alfabet. Najszybsze skojarzenia na daną literę. A - akceptacja B - bierność C - chłód emocjonalny D - dół egzystencjalny E - enigmatyczny F - fantazja G - gwałtowność H - herbatniki z herbatką I - inny J - ja K - kochać L - lustro Ł - łaknąć M - miłość N - niechęć O - obsesja P - pożądanie R - rozsądek S - sex Ś - śmiech T - towarzystwo U - uwielbienie W - wiara Z - zazdrość Ż - żądza |
|
|
Sandra |
Dodany dnia 10/05/2017 23:06
|
Finiszujący Postów: 296 Data rejestracji: 23.10.16 |
Najszybsze skojarzenia: A - ambicja B - ból C - ciepło D - dotyk E - energia F - finanse G - godność H - historia I - introwertyk J - jasność K - kochać L - litość Ł - łam aga M - matka N- nienawiść O - opór P - przyjemność R - radzić sobie S - strach T - tata U - ukochany W - wściekłość Z - zazdrość |
|
Przeskocz do forum: |