Zobacz temat
Księga Rodzaju wg kobiety
|
|
Perfidia |
Dodany dnia 05/09/2009 18:47
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 7779 Data rejestracji: 26.01.09 |
Bóg stworzył niebo, Ziemię, rośliny i zwierzęta, piękny ogród Eden oraz piękną kobietę imieniem Ewa. Pewnego dnia Ewa zwróciła się do Boga: - Boże, wszystko tu jest cudowne i wspaniałe, ale mam pewien problem. - Jaki masz problem Ewo? - zapytał Bóg. - Czuję się samotna i mam dość jedzenia jabłek. - W takim razie mam rozwiązanie. Stworzę dla ciebie mężczyznę. Będzie silniejszy i szybszy od ciebie, będzie chciał polować i zabijać zwierzęta, będzie spełniał twoje zachcianki. - A czy jest tu jakiś haczyk? - zapytała Ewa. - Będzie to stworzenie aroganckie i pełne pychy. Będzie potrzebować twojego wsparcia, aby podejmować właściwe decyzje. Będzie wymagał twojej opieki. I żeby go dostać będziesz musiała spełnić jeden warunek. - No cóż, niech tak będzie, a jaki to warunek? - odparła Ewa. - Jako stworzenie aroganckie, będzie mu trudno pojąć, że zostałaś stworzona przed nim. Dlatego będziesz musiała wmówić mu, że to on był pierwszym, a jak było w rzeczywistości zachowamy między sobą. Wiesz - między nami kobietami. [color=#990099][i]Czasem jest tak, że to, co się liczy, nie da się policzyć, a to, co daje się policzyć - nie liczy się.[/i] [small]A.Einstein[/small][/color] [small]1,6180339887498948482045868343656...[/small] |
barbarajan |
Dodany dnia 05/09/2009 20:25
|
Rozgrzany Postów: 73 Data rejestracji: 03.08.09 |
A to dobre uśmiałam się norka |
|
|
Mademoisellka |
Dodany dnia 06/09/2009 12:26
|
Medalista Postów: 583 Data rejestracji: 28.12.08 |
super!
[color=#336633]To niewiarygodne, jak można czuć się szczęśliwą przez tyle lat, mimo tylu kłótni, tylu upierdliwości i tak naprawdę, kurwa, nie wiedzieć, czy to miłość czy nie. Gabriel García Márquez [i]Miłość w czasach zarazy[/i] [/color] |
|
|
Alia |
Dodany dnia 06/09/2009 12:36
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 2831 Data rejestracji: 01.09.09 |
Znam inną wersję na ten sam temat. Raj. Przychodzi Bóg do Adama i Ewy, i mówi - "Mam dla każdego z was prezent, ale musicie go sobie wybrać." Adam pyta "Jakie to są prezenty?". Bóg: "Pierwszy to umiejętność sikania na stojąco". Adam "Mnie to daj, mnie, mnie". I Bóg obdarzył Adama umiejętnością sikania na stojąco. Adam ruszył więc przez raj, wykorzystując swoją nową zdolność. Wówczas Ewa spytała "A jaki prezent został dla mnie?" "Rozum, Ewo, rozum" odrzekł Bóg. |
|
|
barbarajan |
Dodany dnia 06/09/2009 12:37
|
Rozgrzany Postów: 73 Data rejestracji: 03.08.09 |
super |
|
|
@gnieszka |
Dodany dnia 30/01/2010 13:27
|
Finiszujący Postów: 222 Data rejestracji: 20.04.09 |
Pan Bóg pyta Adama i Ewę: - Kto chce sikać na stojąco? - Ja, ja, ja! - wyrywa się Adam. - W porządku. W takim razie dla Ewy zostaje wielokrotny orgazm. Pewnego dnia Bóg przyszedł do Adama mówiąc: - Mam dla ciebie dwie wiadomości: dobrą i złą. Od której zacząć? - Cóż - odrzekł Adam. - Powiedz mi najpierw tę dobrą. - Dostaniesz ode mnie dwa nowe organy. Jeden nazywa się mózg. Pozwoli ci on wymyślać i tworzyć nowe rzeczy, rozwiązywać trudne problemy i wykazać się inteligencją w rozmowach z Ewą. - Świetnie! - ucieszył się Adam - A drugi organ? - Mój drugi dar nazywa się penis. Zapewni ci dużo fizycznej przyjemności, a Ewa też będzie z niego zadowolona, bo da jej wielką rozkosz. Dzięki temu będziecie też mogli mieć dzieci i ziemia zaludni się istotami rozumnymi. Zachwycony Adam wykrzyknął: - Dzięki ci Boże, to najwspanialsze z twoich darów! Ale... jaka jest ta zła wiadomość? Bóg spojrzał ze smutkiem na Adama i rzekł: - Przykro mi, ale te organy mają swoje ograniczenia. Nie możesz używać obu na raz... 'Już ci nigdy nie uwierzę iskiereczko mała. Najpierw błyśniesz, potem zgaśniesz, ot i bajka cała.' |
|
|
Nadzieja |
Dodany dnia 30/01/2010 15:21
|
Pasjonat Postów: 5532 Data rejestracji: 20.08.08 |
dobre!!!
[color=#333399]"Nigdy nikomu nie ufaj, Danielu, a tym bardziej ludziom, których podziwiasz. Bo nie kto inny, a właśnie oni zadadzą ci najboleśniejsze rany." Carlos Ruiz Zafón " Cień Wiatru"[/color] |
|
|
teczacpt |
Dodany dnia 11/05/2011 22:26
|
Brązowy Forumowicz Postów: 823 Data rejestracji: 13.08.10 |
Pan Bóg stworzył Adama i Ewę.Obejrzał Adama i był zadowolony i dumny ze swojego dzieła.Przyjrzał się Ewie,chrząknął,skrzywił się i zamruczał pod nosem ...no, Ty to [b]będziesz musiała się malować[/b]
Tęcza [color=#3333ff]Tylko ci nie robią żadnych błędów,którzy nic nie robią.........[/color] |
Przeskocz do forum: |