Zobacz temat
Po prostu dowcipy
|
|
ef |
Dodany dnia 04/03/2011 10:59
|
Pasjonat Postów: 6498 Data rejestracji: 16.02.11 |
Wcale nie umarłeś lecz śpisz, jeszcze życie wyjdzie Ci. |
|
|
Life |
Dodany dnia 11/04/2011 17:51
|
Platynowy forumowicz Postów: 3356 Data rejestracji: 26.02.10 |
Mam okropną plagę karaluchów - żali się facet koledze - nie mogę już wytrzymać, tyle ich w mieszkaniu. - Wiesz co, to są bardzo inteligentne zwierzęta, spróbuj zrobić tak: wejdź wieczorem do kuchni i krzyknij "Nie ma co jeść!". One to usłyszą i raz dwa się wyniosą. Tak też facet zrobił. Pierwszego wieczora krzyknął w kuchni: "Nie ma co jeść!" I poszedł spać. Drugiego wieczora znów krzyknął: "Nie ma co jeść!" I poszedł spać. Na trzeci wieczór znowu krzyczy: "Nie ma co jeść!" - a tu na stół wyłazi ogromny karaluch i mówi: - Wie pan, my się złożyliśmy z kolegami i przynieśliśmy panu parę kanapek. Idą przez las dwa smoki. Jeden mówi do drugiego. - Wiesz chce mi się srać! - To idź w krzaki! Ten poszedł za krzaki i krzyczy. - Poroniłem, poroniłem!!! Podchodzi drugi: - Głupi jesteś, na żabę nasrałeś. [b][color=#00cc00]Bój się i idź do przodu [/color][/b] Dla odmiany szczęśliwa i wkur@@@na... Aaa... Już mi przeszło |
|
|
Rat |
Dodany dnia 11/04/2011 21:51
|
Platynowy forumowicz Postów: 3056 Data rejestracji: 07.02.11 |
[b]Life[/b] ten pierwszy świetny [color=#33cc33] Czasem sobie myślę, że Oj, lepiej byłoby gdyby nie było mnie. [/color] |
Rat |
Dodany dnia 11/07/2011 13:55
|
Podryw na teletubisia podchodzisz do dziewczyny , stoisz przy niej , patrząc jej prosto w oczy , po czym wykrzykujesz: - Tulimy !!!! [color=#33cc33] Czasem sobie myślę, że Oj, lepiej byłoby gdyby nie było mnie. [/color] |
Pogodna |
Dodany dnia 22/11/2011 20:46
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 3860 Data rejestracji: 23.06.10 |
Autentyczne: Moja znajoma ma 3 letnie dziecko, postanowiła podczas rozmowy zająćgo paczką tic-taców. W pewnym momencie dziecko włożyło sobie w dziurki w nosie po tic-tacu i krzyczy "mamo, mamo, duszę się"! na co matka ze stoickim spokojem: "to jest świeżość synku" Nieśmiertelność jest bardzo łatwa do osiągnięcia. Wystarczy nie umierać. |
|
|
martyna |
Dodany dnia 25/11/2011 15:07
|
300% normy Postów: 11241 Data rejestracji: 07.08.09 |
Pewien młody człowiek po zrobieniu dyplomu, dostał od swojej zamożnej rodziny bilet na rejs luksusowym statkiem pasażerskim. Radzi się kumpli co ma ze sobą zabrać. - ...dobrą torbę podróżną, wygodne buty, kilka koszul, spodnie- bermudy, elegancki garnitur na wieczorne rauty, tabletki przeciwko chorobie morskiej i oczywiście kondomy... - wyliczają koledzy. Facet robi zakupy z listą w ręku. Dochodzi do apteki. - 20 prezerwatyw i 20 tabletek przeciwkowymiotnych - zamawia. Aptekarz podając towar stwierdza ze współczuciem: - Jak panu to nie służy to może się nie zmuszać...?! ******************************************************************** Na cmentarzu żydowskim odbywa się pogrzeb małego dziecka. Nad otwartym grobem stoi matka i zawodzi: - Kochany syneczku, jak staniesz przed obliczem Stwórcy wyproś u niego dużo pieniędzy dla twoich rodziców i szczęśliwą starość. I wybłagaj u Wiekuistego, żeby twoje dwie siostry mogły być zaopatrzone w duży posag, a Twoi bracia Natan i Dawid, żeby dostali za żonę dobre i ładne, pobożne panny. A twego najstarszego brata Chaima, żeby zwolnili z wojska. I poproś Jehowę, żeby twój kochany wujek Abram wreszcie wyzdrowiał... Obok zawodzącej matki stoi oparty o łopatę grabarz. Kiedy litania próśb ciągnie się w nieskończoność, grabarz trąca zawodzącą kobietę i mówi: - Paniusiu kochana, jak się ma tyle interesów do kogoś to się nie posyła takiego małego dziecka, tylko się idzie samemu! ***************************************************************************************** Mąż chciał pozbyć się swojej żony. Poszedł więc do apteki i zażyczył sobie flaszeczkę z cyjankiem. Aptekarz zmierzył go groźnym wzrokiem i tłumaczy mu, że nie wolno mu wydać tej pozycji tak bez niczego. Mężczyzna otworzył portfel, wyciągnął z niego zdjęcie swojej małżonki i położył go na ladzie. Aptekarz spojrzał na fotografię i mówi: "Najmocniej przepraszam, nie wiedziałem, że ma pan receptę." ****************************************************************************************** Orzeł wymyślił sobie zabawę: stawał na skraju przepaści, rzucał się z niej z całej siły w dół, spadał... już prawie był na ziemi... wszystkie zwierzęta zamierały ze strachu... ale nagle orzeł wzbijał się przepięknie na swoich ogromnych skrzydłach. Wszystkie zwierzęta biły brawo. Wychodzi z tłumu bocian: -Orzeł, ja też tak chcę! Jak ty to robisz? -To proste, musisz się porządnie wyluzować. No, to próbują. Rzucają sią w przepaść, spadają... już są prawie na ziemi, ale nagle wzbijają się wspaniale. Zwierzęta biją brawo. Wychodzi z tłumu wilk: -Orzeł, jak ty to robisz? Ja też tak chcę! -To proste, musisz się wyluzować. I znowu: rzucają się, spadają...już są przy samej ziemi, nagle orzeł się pyta wilka: -Wilk, a ty masz skrzydła? -Nie... -Ty to jesteś wyluzowany... ******************************************************************************************** Przy bramie Niebios spotykają się trzy kobiety. Pukają. Otwiera im święty Piotr. Pyta pierwszej z nich: - Jak używałaś swojego organu na ziemi? - W 80% do seksu i w 20% do sikania. - No, to wejdź, proszę, zapraszam. Pyta drugiej: - A Ty? Jak używałaś swojego organu? - W 50% do seksu i w 50% do sikania, święty Piotrze. - No, to wejdź. Pyta ostatniej: - Jak używałaś swojego organu? - Ja, święty Piotrze, to 90% do sikania i 10% to seksu. - No, to idź stąd, przykro mi, ale nie mogę Cię wpuścić. - ...no, ale dlaczego święty Piotrze? - Bo tu, moja droga, jest Raj, a nie toaleta Życie jest zbyt krótkie, aby pić kiepską herbatę, czytać złe książki i marnować czas na ludzi, dla których nic nie znaczymy. |
|
|
Gruszka75 |
Dodany dnia 28/11/2011 20:23
|
Rozgrzewający się Postów: 4 Data rejestracji: 28.11.11 |
ja ma takie z serii krótkich: jedzie ślimak na żółwiu: ślimak: łiiiiiiiiiii |
|
|
Jaskolka |
Dodany dnia 28/11/2011 21:13
|
Platynowy forumowicz Postów: 2580 Data rejestracji: 13.10.10 |
Gruszka, ten dowcip mnie rozwalił |
|
|
Czader |
Dodany dnia 10/03/2012 20:31
|
Pasjonat Postów: 5149 Data rejestracji: 29.09.10 |
Martyna, nie mam obrazka ale mi się przypomniał tak apropo LOTTO dowcipów [i] Wraca facet do domu i od progu krzyczy: - Yesss! Wygrałem w lotto! Szóstka! Spogląda na żonę, a ona siedzi w fotelu smutna i płacze. - Co sie stało? - pyta. - Moja mama dziś umarła... Facet: - Yessssssssssss, k...a, kumulacja!!![/i] Edytowane przez Czader dnia 10/03/2012 20:31 |
|
|
martyna |
Dodany dnia 10/03/2012 21:10
|
[i]Przychodzi facet do apteki i wrecza recepte. Zaklopotana aptekarka dlugo oglada ja i wyteza wzrok poniewaz na recepcie napisane jest cos takiego: "CCNWCMKJ DMJSINS". W koncu rezygnuje i prosi o pomoc kolege, pana Czesia. Ten bez zastanowienia bierze lekarstwo z szafki i podaje facetowi, na co ze zdziwieniem patrzy aptekarka. Po zalatwieniu wszystkich formalnosci i wyjsciu faceta, pyta: - Panie Czesiu, skad Pan wiedzial, co tu jest napisane? Na to Pan Czesiu: - A, to mój znajomy lekarz napisał "Czesc Czesiu, nie wiem, co mu kurwa jest, daj mu jakis syrop i niech spierdala". [/i] ------- [i]Jadąc metrem usiadłem na leżącej na krzesełku gazecie. I nagle podchodzi jakiś koleś i patrząc wymownie na gazetę mówi: - Przepraszam, czyta pan to? Nie wiedziałem co odpowiedzieć, więc powiedziałem: - Tak! Ale on wciąż wisiał nade mną i patrzył. Więc wstałem, przewróciłem stronę i usiadłem ponownie...[/i] --------- Życie jest zbyt krótkie, aby pić kiepską herbatę, czytać złe książki i marnować czas na ludzi, dla których nic nie znaczymy. |
|
|
bursztynka |
Dodany dnia 10/03/2012 21:13
|
Brązowy Forumowicz Postów: 781 Data rejestracji: 27.12.10 |
ten pierwszy niesmaowity, nieznałam [i]nie stosujesz się do zasad panujących na forum. Ono się dla ciebie nie zmieni![/i] |
|
|
Rat |
Dodany dnia 15/06/2012 22:20
|
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/72/11397.png/][IMG]http://img72.imageshack.us/img72/1627/11397.png[/IMG][/URL]
[color=#33cc33] Czasem sobie myślę, że Oj, lepiej byłoby gdyby nie było mnie. [/color] |
martyna |
Dodany dnia 18/01/2013 21:11
|
Przychodzi klient do zakładu pogrzebowego i pyta pracownika: -Czy jest szef? -Szefa nie ma, wyjechał po towar... Życie jest zbyt krótkie, aby pić kiepską herbatę, czytać złe książki i marnować czas na ludzi, dla których nic nie znaczymy. |
|
|
e-milka |
Dodany dnia 23/01/2013 08:27
|
Medalista Postów: 584 Data rejestracji: 28.12.12 |
Jedzie mężczyzna w tramwaju i myśli: - Żona - zołza, przyjaciele - oszuści, szef - sadysta i idiota, praca beznadziejna, życie - do d... A anioł stoi za jego plecami i zapisując to wszystko, myśli: - Ale dziwne życzenia i to codziennie, ale cóż mogę zrobić, muszę je spełniać... Przeczytałam go w ostatniej Angorze. Wydaje mi się taki życiowy Jeszcze tylko parę wiosen Jeszcze parę przygód z losem i kłopotów będzie mniej Ach, cierpliwość tylko miej |
|
|
Karla90 |
Dodany dnia 29/07/2013 18:11
|
Finiszujący Postów: 262 Data rejestracji: 24.07.13 |
Proszę pani, ja się w pani chyba zakochałem - mówi dziesięcioletni Jasiu. - Przykro mi Jasiu, ale ja nie lubię dzieci. - A kto lubi, Będziemy uważali. ten akurat znam ze szpitala: Podchodzi kelner do klienta do stolika i pyta: - szampan - nie, szkurwą, ale poszła szrać. [i][b]Ile było chwil samotności bez sił jak długo jeszcze zegar będzie bił[/b][/i] F50.8, F60.8 |
|
|
Perfidia |
Dodany dnia 23/08/2013 21:42
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 7779 Data rejestracji: 26.01.09 |
Dwóch hydraulików naprawia kanalizację. Majster - inżynier, siedzi w kanale pełnym ścieków, a uczeń - praktykant z góry podaje mu narzędzia. W pewnym momencie majster mówi do praktykanta: - Widzisz Stachu, trzeba się uczyć, bo inaczej całe życie będziesz klucze podawał. [color=#990099][i]Czasem jest tak, że to, co się liczy, nie da się policzyć, a to, co daje się policzyć - nie liczy się.[/i] [small]A.Einstein[/small][/color] [small]1,6180339887498948482045868343656...[/small] |
martyna |
Dodany dnia 13/11/2013 08:19
|
Jola przybiega do sąsiadki, która siedzi przy komputerze: - Kaśkaaaa! Kaśkaaaa!! Słuchaj jak Ci opowiem kawał to Ci cycki opadną. Kobieta odwraca się z zaciekawieniem. Na co Jola patrząc na jej dekolt mówi: -A niee, Ty już go znasz... Życie jest zbyt krótkie, aby pić kiepską herbatę, czytać złe książki i marnować czas na ludzi, dla których nic nie znaczymy. |
|
|
Perfidia |
Dodany dnia 26/01/2014 21:39
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 7779 Data rejestracji: 26.01.09 |
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images61.fotosik.pl/593/f2c619a79a05d936.jpg[/IMG][/URL]
[color=#990099][i]Czasem jest tak, że to, co się liczy, nie da się policzyć, a to, co daje się policzyć - nie liczy się.[/i] [small]A.Einstein[/small][/color] [small]1,6180339887498948482045868343656...[/small] |
Basienka |
Dodany dnia 27/01/2014 00:12
|
Brązowy Forumowicz Postów: 775 Data rejestracji: 31.08.13 |
[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f2af28a820c26e18.html][IMG]http://images64.fotosik.pl/596/f2af28a820c26e18m.jpg[/IMG][/URL]
[small]"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"[/small] |
|
|
papilon |
Dodany dnia 01/07/2014 14:53
|
Medalista Postów: 685 Data rejestracji: 19.06.14 |
Blondynka poznaje chłopaka na imprezie. Od razu jej się spodobał, więc postanowiła zagadać, pyta zalotnie: - skąd jesteś? - Przemyśl - przemyślałam, ale dalej nie wiem |
|
Przeskocz do forum: |