Zobacz temat
Mam Efkę :: Sprawy organizacyjne :: Przedstaw się
Strona 2 z 2: 12
|
hej
|
|
Herbaciarz |
Dodany dnia 29/07/2012 14:26
|
Rozgrzany Postów: 73 Data rejestracji: 21.07.12 |
Zgadza się, ja również straciłem pracę krótko po powrocie z trzymiesięcznego zwolnienia. Nikt się nie obcyndalał, kop i cześć, z ustawowym terminem wypowiedzenia. Jeżeli nie musisz, nie mów. Nie wiem, czy SP może być formalną przeszkodą do pracy z małymi (niepełnosprawnymi) dziećmi, mam zupełnie inną pracę. Zapytaj w swojej PZP, kto jak kto, ale psychiatrzy powinni wiedzieć. Zapytaj też, czy są inne przeciwskazania niż formalne w tej sprawie. |
|
|
paulina_pb |
Dodany dnia 29/07/2012 17:13
|
Rozgrzewający się Postów: 24 Data rejestracji: 28.07.12 |
Właśnie chodziło mi o sytuację, gdybym trafiła do szpitala, wtedy wszystko się wydaje. Interesowały mnie reakcje waszych pracodawców w takiej sytuacji. Ale mam jeszcze czas, poza tym może się okazać, że w ogóle nie będę pracować w zawodzie. Dzięki za odpowiedzi
Im bardziej Prosiaczek zaglądał do środka, tym bardziej Puchatka tam nie było. |
|
|
Nieustraszona |
Dodany dnia 29/07/2012 17:58
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 6722 Data rejestracji: 03.04.10 |
Paulina od czegoś jest lekarz medycyny pracy jego musisz poinformowa o chorobie, zażąda on informacji od psychiatry i wystawi albo nie wystawi pozwolenia na prce. Co do pracodawcy, to trudno powiedziec.
Kiedyś musisz się pożegnać z nadzieją na lepszą przeszłość.... |
|
|
paulina_pb |
Dodany dnia 12/03/2014 21:17
|
Rozgrzewający się Postów: 24 Data rejestracji: 28.07.12 |
Heeej, dawno mnie nie było nie chcę zakładać nowego wątku, bo nawet nie wiem gdzie miałabym go umieścić. Krótko: jakoś sobie żyję, a z ciekawszych rzeczy to piszę pracę magisterską o funkcjonowaniu społecznym i rodzinnym dorosłej osoby chorej na schizofrenię paranoidalną. Może mnie pobijecie albo coś ale miałabym małą próśbkę Jeśli macie jakieś fajne artykuły a zwłaszcza takie dotyczące badań nad funkcjonowaniem osoby ze schizofrenią to fajowo by było, gdybyście dali mi na nie jakieś namiary Ja oczywiście przesiaduję w necie i bibliotece, ale pomyślałam o Was, może ktoś wie coś więcej niż ja
Im bardziej Prosiaczek zaglądał do środka, tym bardziej Puchatka tam nie było. |
|
Strona 2 z 2: 12
Przeskocz do forum: |