Zobacz temat
Mam Efkę :: Sprawy organizacyjne :: Przedstaw się
Kto jeszcze czyta ten temat? 1 gość(ci)
|
Witam :)
|
|
| naked |
Dodany dnia 29/07/2010
|
Rozgrzewający się![]() Postów: 5 Data rejestracji: 29.07.10 |
Nie wiem po co się tu zarejestrowałam. Mam imię na "M" i 16 lat. Wydaje mi się, że nic mi nie jest, ale czasem mam takie uczucie, że to wszystko jest chore. Bo moim życiem zawładnęło jedzenie. Nie wiem czy chce sie wam czytać moją historię, jeśli tak to napiszę. |
|
|
|
| brygidafiranka |
Dodany dnia 30/07/2010
|
Rozgrzewający się![]() Postów: 3 Data rejestracji: 28.07.10 |
Jesteśmy w tym samym wieku ![]() I chyba coś nas łączy .. |
|
|
|
| verdemia |
Dodany dnia 30/07/2010
|
Finiszujący![]() Postów: 425 Data rejestracji: 29.07.09 |
Mi osobiście się chce pisz!
"It's time for us as a people to start making some changes, let's change the way we eat, let's change the way we live, let's change the way we treat each other. See our old way wasn't working so it's on us to do what we gotta do to survive" Tupac Shakur |
|
|
|
| kohterka |
Dodany dnia 30/07/2010
|
|
Startujący ![]() Postów: 160 Data rejestracji: 28.05.09 |
Jak też chętnie przeczytam.
Jest taka cierpienia granica, za którą uśmiech pogody się zaczyna... Czesław Miłosz |
|
|
|
| martyna |
Dodany dnia 30/07/2010
|
|
Brązowy Forumowicz ![]() Postów: 983 Data rejestracji: 07.08.09 |
Hej
bo w oczach tkwi siła duszy P.Coelho |
|
|
|
| naked |
Dodany dnia 30/07/2010
|
W sumie to bez sensu, przepraszam, że w ogóle założyłam ten temat. Mi nic nie jest, a tutaj są osoby z wielkimi problemami i w ogóle. Więc jeszcze raz przepraszam. |
|
|
|
| Lekarka dusz |
Dodany dnia 30/07/2010
|
|
Rozgrzewający się ![]() Postów: 15 Data rejestracji: 30.07.10 |
Heej... Naked, tak od razu się nie wycofuj A może to, co Ci doskwiera, to zalążki tego, co towarzyszy nam... Tutaj możesz się otworzyć anonimowo... Już taka nasza ludzka natura, że najlepiej rozumiemy problemy, z którymi sami się borykamy... Dlatego jeśli masz coś wspólnego z ED.... że tak powiem: "wal śmiało" Może tego właśnie potrzebujesz
Vincit qui patitur |
|
|
|
| naked |
Dodany dnia 30/07/2010
|
Sama nie wiem. To taki banał. Po prostu się odchudzam. Oczywiście chuda nie jestem. I nie potrafię nad tym panować. Jedzenie, kalorie,ćwiczenia, tabletki, przeczyszczacze - tym jest moje życie. A najgorsze jest to, że nawet odchudzanie mi nie wychodzi i raz na jakiś czas potrafię rzucić się na jedzenie jak dzika głodzona świnia. Nie mam już znajomych, nie mam okresu, nie mam w sobie radości. No i czuje nakaz żeby się karać za każde niepowodzenie w diecie, kiedy np. zjem za dużo (tyle ile kiedyś uznałabym, że to mało) przez co moje nogi są całe w wielkich, szpetnych bliznach. Przez to wszystko utraciłam "coś" nie chce mi się wstawać, mam jakieś pierdolone ataki agresji, które wyładowuje na sobie i jestem wspaniałą aktorką. To takie żałosne, że o tym piszę. Ach no i jeszcze raz chciałam sobie podciąć żyły, ale po 5 h sama sie ocknęłam. Idiotyzm. Czasem zaczynam wątpić już, w to czy ja jestem normalna. Edytowane przez naked dnia 30/07/2010 |
|
|
|
| Kati |
Dodany dnia 31/07/2010
|
|
Srebrny Forumowicz ![]() Postów: 1482 Data rejestracji: 29.06.09 |
Witaj Naked. To co napisałaś poruszyło mnie. W każdym razie tu na pewno nie jesteś odosobniona ze swoją historią, dlatego zostań z nami i pisz, kiedy tylko masz chęć. |
|
|
|
| Artystyczna Dusza |
Dodany dnia 01/08/2010
|
|
Finiszujący ![]() Postów: 450 Data rejestracji: 31.05.09 |
Część Twoich problemów i odczuć dotyczy mnie.Nie napiszę że rozumiem bo każdy przezywa swoje problemy na swój sposób.Mogę tylko napisać,że jestem obok.![]() Podobnie jak Kati mnie również poruszyła Twoja historia.Jeżeli tylko chcesz rozgość się na forum. ![]() |
| irian |
Dodany dnia 01/08/2010
|
Startujący![]() Postów: 178 Data rejestracji: 16.11.09 |
naked, witaj na forum cieszę sie że zebrałas się na odwagę i napisałaś coś o sobie... mnie również to poruszyło... myślę, że dobrze trafiłaś na to forum. Tobie może się tylko wydawać że nie masz problemu, a tak naprawdę widac, że już zaczyna dziać się coś niedobrego. na tym forum nigdy nie zostajesz sama z problemem, także pisz kiedy tylko masz na to ochotę |
| Helga |
Dodany dnia 05/08/2010
|
Startujący![]() Postów: 171 Data rejestracji: 25.01.10 |
Witaj
vanitas vanitatum, et omnia vanitas |
|
|
|
| Ifona |
Dodany dnia 06/08/2010
|
Rozgrzany![]() Postów: 68 Data rejestracji: 23.06.10 |
Cześć ![]() |
|
|
|
| Nadzieja |
Dodany dnia 14/08/2010
|
|
Srebrny Forumowicz ![]() Postów: 1034 Data rejestracji: 20.08.08 |
cześć
Nigdy nikomu nie ufaj, Danielu, a tym bardziej ludziom, których podziwiasz. Bo nie kto inny, a właśnie oni zadadzą ci najboleśniejsze rany. Carlos Ruiz Zafón "Cień wiatru" Cinis et manes et fabula fies (Persjusz) |
| lifeand_ _ME |
Dodany dnia 15/08/2010
|
|
Finiszujący ![]() Postów: 338 Data rejestracji: 26.02.10 |
hej... poruszyła mnie twoja historia... więc zostań i pisz więcej. Rozgość się...
Jestem chodzącą pomyłką ![]() A może jednak nie?? ![]() |
| Przeskocz do forum: |