Zobacz temat
Wellbutrin
|
|
martyna |
Dodany dnia 12/09/2021 12:57
|
300% normy Postów: 11241 Data rejestracji: 07.08.09 |
Czy ktos stosuje/stosował?
Życie jest zbyt krótkie, aby pić kiepską herbatę, czytać złe książki i marnować czas na ludzi, dla których nic nie znaczymy. |
|
|
KingArthur |
Dodany dnia 15/10/2021 12:44
|
Finiszujący Postów: 321 Data rejestracji: 26.09.21 |
Muszę stwierdzić ze Abilify lepiej działają niz ten wellbutrin xr w dawce 150mg, z tym że Abilify wywołują u mnie początkowo tak do 4h po zażyciu lęki okropne ale na drugi dzień miałem fajnego kopa, wellbutrin xr zaczyna działać antynikotynowo dopiero po około 1tyg z efektów ubocznych u mnie problem z zaśnięciem był I musialem wrzucić ketrel więc poranek był ciężki, oprócz tego odruch wymiotne, robi się niedobrze(stad pewnie spadek masy ciała) oprócz tego żadnych innych skutków ubocznych nie widać po pierwszych paru zazyciach. I teraz się zastanawiam czy brać wellbutrin xr I czekać na efekty tydz czy brać Abilify I wrzucić do tego tabex. Do Martyna: na co ten lek chcesz stosować? Czy tak po prostu pytasz? Lek wywołuje mdłości i jeżeli ktoś ma słaby żołądek to sobie go na tym rozwali do końca bo moze wywoływać bóle brzucha i to dość spore - nie polecę Ci tego. "Cisza nie tylko wyraźniej mówi, ale i dokładniej słyszy." |
|
|
martyna |
Dodany dnia 15/10/2021 14:31
|
Welbutrin 300 biorę od 13 lipca, nic mi nie jest żadnych skutków ubocznych.Mi lek przepisuje lekarz. A Ty tak sobie sam zlecasz ? Edytowane przez martyna dnia 15/10/2021 14:52 Życie jest zbyt krótkie, aby pić kiepską herbatę, czytać złe książki i marnować czas na ludzi, dla których nic nie znaczymy. |
|
|
KingArthur |
Dodany dnia 15/10/2021 20:48
|
Finiszujący Postów: 321 Data rejestracji: 26.09.21 |
No widzisz a mi było mega nie dobrze może to trzeba jakos dłużej stosować Mam problem z nikotynizmem terapii na to nie ma, wiec uciekam się w tym przypadku do wszystkiego już, mi nie chodzi o właściwości dopingujące leku tylko łagodzące albo niwelujące chęć zapalenia. Lekarze są w ogóle niepomocni w tej kwestii wręcz jakby niechętni do pomocy, w odpowiedzi na moją prośbę o ten lek usłyszałem tylko: No to musisz się niestety trochę pomęczyć - ironicznie. Edytowane: Oj no no no... jednak działa, próbowałem zapalić kicha niesamowita, aż mam żołądek w gardle Edytowane przez KingArthur dnia 16/10/2021 00:44 "Cisza nie tylko wyraźniej mówi, ale i dokładniej słyszy." |
|
|
martyna |
Dodany dnia 17/10/2021 09:33
|
to dobrze że działa oby tak dalej
Życie jest zbyt krótkie, aby pić kiepską herbatę, czytać złe książki i marnować czas na ludzi, dla których nic nie znaczymy. |
|
Przeskocz do forum: |