Zobacz temat
TLP
|
|
ploion |
Dodany dnia 21/10/2019 19:58
|
Brązowy Forumowicz Postów: 924 Data rejestracji: 02.12.14 |
Czy ma ktoś doświadczenie z TLP i jest w stanie powiedzieć na swoim przykładzie czy lepiej działają przeciwdepresyjnie od innych nowszej generacji leków? Pytanie zwłaszcza do osób, które mają za sobą częste zmiany leków a więc doświadczenie z różnymi preparatami.
[color=#6633cc]"nazwał chorobę władcy melancholią, proponując, by go zanurzono w olejku fiołkowym i w ten sposób dostarczono do jego mózgu nieco wilgoci"[/color] |
|
|
Nieustraszona |
Dodany dnia 21/10/2019 20:03
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 6722 Data rejestracji: 03.04.10 |
To zależy od osoby. Na mnie anafranil (TLP) dzialal mocniej niż część SSRI i słabiej niż inne SSRI. Obecnie czasem mam włączony pramolan ktory jest TLP i dziala on mocniej niż SNRI jezeli chodzi o napiecie i gonitweysli, bo przymula ogolnie. Ja przy TLP czulam to przymulenie bardziej niz przy SSRI czy SNRI.
Kiedyś musisz się pożegnać z nadzieją na lepszą przeszłość.... |
|
|
ploion |
Dodany dnia 21/10/2019 21:04
|
Brązowy Forumowicz Postów: 924 Data rejestracji: 02.12.14 |
Przumulenie to niezbyt dobra informacja. Chciałam prosić lekarza o Anafranil na ciągle uczucie zmęczenia.
[color=#6633cc]"nazwał chorobę władcy melancholią, proponując, by go zanurzono w olejku fiołkowym i w ten sposób dostarczono do jego mózgu nieco wilgoci"[/color] |
|
|
Alia |
Dodany dnia 22/10/2019 20:04
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 2831 Data rejestracji: 01.09.09 |
Mój mąż od lat bierze anafranil na nerwicę natręctw i tu działa bardzo dobrze. Ale z drugiej strony energii raczej nie dodaje - mąż wstaje raczej późno i dość regularnie kładzie się zdrzemnąć w ciągu dnia. |
|
Przeskocz do forum: |