Zobacz temat
Mam Efkę :: Sprawy organizacyjne :: Przedstaw się
Hejcia !
|
|
grzechuwarta |
Dodany dnia 29/10/2017 21:29
|
Rozgrzewający się Postów: 1 Data rejestracji: 29.10.17 |
Hejka wszystkim! Jestem tu nowa, od niedawna przeglądam tematy związane z bulimią. Nie ma stwierdzonego/potwierdzonego zaburzenia przez jakiegokolwiek lekarza. Ale od dłuższego czasu zaczynam obserwować negatywnie zmiany w sposobie mojego odżywiania. Trafiłam na stronę przypadkiem dzisiaj po południu i po dokładnej lekturze dochodzę do smutnych wniosków, że chyba potrzebuję pomocy. Nigdy nie myślałam, że mogę mieć jakiekolwiek problemy z odżywianiem albo nie próbowałam dopuścić do siebie takiej myśli. Byłoby mi niezmiernie miło gdybyście pomogli mi podjąć jakieś pierwsze kroki.. |
|
|
Alia |
Dodany dnia 29/10/2017 21:34
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 2831 Data rejestracji: 01.09.09 |
Witaj, od tej pory możesz pisać w innych dostępnych miejscach forum. |
|
|
swistak |
Dodany dnia 30/10/2017 18:57
|
Złoty Forumowicz Postów: 1758 Data rejestracji: 11.08.14 |
Cześć, Przyznanie się do problemu to pierwszy krok na drodze do zdrowia. [quote][b]grzechuwarta napisał/a:[/b] Byłoby mi niezmiernie miło gdybyście pomogli mi podjąć jakieś pierwsze kroki.. [/quote] Najpierw sugerowałbym Ci, żebyś poszła do psychiatry, żeby Cię zdiagnozował. |
|
|
martyna |
Dodany dnia 30/10/2017 19:36
|
300% normy Postów: 11241 Data rejestracji: 07.08.09 |
Moze byc psycholog czy psychoterapeuta. Czesto wystarczy szczerość samej z soba.
Życie jest zbyt krótkie, aby pić kiepską herbatę, czytać złe książki i marnować czas na ludzi, dla których nic nie znaczymy. |
|
Przeskocz do forum: |