Zobacz temat
Mam Efkę :: Sprawy organizacyjne :: Przedstaw się
Miauuuu!
|
|
KiciaKocia |
Dodany dnia 21/10/2016 21:13
|
Rozgrzewający się Postów: 2 Data rejestracji: 21.10.16 |
Dzień dobry! Kochane Efiątka, wiele, wiele lat temu udzielałam się na tym forum. Niestety nie udało mi się przywrócić starego konta, ale może to i lepiej? Z perspektywy czasu widzę, że teraz jestem inną osobą. Moja kilkuletnia absencja na forum ma związek z pozytywnymi zmianami, jakie zaszły w moim życiu. Teraz postanowiłam tu wrócić, ale bynajmniej nie dlatego, żeby mi się pogorszyło, ale dlatego, że jestem na etapie integrowania swojego życia, swojej przeszłości. A ten portal w wielu bardzo trudnych momentach pomagał... No i tak jakoś zatęskniłam za mam-efkową rodziną. Kilka faktów o mnie: - 25 lat - DDA - w przeszłości duże problemy z depresją, próby "s" Od kilku lat funkcjonuję całkiem dobrze i chciałabym tym samym przynieść trochę nadziei reszcie Efkowiczów, mam nadzieję, że nadal mogę tu czasem wpaść i coś naskrobać |
|
|
sigma |
Dodany dnia 21/10/2016 22:03
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 12627 Data rejestracji: 12.02.11 |
Cześć, na forum zgodnie z regulaminem można mieć tylko jedno konto. Napisz do Makro w sprawie odzyskania dostępu do poprzedniego. karą za niewiarę będzie lęk który już nie zechce opuścić mnie |
|
|
KiciaKocia |
Dodany dnia 22/10/2016 13:12
|
Rozgrzewający się Postów: 2 Data rejestracji: 21.10.16 |
OK, napisałam |
|
Przeskocz do forum: |