Zobacz temat
Mam Efkę :: Sprawy organizacyjne :: Przedstaw się
Witajcie..
|
|
Frania |
Dodany dnia 05/12/2015 09:14
|
Rozgrzewający się Postów: 1 Data rejestracji: 05.12.15 |
Tak ja w tytule..witajcie..niewiem jak kiedy i tak naprawdę dlaczego tu się znalazłam..może dlatego że szukam wsparcia i pomocy od osób które mnie nie znają i nie patrzą mi w oczy. Wiec tak, mam 24 lata od zawsze kochałam jedzenie nigdy nie byłam otyla osoba .. ok 3 lat temu parę osób wrzucił uwagę na moje ciało na moja wagę .. może nie do końca w sposób negatywny ale oczywiście jak to ja odebralam to jako atak..pomyślałam "tak..?ja wam jeszcze pokaże! " zaczęło się zdrowo..zdrowa dieta, aktywności fizyczna itd. Ale z czasem stałam kontrolę. .przynajmniej teraz tak sądzę..praktycznie przestawałam jadąc cokolwiek i do tego dochodziły coraz to intesywniejsze ćwiczenia. .po paru msc zaczęłam słyszeć komplementy typu "super wyglądasz! " "gratuluję motywacji!" .. A ja z uśmiechem na to reagowała. .ale gdy drzwi się zamykały..uważałam ze oni klamia. .może przecież być lepiej..szczupłej. .wiec..?zaczęłam wymiotowac..do tego drastyczna dieta oczywiście w przerwach na jedzenie które kończyło się wymiotami..a pote? Ćwiczenia .. intensywne.. w jakim momencie jestem dziś? [hide]Mam 160 cm. Ważyłam 42 kg.[/hide] [color=#ff0000][ciach][/color] teraz udało mi się samej..znaczy przez ciągle pretensje i lament rodziny i męża przytyć aktualnie jest [hide]46 kg[/hide] [color=#ff0000][ciach][/color]..w pracy odzywam się ksiazkowo zdrowo a jak wracam do domu i nikogo nie ma? Albo jem i wymiotuje albo nie jem bądź jem mało i stosuje herbaty przeczyszczające. .pisząc to naprawdę człowiek uświadamia sobie jaki ma problem. Pozdrawiam i dziękuję choć jednej osobie która poświęciła czas i to odczytała.
Edytowane przez sigma dnia 05/12/2015 11:09 |
|
|
sigma |
Dodany dnia 05/12/2015 11:10
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 12627 Data rejestracji: 12.02.11 |
[color=#ff0000]Proszę zapoznać się z regulaminem forum i nie pisać o swojej wadze.[/color]
karą za niewiarę będzie lęk który już nie zechce opuścić mnie |
|
|
Junk Head |
Dodany dnia 05/12/2015 22:14
|
Startujący Postów: 193 Data rejestracji: 11.04.15 |
Witaj! Nie pomyślałaś o tym, aby pójść ze swoim problemem do specjalisty? Psychologa lub dietetyka? Widzę po swojej znajomej, że pomoc kogoś obcego, kto się zna na rzeczy, dużo daje. Mam nadzieję, że z tego wyjdziesz. Życzę Ci sporo siły : ) A tak poza zaburzeniami odżywiania, czym się zajmujesz, co Cię interesuje? Pozdrawiam! |
|
|
mosia |
Dodany dnia 06/12/2015 11:17
|
Rozgrzany Postów: 69 Data rejestracji: 08.10.15 |
Cześć Nie zostawiaj tego tak... polecam chociaż spróbować z tym walcyć. |
|
Przeskocz do forum: |