Zobacz temat
Mam Efkę :: Sprawy organizacyjne :: Przedstaw się
Rollercoaster
|
|
AnnaV |
Dodany dnia 22/10/2015 02:23
|
Rozgrzewający się Postów: 3 Data rejestracji: 22.10.15 |
Witajcie. Każdy dostaje tu pierwsze zadanie, jak widzę - powiedzieć coś o sobie. Szukam tu wskazówek odnośnie moich zaburzeń, bo jak się zaczynam orientować - lata wizyt u psychiatrów, przeróżne leczenia, terapie - tak naprawdę nie pozwoliły mi zrozumieć czym jest CHAD. Kilka lat temu straciłam mamę, po czym zostałam zdradzona przez kogoś z kim chciałam spędzić życie. Podobno musiał odreagować. Utrzymywałam toksyczny kontakt przez 4 lata od rozstania i w końcu powiedziałam "dość". Nie było to filmowe "dość, wynoś się, teraz będę szczęśliwa bez ciebie!", a raczej "proszę, odejdź, bo sama nie potrafię, a nie mam już na to siły". No i stało się. Wróciła choroba i rozłożyła mnie na łopatki. Nie mam pojęcia co z tym zrobić, ale wiem, że muszę cokolwiek. Nie znam nikogo, kto również zmaga się z tym badziewiem, ale mam nadzieję, że usłyszę tu inne historie. Może razem jest łatwiej? |
|
|
RedKate |
Dodany dnia 22/10/2015 15:27
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 2185 Data rejestracji: 06.07.12 |
Witaj, AnnaV. Myślę, że razem na pewno jest łatwiej . Jest tu wiele osób z różnymi problemami, także podobnymi do Twoich, warto poczytać, porozmawiać. Zachęcam, to pomaga, wiem po sobie . Od tej chwili możesz pisać w pozostałych działach forum. [color=#3399ff][i][small]"Moja doprowadzona do ostateczności dusza doszła do głosu. Z zimną furią, z pełną świadomością tego co robię, przestałam panować nad sobą." Joanna Chmielewska - "Całe zdanie nieboszczyka"[/small][/i][/color] |
|
|
Nix |
Dodany dnia 22/10/2015 15:50
|
Srebrny Forumowicz Postów: 1056 Data rejestracji: 13.11.14 |
Cześć
[b][i]Ale z przeszkodami jest tak jak z pokrzywą - trzeba je uchwycić i wznieść się ponad nie[/i][/b] |
|
|
tajfunek |
Dodany dnia 22/10/2015 18:52
|
300% normy Postów: 7284 Data rejestracji: 31.05.09 |
Witaj |
|
Przeskocz do forum: |