Zobacz temat
Mam Efkę :: Sprawy organizacyjne :: Przedstaw się
Cześć
|
|
impossible |
Dodany dnia 20/06/2015 11:12
|
Rozgrzewający się Postów: 2 Data rejestracji: 20.06.15 |
W sumie dobry sposób na zmianę dotychczasowych zachowań. Normalnie bym się nie przedstawiała bo i po co skoro nie jestem nikim ważnym. A jednak trzeba. Są to swego rodzaju drzwi do zmiany przekonań i być może doświadczenia czegoś nowego. To tak w drodze wstępu Coś o mnie? Będzie ciężko... Wiem że jestem uzależniona, to jedyne co wiem. Trzymam się tego kurczowo, to moja tożsamość. Kiedyś byłam worem treningowym, obiektem seksualnym, ścierwem, debilem, głąbem, niechcianym i umolnym dzieckiem/nastolatkiem/osobą dorosłą. Dziś próbuję temu zaprzeczyć z pomocą terapeuty. jestem po "leczeniu" ambulatoryjnym w ośrodku uzależnień, po ośrodku stacjonarnym (z jednego uciekłam, drugi skończyłam) i od 2 lat w terapii u jednego terapeuty który jest pierwszym w moim życiu od którego nie uciekam. Z uporem maniaka próbuję zmienić i polubić siebie. Z uporem maniaka boję się stawiać nowych kroków. Z uporem maniaka chcę zrozumieć. Z uporem znalazłam się tutaj. [b]Jestem inna, mamo tato. Czy dostane, w mordę za to?[/b] |
|
|
sigma |
Dodany dnia 20/06/2015 11:25
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 12627 Data rejestracji: 12.02.11 |
Na początek proszę o propozycję nicku zgodnego z regulaminem, niedeprecjonującego.
karą za niewiarę będzie lęk który już nie zechce opuścić mnie |
|
|
sigma |
Dodany dnia 20/06/2015 12:45
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 12627 Data rejestracji: 12.02.11 |
możesz pisać w innych działach forum
karą za niewiarę będzie lęk który już nie zechce opuścić mnie |
|
|
mika |
Dodany dnia 20/06/2015 15:33
|
Rozgrzany Postów: 66 Data rejestracji: 29.01.15 |
Witaj Dopóki żyję będę walczył, aby kiedy umrę coś po sobie pozostawić. |
|
|
Nix |
Dodany dnia 21/06/2015 01:07
|
Srebrny Forumowicz Postów: 1056 Data rejestracji: 13.11.14 |
Cześć, czuj się z nami dobrze
[b][i]Ale z przeszkodami jest tak jak z pokrzywą - trzeba je uchwycić i wznieść się ponad nie[/i][/b] |
|
Przeskocz do forum: |