Zobacz temat
Mam Efkę :: Sprawy organizacyjne :: Przedstaw się
No cześć
|
|
martedi |
Dodany dnia 23/05/2015 23:50
|
Rozgrzewający się Postów: 3 Data rejestracji: 23.05.15 |
Też tak macie, że kiedy proszą "powiedz dwa słowa o sobie", nagle okazuje się, że nic o sobie nie wiecie i w ogóle nie macie nic do powiedzenia? No w każdy razie ja tak mam. Pewnie dlatego, że jedyne co mam ochotę powiedzieć, to to, że mam dość głupiego uśmiechania się, robienia tego co trzeba, żeby innym nie było przykro i udawania, że bardzo chce mi się żyć. Od pół roku chodzę na terapię i próbuję się poskładać, ale czasem potrzebuję skonfrontować swoje wątpliwości z kimś jeszcze. Mam wrażenie, że jesteście odpowiednim "kimś" i chciałabym mieć w tej materii rację. |
|
|
ef |
Dodany dnia 24/05/2015 00:07
|
Pasjonat Postów: 6498 Data rejestracji: 16.02.11 |
no cześć zastanowiłam się nad tym "też tak macie" i faktycznie, oprócz imienia ciężko coś o sobie, bo niby co wybrać? ale ostatnio spotkałam się z ciekawą praktyką: powiedz jak masz na imię, z jakiego jesteś działu (szkolenie firmowe) i co lubisz jeść/jakiej muzyki lubisz słuchać/co będziesz robić w weekend. mega fajny pomysł, przydatny i mający na uwadze, że "dwa słowa o sobie" to mało konkretne ujęcie sprawy również mam nadzieję, że masz rację i jesteśmy odpowiednimi ktosiami Wcale nie umarłeś lecz śpisz, jeszcze życie wyjdzie Ci. |
|
|
Basienka |
Dodany dnia 24/05/2015 08:54
|
Brązowy Forumowicz Postów: 775 Data rejestracji: 31.08.13 |
Cześć Też zwykle gdy słyszę takie pytanie mam pustkę w głowie. [small]"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"[/small] |
|
|
Junk Head |
Dodany dnia 24/05/2015 08:58
|
Startujący Postów: 193 Data rejestracji: 11.04.15 |
Witaj! Zdecydowanie masz rację. Kiedy widzę/słyszę "opowiedz coś o sobie", to nagle mam wrażenie, że nic o sobie nie wiem... dlatego zwykle mówię, że jestem fioletowowłosą wiedźmą : ) Mam nadzieję, że jakoś damy radę Ci pomóc choć trochę. Muszę przyznać, że na tym forum są ludzie kochani i bardzo pomocni i bardzo życzliwi. |
|
|
sigma |
Dodany dnia 24/05/2015 14:48
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 12627 Data rejestracji: 12.02.11 |
Cześć, możesz pisać w innych działach forum. karą za niewiarę będzie lęk który już nie zechce opuścić mnie |
|
|
Nix |
Dodany dnia 24/05/2015 16:57
|
Srebrny Forumowicz Postów: 1056 Data rejestracji: 13.11.14 |
Cześć
[b][i]Ale z przeszkodami jest tak jak z pokrzywą - trzeba je uchwycić i wznieść się ponad nie[/i][/b] |
|
Przeskocz do forum: |