Zobacz temat
Mam Efkę :: Sprawy organizacyjne :: Ogłoszenia
Darmowe Dni Otarte w Poradni Ani Dobosz
|
|
izakwasniak |
Dodany dnia 13/08/2013 19:27
|
Rozgrzewający się Postów: 1 Data rejestracji: 13.08.13 |
18 i 21 września (środa i sobota) od godziny 09.00 organizujemy dla Was darmowe Dni Otwarte w Poradni. Przyjdź i zapoznaj się z ofertą zajęć indywidualnych i grupowych, które skierowane są do Twojego dziecka. [b]W programie:[/b] [b]Porady specjalistów:[/b] Pedagog Psycholog Logopeda Neurologopeda Fizjoterapeuta Terapeuta Integracji Sensorycznej [b]Zajęcia pokazowe:[/b] zajęcia adaptacyjne dla dzieci, które rozpoczynają edukację przedszkolną Trening EEG Biofeedback [b]Atrakcje dla dzieci:[/b] zabawy konkursy niespodzianki Już teraz zapoznaj się z artykułem "Jak wcześnie rozpoznać autyzm", który dla Ciebie przygotował jeden z naszych specjalistów: [url]http://www.aniadobosz.pl/artykuly/74-jak-rozpoznac-autyzm[/url] Zadzwoń do nas i dowiedz się więcej na temat darmowych Dni Otwartych: [b]608 381 687[/b] Jeszcze raz serdecznie zapraszamy, poznajmy się ! |
|
Przeskocz do forum: |