Zobacz temat
Mam Efkę :: Sprawy organizacyjne :: Przedstaw się
Witam
|
|
martusiaq91 |
Dodany dnia 21/02/2012 12:02
|
Rozgrzewający się Postów: 2 Data rejestracji: 16.02.12 |
Ciężko przychodzi mi pisanie o sobie ale jak już się zalogowałam to wypadałoby opowiedzieć coś o sobie. Mój problem zaczął się około trzech lat temu gdy szłam do ogólniaka. W dzieciństwie i gdy byłam młodsza moja waga odbiegała od wagi moich rówieśników ,zawsze byłam od nich większa.Aż w końcu przyszedł moment gdy chciałam wszystko zmienić.Zaczęłam trzymać się diety (na początku bardzo zdrowej),chodziłam na siłownię i na efekty nie trzeba było długo czekać.Moja nadwaga była duża , więc po dwóch miesiącach gdy były już wyraźnie widoczne efekty stwierdziłam że schudnięcie nie jest nie możliwe i odchudzałam się nadal aż doszłam do takiego etapu że jadłam jeden kisiel dziennie przez kilka miesięcy.... To jednak nie był koniec lecz dopiero początek mojej historii.Po miesiącach nic nie jedzenia przyszedł czas gdy mój organizm już tak bardzo domagał się jedzenia że zaczęłam pochłaniać wszystko co miałam pod ręką.Oczywiście nie odbywało się to bez wyrzutów sumienia...Prowokowałam wymioty praktycznie po każdym posiłku a gdy brakowało mi już sił to brałam tabletki przeczyszczające.Mój problem towarzyszy mi nadal ,są lepsze i gorsze dni ale wiem że sama na pewno sobie nie poradzę.Dlatego też chciałabym poznać historie innych dziewczyn z podobnym problemem do mojego. |
|
|
musta |
Dodany dnia 21/02/2012 12:07
|
Finiszujący Postów: 323 Data rejestracji: 25.03.11 |
Witaj na forum
[center][i]Już zawsze będziesz odpowiedzialny za to, co oswoiłeś..[/i][/center] [center][b]Kocha się za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości.[/b] [/center] [center]Hell is empty, and all the devils are here...[/center] |
|
|
Czader |
Dodany dnia 21/02/2012 15:33
|
Pasjonat Postów: 5149 Data rejestracji: 29.09.10 |
[quote]sama na pewno sobie nie poradzę.Dlatego też chciałabym poznać historie innych dziewczyn z podobnym problemem do mojego.[/quote] Cześć Martusia Mam tylko nadzieję że oprócz poznawania historii innych, na podstawie swojego "sama sobie nie poradzę" będziesz pisała swoją własną historię. Swojego Leczenia. Witaj na Forum |
|
|
martusiaq91 |
Dodany dnia 21/02/2012 20:18
|
Rozgrzewający się Postów: 2 Data rejestracji: 16.02.12 |
Właśnie w tym celu głównie się tu zalogowałam Czader. Chciałabym się jak najwięcej dowiedzieć o przebiegu leczenia, o najlepszych ośrodkach itp. |
|
Przeskocz do forum: |