22 Listopada 2024
Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Zapamiętaj mnie

Em Em
6 dni Offline
sasta sasta
2 tygodni Offline
notno notno
3 tygodni Offline
KingArthur KingArthur
8 tygodni Offline
swistak swistak
10 tygodni Offline
Ostatnio zarejestrował się: davidcorso
Ogółem Użytkowników:2,209
Shoutbox
Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

18/12/2022
Cześć, Rafa!

15/12/2022
Dzień Dobry Wszystkim Smile

06/10/2022
zdrowia

06/10/2022
Covid zapukał do moich drzwi poraz kolejny ten już ze szpitalem w tle. Stres

17/07/2022
Romek, nowi użytkownicy mają zablokowaną możliwość pisania na Forum - najpierw muszą się przedstawić w dziale "przedstaw się".

Archiwum shoutboksa
Zobacz temat
Mam Efkę :: O psychiatrii :: Zaburzenia odżywiania
 Drukuj temat
TOP 5 najgłupszych artykułów o ED
Perfidia
#1 Drukuj posta
Dodany dnia 11/12/2011 09:34
Awatar

Grupa Trzymająca Władzę

Data rejestracji: 26.01.09

Kiedyś chciałam stworzyć taki wpis na moim blogasku, ale ponieważ blogasek leży odłogiem, więc nie ma sensu, aby dobry pomysł leżał i pokrywał kurzem. Na razie mam dwóch kandydatów na taką listę, dzisiaj dzielę się pierwszym.

[url]http://interia360.pl/artykul/zapobieganie-anoreksji-czy-to-jest-mozliwe,39815[/url]

I wybrane teksty:
[quote]Czterdzieści lat temu, w czasach mojej młodości, nikt nie słyszał o istnieniu anoreksji psychicznej. I najprawdopodobniej nie było jej w ogóle.[/quote]
[small]Dla przypomnienia anoreksja została po raz pierwszy opisana w XIX wieku, pisałam o tym kiedyś [url=http://antyproana.blox.pl/html/1310721,262146,169.html?3]tutaj[/url].[/small]

[quote]Wirus anoreksji rozchodzi się dzięki telewizji i kolorowej prasie i tam należy przeprowadzić dezynfekcję.[/quote]

[quote]Męski instynkt samolubnego genu. Anorektyczkami mogą zostać te młode dziewczyny, które chcą się podobać swoim kolegom ze szkoły. Zupełnie niedoświadczonym, albo bardzo mało doświadczonym seksualnie młodzieńcom. Bardzo chuda sylwetka jest dowodem, że dziewczyna nie jest w ciąży. Smukła sylwetka może być też uważana przez chłopaka, podświadomie, za substytut dowodu dziewictwa. Bardzo chude dziewczyny podobają się bardzo młodym facetom. Potem ta sama dziewczyna podoba mu się, jako żona, gdy przytyje. Szczególnie, gdy dzieje się to za jego sprawą. Żona po urodzeniu dziecka powinna nieco schudnąć, ale również bez przesady. Swoimi kobiecymi kształtami będzie nieco odstraszała młodych napalonych facetów, a to mężowi będzie się podobać. To jest najbardziej prawdopodobny, ponieważ najprostszy, schemat psychobiologiczny. Młody samiec chce zapłodnić chudą (niezapłodnioną samicę), a potem chce pilnować swojej zdobyczy.[/quote]

====

A może ktoś podrzuci propozycje najgłupszych tekstów w temacie ED?
[color=#990099][i]Czasem jest tak, że to, co się liczy, nie da się policzyć,
a to, co daje się policzyć - nie liczy się.[/i]
[small]A.Einstein[/small][/color]

[small]1,6180339887498948482045868343656...[/small]

http://antyproana.blox.pl
Inus
#2 Drukuj posta
Dodany dnia 22/12/2011 11:30
Awatar

Finiszujący

Data rejestracji: 05.09.11

Ten artykuł to jakiś zart,nie?!o.o
"Uczyń bym był z kamienia, bym z kamienia był.
I pozwól mi, pozwól mi,
Spróbować jeszcze raz, jeszcze raz, jeszcze raz."

Przeskocz do forum: