Zobacz temat
Mam Efkę :: Sprawy organizacyjne :: Przedstaw się
witam
|
|
amelia |
Dodany dnia 15/11/2011 00:00
|
Rozgrzewający się Postów: 1 Data rejestracji: 14.11.11 |
Mam 19 lat I moj ojciec ma chad. Zaczynam sie martwic czy jestem dzieckiem chadowca czy moze sama mam chad. Chodzilam do psychologow I psychiatrow jak mialam 16,17 lat wtedy kazdy mowil cos innego. Uciekam od siebie, od mojego zycia. Mieszkalam juz w 3 miastach, chodzilam do 5 szkol. Teraz jak mam gorszy okres znowu chce uciec. Zaszyc sie gdzies. Zaczac od nowa. Widze ze to sie poglebia. Przypominam sobie mojego ojca I teraz zaczynam go rozumiec. Marzec, kwiecien,maj, czerwiec, lipciec ekstaza, energia, malo snu,zarabianie I wydawanie naprawde duzych pieniedzy, wszystko bylo takie latwe pod koniec agresja, picie. I od sierpnia pochyla w dol. Urojenia ze ktos mnie sledzi, podsluchuje, ze wszyscy sa przeciwko mnie. Od pazdziernika nie jestem w stanie zyc. Nie wychodze z domu, nie czuje, wiecej jem, jest mi zle. Jak musze wyjsc to pije. Teraz widze jak bardzo moje zycie jest popieprzone. Gdybym nie rozpierdalala wczesniej pieniedzy, gdybym teraz nie miala depresji mogla bym uciec do azji I tam to przeczekac. Zmotywowac sie do zycia. A tak budze sie nad ranem I wiem jakim jestem gownem. Ehhh. Witam jeszcze raz. Przepraszam ze to wszystko napisalam, tylko juz sama to w sobie dusze. Eh |
|
|
sensitivechild |
Dodany dnia 15/11/2011 00:13
|
Platynowy forumowicz Postów: 2771 Data rejestracji: 04.12.10 |
Witaj Amelio .. smutne co, piszesz. Jednak cokolwiek się z Tobą dzieje, z tego co tu widać nie radzisz sobie sama. Dobrze byłoby pójsć do lekarza, skorzystać z fachowej pomocy? A tutaj.. możesz liczyć na wsparcie . Witaj jeszcze raz
[color=#ff00cc]''Two and a half years ago, hell came to pay me a surprise visit" Andrew Solomon[/color] [b][color=#ff9900] "-Puchatku? -Tak Prosiaczku? -Nic- powiedział Prosiaczek biorąc Puchatka za łapkę - Chciałem się tylko upewnić, |
|
|
sigma |
Dodany dnia 15/11/2011 00:54
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 12627 Data rejestracji: 12.02.11 |
Witaj Psychiatra byłby chyba bardzo wskazany... karą za niewiarę będzie lęk który już nie zechce opuścić mnie |
|
|
Diuna |
Dodany dnia 15/11/2011 09:51
|
Platynowy forumowicz Postów: 2684 Data rejestracji: 08.11.11 |
Po pierwsze- nie jesteś gównem. Koniec, kropka. Jesteś człowiekiem z problemami. Nikt nie obiecywał, że będzie łatwo. Amelio... U mnie to wyglądało bardzo podobnie ( O Boże, ile pieniędzy puściłam w obieg... Ale bawiłam się przy tym świetnie.) Z psychiatrą opłaca się pogadać- zawsze może zapisać jakieś leki stabilizujące nastrój. Ja czekam, aż moje zaczną działać. Bo ani alkohol, ani narkotyki mi nie pomogły. I sporo kosztowały |
|
|
Czader |
Dodany dnia 15/11/2011 15:10
|
Pasjonat Postów: 5149 Data rejestracji: 29.09.10 |
Cześć Amelia [i]gdybym teraz nie miala depresji mogla bym uciec do azji I tam to przeczekac[/i]. Wolałbym abyś pobiegła do najbliższego psychiatry. A do azji pojechała świadoma tego że jedziesz zwiedzać, a nie w szale ucieczkowym. [i]I wiem jakim jestem gownem. [/i] Jeżeli tak o sobie myślisz (prawdopodobnie w związku z depresją i obniżonym nastrojem) to oznacza jak mało o sobie wiesz. Witam na Forum |
|
|
Nadzieja |
Dodany dnia 17/11/2011 19:06
|
Pasjonat Postów: 5532 Data rejestracji: 20.08.08 |
Witaj Amelia
[color=#333399]"Nigdy nikomu nie ufaj, Danielu, a tym bardziej ludziom, których podziwiasz. Bo nie kto inny, a właśnie oni zadadzą ci najboleśniejsze rany." Carlos Ruiz Zafón " Cień Wiatru"[/color] |
|
Przeskocz do forum: |