Zobacz temat
Mam Efkę :: Nasze wątki :: Nasze wątki - część otwarta
[Energetyczna]
|
|
Energetyczna |
Dodany dnia 28/04/2015 23:39
|
Medalista Postów: 542 Data rejestracji: 27.04.13 |
do konca maja lub czerwca będę dostawać 600zł z urzędu pracy spoko ,potem w lipcu mam egzaminy ostatnie i szkołę kończę 5 lipca no szczerze mówiąc biorąc pod uwagę wesele przyjaciólki -a jestem świadkiem i panienski to wydam tam trochę kasy -do tego to ,że ona mieszka w Wawie a ja we Wro to też dodatkowe koszty-na razie odłozyłam 800zł jakoś dam radę ale myślałam o jakiś zleceniach typu pilnowanie dziecka czy cos ,najchętniej bez umowy by dorobić sobie jakieś 300-500zl miesięcznie biblistyka zaliczona na 3,5 ale wazne ze zaliczona wpadłam dzisiaj w furię i prawie zdzieliłam mojego brata pokrywką od garnka a wszystko przez to ,że się nakręciłam z rana ,że z B. nic nie wyjdzie i najlepiej żeby spier... oczywiście nie gadając z nim od 2 dni ,Boże tęsknie za nim to jest straszne Mogłabym go tulić,tulić ,tulić i całować po dłoniach -nie wiem czemu ale zawsze całowałam facetów po dłoniach tak się dzisiaj nakręciłam ,że aż mnie mdliło " Kobieta jest organizmem ultradoskonałym. Potrafi się regenerować po ekstremalnie ciężkich doświadczeniach. Przetrwa wszystko. " |
|
|
ploion |
Dodany dnia 28/04/2015 23:46
|
Brązowy Forumowicz Postów: 924 Data rejestracji: 02.12.14 |
Co studiujesz? Ciekawe masz przedmioty, zwłaszcza historia islamu, to jakiś mój obszar zainteresowań.
[color=#6633cc]"nazwał chorobę władcy melancholią, proponując, by go zanurzono w olejku fiołkowym i w ten sposób dostarczono do jego mózgu nieco wilgoci"[/color] |
|
|
Energetyczna |
Dodany dnia 29/04/2015 00:28
|
turystykę śródziemnomorską ale wcześniej kierunek się nazywał turystyka krajów biblijnych ,więc dużo mam przedmiotów o religiach i podoba mi się to a co do islamu to czytałam kawałek Koranu i podobał mi się " Kobieta jest organizmem ultradoskonałym. Potrafi się regenerować po ekstremalnie ciężkich doświadczeniach. Przetrwa wszystko. " |
|
|
Energetyczna |
Dodany dnia 04/05/2015 19:25
|
no i chu* po miesiącu spotkań ,dużej ilości seksu ,zabawach,obiadach ,wyjściach i nawet obiedzie u moich rodziców ,B. stwierdził ,że nie jest gotowy na związek i nie chce brać odpowiedzialności ,ale spotykać chce się dalej dałam sobie ksywę -atrakcja weekendowa albo czasoumilacz jestem mi przykro i płakałam wczoraj poza tym 2 maja minęło 3 lata od gwałtu i miałam jazdy mega " Kobieta jest organizmem ultradoskonałym. Potrafi się regenerować po ekstremalnie ciężkich doświadczeniach. Przetrwa wszystko. " |
|
|
martyna |
Dodany dnia 04/05/2015 20:18
|
300% normy Postów: 11241 Data rejestracji: 07.08.09 |
[quote]dałam sobie ksywę -atrakcja weekendowa albo czasoumilacz[/quote] mam nieodparte wrażenie, że sama siebie nie szanujesz i tak traktujesz , to jest smutne. Mamy podobne doświadczenia z przeszłości ale jakże inne postępowanie. Nie oceniam bo każda z nas radzi sobie na swój sposób, wiem, że można na w taki sposób sobie poradzić ale dla mnie jest to coś niewyobrażalne. Życie jest zbyt krótkie, aby pić kiepską herbatę, czytać złe książki i marnować czas na ludzi, dla których nic nie znaczymy. |
|
|
swistak |
Dodany dnia 04/05/2015 20:19
|
Złoty Forumowicz Postów: 1758 Data rejestracji: 11.08.14 |
Nie odpowiadasz absolutnie za to, że Twój kolega nie chce kontynuować związku i być może Cię w pewien sposób oszukał. To jest po prostu poza Twoją kontrolą (przynajmniej częściowo). Współczuję Ci. Edytowane przez swistak dnia 04/05/2015 20:24 |
|
|
Energetyczna |
Dodany dnia 04/05/2015 20:36
|
to miała być ironia do tych ksywek bo tak naprawdę jest mi przykro i czuję się oszukana " Kobieta jest organizmem ultradoskonałym. Potrafi się regenerować po ekstremalnie ciężkich doświadczeniach. Przetrwa wszystko. " |
|
|
Nix |
Dodany dnia 06/05/2015 22:11
|
Srebrny Forumowicz Postów: 1056 Data rejestracji: 13.11.14 |
No, trafiłaś egoistycznego dupka. Co tu dużo mówić. Masz dwie opcje - albo dać mu chwilę na ewentualne naprawienie wyciągniętych przez niego wniosków albo posłać go do diabła. Do wyboru Choć nie ukrywam, że na hasło: nie-chcę-odpowiedzialności-ale-seks-zawsze-spoko mam odruch sięgania po broń. Tulę Cię wirtualnie. [b][i]Ale z przeszkodami jest tak jak z pokrzywą - trzeba je uchwycić i wznieść się ponad nie[/i][/b] |
|
|
Energetyczna |
Dodany dnia 07/05/2015 20:26
|
dzięki Nix no wkurzam się sama na siebie bo nie pierwszy raz jestem w czymś takim ,jak to moja koleżanka określiła ,biorę ochłap-czyli zgadam się na to by przez chwilę być czyjaś i zrobię wszystko by się poczuć kochana czuję się jak żałosna idiotka, w poniedziałek płakałam z tego powodu że mnie nie chce a wczoraj i dzisiaj spędziłam z nim cały dzień " Kobieta jest organizmem ultradoskonałym. Potrafi się regenerować po ekstremalnie ciężkich doświadczeniach. Przetrwa wszystko. " |
|
|
swistak |
Dodany dnia 10/05/2015 19:22
|
Złoty Forumowicz Postów: 1758 Data rejestracji: 11.08.14 |
Twój wybór. Nikt Ci się nie każe z nim spotykać i uprawiać seksu (pierwsze nie musi się wiązać z drugim).
Edytowane przez swistak dnia 10/05/2015 19:24 |
|
|
fea |
Dodany dnia 10/05/2015 21:49
|
Startujący Postów: 101 Data rejestracji: 03.02.15 |
[quote][b]Energetyczna napisał/a:[/b] czuję się jak żałosna idiotka, w poniedziałek płakałam z tego powodu że mnie nie chce a wczoraj i dzisiaj spędziłam z nim cały dzień [/quote] To nie jest bycie żałosną idiotką. Tak czasem po prostu się zdarza. Ciężko wyłączyć uczucia i tak to potem po prostu się układa. Jednego dnia płaczemy przez kogoś, a następnego cieszymy się, że możemy spędzić razem 5/10/15 minut. Więc nie nazywaj się tak :) "I must not fear. Fear is the mind - killer..." |
|
|
Energetyczna |
Dodany dnia 10/05/2015 23:17
|
Idę jutro do gina ,od paru dni strasznie bolą mnie jajniki ,krzyż i całe podbrzusze ,miałam tak już kiedyś i wtedy okazało się ,że mój torbiel ma 8cm potem zmniejszył się do 0,5cm dzięki lekom, nie wiem jak jest teraz bo nie byłam 3 miesiące u niej-mojej gin, stresuje się bardzo i czytam o chorobach w internecie -tak wiem ,że nie powinnam.Chciałabym już wiedzieć co mi jest.
" Kobieta jest organizmem ultradoskonałym. Potrafi się regenerować po ekstremalnie ciężkich doświadczeniach. Przetrwa wszystko. " |
|
|
Energetyczna |
Dodany dnia 11/05/2015 17:30
|
no i dostałam tyle leków ,że wydałam 100zł , muszę koniecznie zrobić USG nerek ,ogólnie jest lipa jak leki nie pomogą to szpital co do B.to jest zakończone i już się z nim nie spotykam ,nie wiem po co do mnie dzwoni ,on by chciał żebym nie była zła na niego i normalnie go traktowała,ale ja tak nie umiem-nie mogę traktować kogoś tak jakby nic się nie stało jednak nie idę w czwartek do psychologa bo babka jest chora i drugi raz już odwołała chciałam do kogokolwiek iść na te testy Edytowane przez Energetyczna dnia 12/05/2015 10:36 " Kobieta jest organizmem ultradoskonałym. Potrafi się regenerować po ekstremalnie ciężkich doświadczeniach. Przetrwa wszystko. " |
|
|
Energetyczna |
Dodany dnia 25/05/2015 18:40
|
no od 2 tygodni nie spotykam się z B. i jest lżej na początku było ciężko bo dzwonił do mnie kilka razy ale teraz już przestał bo na niego nakrzyczałam i powiedziałam parę chamskich tekstów " Kobieta jest organizmem ultradoskonałym. Potrafi się regenerować po ekstremalnie ciężkich doświadczeniach. Przetrwa wszystko. " |
|
|
Nix |
Dodany dnia 26/05/2015 09:01
|
Grunt to dbać o swoją przestrzeń Fajnie, że potrafisz. [b][i]Ale z przeszkodami jest tak jak z pokrzywą - trzeba je uchwycić i wznieść się ponad nie[/i][/b] |
|
|
Energetyczna |
Dodany dnia 27/05/2015 11:33
|
Dzięki Nix w sobotę wesele a ja jestem świadkiem
" Kobieta jest organizmem ultradoskonałym. Potrafi się regenerować po ekstremalnie ciężkich doświadczeniach. Przetrwa wszystko. " |
|
|
Energetyczna |
Dodany dnia 02/06/2015 12:41
|
byłam na weselu i poprawinach jako świadek dużo miałam roboty ,ale ogarnęłam wszystko
|
|
Energetyczna |
Dodany dnia 16/06/2015 17:52
|
zaliczyłam 3 egzaminy w niedziele zostało 13 mam dziwny nastrój znowu mi się włączyły fazy żeby z okna skakać ,wziełam wczoraj leki i sama nie wiem co robić mało ostatnio śpię a wizyta dopiero 14 lipca z psychologiem " Kobieta jest organizmem ultradoskonałym. Potrafi się regenerować po ekstremalnie ciężkich doświadczeniach. Przetrwa wszystko. " |
|
|
Energetyczna |
Dodany dnia 26/06/2015 21:48
|
nowości u mnie po miesiącu niespotykania się z B.znowu się spotykamy -nie wiem sama co myśleć, póki co to nie myślę, tylko spędzam z nim mnóstwo czasu na seksie,wspólnym gotowaniu itd.No ,ale cóż. wiadomośc druga -dostałam pracę i jutro zaczynam , potem mam sesje do 4 lipca i znowu robota. wiadomośc 3- 5 lipca robię rocznice na mityngu z okazji tego ze 3 lata juz nie pije i nie ćpam i przyjadą moim znajomi z innych miast specjalnie na ta okazję " Kobieta jest organizmem ultradoskonałym. Potrafi się regenerować po ekstremalnie ciężkich doświadczeniach. Przetrwa wszystko. " |
|
|
Nix |
Dodany dnia 28/06/2015 00:15
|
Gratuluję 3. rocznicy. To duży sukces
[b][i]Ale z przeszkodami jest tak jak z pokrzywą - trzeba je uchwycić i wznieść się ponad nie[/i][/b] |
|
Przeskocz do forum: |