Zobacz temat
Mam Efkę :: Hyde park :: W wolnym czasie
Guilty pleasures
|
|
Kati |
Dodany dnia 09/05/2011 08:10
|
Platynowy forumowicz Postów: 2764 Data rejestracji: 29.06.09 |
A ja noszę bardzo kolorowe skarpetki. Kiedyś nosiłam czarne ale po praniu ciężko było dobrać w pary, teraz są przeróżne, we wzorki itede. |
|
|
Perfidia |
Dodany dnia 09/05/2011 08:23
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 7779 Data rejestracji: 26.01.09 |
OK, prawdopodobnie zdradzam teraz jedną z większych tajemnic moich i Makra. Od kilknastu lat mamy wspólną pulę skarpetek - zero białych, trochę czarnych, sporo wściekle kolorowych. Trzymanie naszych skarpet oddzielnie okazało się zbyt kłopotliwe, sortowanie upranych skarpetek prowadziło do ciągłej migracji, zdarzały się także akty podprowadzania ulubionych pasiastych skarpet. A teraz mamy problem z głowy, ja nie muszę studiować każdej pary, żeby stwierdzić kto jest właścicielem, a Makro może demonstrować swoje zamiłowanie do krzykliwych kolorów. No to się zwierzyłam [color=#990099][i]Czasem jest tak, że to, co się liczy, nie da się policzyć, a to, co daje się policzyć - nie liczy się.[/i] [small]A.Einstein[/small][/color] [small]1,6180339887498948482045868343656...[/small] |
sigma |
Dodany dnia 20/10/2012 19:43
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 12627 Data rejestracji: 12.02.11 |
Wciągnęłam się w oglądanie Masterchef To, że zaczęłam oglądać, to nie moja wina, bo jak w sobotę o 13 jestem na siłowni, to akurat to leci, a telewizor mam nad głową Ale od przyszłego tygodnia zamierzam chodzić pół godziny wcześniej, bo program się o 12:40 zaczyna karą za niewiarę będzie lęk który już nie zechce opuścić mnie |
|
|
Alia |
Dodany dnia 21/10/2012 11:36
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 2831 Data rejestracji: 01.09.09 |
Grunt, że przy okazji będziesz ćwiczyć na siłowni. Można powiedzieć, że przyjemne z pożytecznym. |
|
|
ananke |
Dodany dnia 17/12/2012 20:06
|
Startujący Postów: 183 Data rejestracji: 20.10.12 |
To ja się dołączam do obciachu - skarpetki do sandałów. Kiedyś w pracy sandały miałam jako kapcie, a przecież nie będę zdejmować w pracy skarpetek... Teraz mam butki mniej sandałkowe, chociaż też ażurowe. Obciach następny - dla poprawy humoru puszczam sobie kawałek Paris Hilton "Stars are blind". No co - poziom taki, jaki widać i słychać, ale przecież nie fałszuje, a to już coś! [url]http://www.youtube.com/watch?v=zi-FIrmfw2E[/url] Edytowane przez ananke dnia 17/12/2012 20:09 [i][color=#0099ff]"Tylko jak się z tego wyrwać, Tylko co ze sobą zrobić, Kiedy dłonie wyciągnięte w pustkę krzyczą..."[/color][/i] |
|
|
derry |
Dodany dnia 18/12/2012 02:00
|
Brązowy Forumowicz Postów: 759 Data rejestracji: 08.12.12 |
A ja ostatnio jadąc busem i oglądając film zapomniałam się troszkę. Co poskutkowało tym, że odrzuciłam laptopa i wrzasnęłam ( taka scena ) Nie muszę chyba mówić, że wszyscy zwrócili wzrok na mnie, a chłopak który obok mnie siedział zapytał czy wszystko w porządku. ;|
[small]Przetrwanie kupuje się niewinnością, Rodzisz się obficie obdarzony niewinnością i zerową wiedzą na temat metod przetrwania, a resztę życia spędzasz na przehandlowaniu jednego za drugie.[color=#999999][/color][/small] |
sigma |
Dodany dnia 18/05/2016 01:12
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 12627 Data rejestracji: 12.02.11 |
Chciałam powiedzieć, że właśnie z wypiekami na twarzy (ekhm... no prawie ) obejrzałam finał programu Agent Gwiazdy I nie tylko finał oczywiście. Gdzieś tak w połowie sezonu sobie włączyłam jeden odcinek, bawiąc się tabletem... potem drugi... i przyznałam się eM, że widziałam, więc zaczęliśmy w necie nadrabiać odcinki od początku, a potem już na bieżąco oglądać. A że przerwy między odcinkami trwały tydzień, to w międzyczasie jeszcze pierwszy sezon zaliczyliśmy Widziałam z niego 15 lat temu pół odcinka karą za niewiarę będzie lęk który już nie zechce opuścić mnie |
|
|
nictakiego |
Dodany dnia 12/07/2020 08:04
|
Rozgrzewający się Postów: 47 Data rejestracji: 09.07.20 |
Gadam do siebie i ogladam seriale typu Sabrina, nastoletnia czarownica, slucham piosenek dla dzieci mam pare takich rzeczy. Z ta roznica, ze mi tam do tego nie problem sie przyznac, i tak kazdy wie ze jestem swirem |
|
Przeskocz do forum: |