Zobacz temat
Mam Efkę :: Sprawy organizacyjne :: Regulamin i zagadnienia porządkowe
Strona 2 z 2: 12
|
awatar
|
|
Nadzieja |
Dodany dnia 04/01/2010 22:32
|
Pasjonat Postów: 5532 Data rejestracji: 20.08.08 |
Makro proszę wstaw mi avatara, bo ja mam z tym kłopot, tzn wszystko niby robie dobrze, rozmiar ok ??? Jeszcze trochę i mnie trafi http://images28.fotosik.pl/243/4e5b7cc83f72bca4.jpg [color=#333399]"Nigdy nikomu nie ufaj, Danielu, a tym bardziej ludziom, których podziwiasz. Bo nie kto inny, a właśnie oni zadadzą ci najboleśniejsze rany." Carlos Ruiz Zafón " Cień Wiatru"[/color] |
|
|
Makro |
Dodany dnia 05/01/2010 00:15
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 3419 Data rejestracji: 10.08.08 |
gotowe
[color=#3300ff]"Gdy słońce kultury chyli się ku zachodowi, to nawet karły rzucają długie cienie."[/color] [color=#6600ff]Karl Kraus[/color] [color=#0099ff]Jestem lekarzem. Na forum jestem prywatnie, więc funkcje leczenie i diagnostyka są wyłąc |
Kati |
Dodany dnia 05/01/2010 14:06
|
Platynowy forumowicz Postów: 2764 Data rejestracji: 29.06.09 |
wooow jaki ładny kotek. Ja też chcę kotka |
|
|
Nadzieja |
Dodany dnia 06/01/2010 11:26
|
Dzięki Makro Ciekawe dlaczego mi się nie udało? Kati - ten kot ma pewne znaczenie,oczywiście odkryte to zostało na psychorysunku w szpitalu. Mi też się podoba [color=#333399]"Nigdy nikomu nie ufaj, Danielu, a tym bardziej ludziom, których podziwiasz. Bo nie kto inny, a właśnie oni zadadzą ci najboleśniejsze rany." Carlos Ruiz Zafón " Cień Wiatru"[/color] |
|
|
Makro |
Dodany dnia 06/01/2010 12:06
|
też nie wiem. zrobiłem to bez szczególnego wysiłku. Nadzieja - nie daj się prosić. Co za znaczenie ma czarny kot? [color=#3300ff]"Gdy słońce kultury chyli się ku zachodowi, to nawet karły rzucają długie cienie."[/color] [color=#6600ff]Karl Kraus[/color] [color=#0099ff]Jestem lekarzem. Na forum jestem prywatnie, więc funkcje leczenie i diagnostyka są wyłąc |
verdemia |
Dodany dnia 06/01/2010 16:01
|
Złoty Forumowicz Postów: 1809 Data rejestracji: 29.07.09 |
u mnie kot na psychorysunku oznaczał "wpuszczanie grupy w maliny" - słowa jednego z psychoterapeutów także tez jestem ciekawa co oznaczał u Nadziei |
|
|
Nadzieja |
Dodany dnia 06/01/2010 17:45
|
Ok. Właściwie to zaczęło się od psychogimnastyki, na jednych z zajęć, zaraz na początku mojego pobytu w szpitalu. Pamiętam, że wtedy nie miałam zbytniej ochoty w nich uczestniczyć...Każdy z nas miał sobie wyobrazić do jakiego zwierzęcia najlepiej pasuje(oczywiście z charakteru). Nie wystarczyło podać tylko nazwy, przez moment należało także zachować się odpowiednio i uzasadnić swój wybór. Moim marzeniem, wtedy było tylko to, by wszyscy zostawili mnie w spokoju, a to zadanie wydawało mi się kompletnie idiotyczne i bez sensu. Jednak p. psycholog nalegały, więc postanowiłam być kotem, który trzyma się na uboczu i nie pozwala się do siebie zbliżyć. Na podłodze położyłam materac, skuliłam sie jak kot, niestety to było za mało, gdy ktoś z grupy podszedł i chciał mnie pogłaskać wtedy "prychnełam" na niego i "wystawiłam pazury". Najlepsze jest to, że robiłam to nieświadomie tzn. kot mi najbardziej pasował. Analiza psychologiczna była taka:kot jest ciepły, jeżeli, komuś bardzo zaufa jest przymilny, łasi sie ociera o nogi. Jednak jest trochę samotnikiem, dość niezależny, bardzo nieufny i nie odrazu daje się każdemu zblizyc odpowiednio blisko. Sprawdziło sie to, u mnie także na innych ćwiczeniach. Pod koniec pobytu każdego, grupa ustala kto jest kim, jakie ma cechy, do jakiego zwierzęcia najlepiej pasuje. Każdy się wypowiada i na koniec delikwent zostaje narysowany. Oczywiscie ja byłam kotem, a czarnym ,właściwie kolor nie ma tu znaczenia. Bardziej chodziło tu o moja karnację i czarne włosy. Pozostali pacjenci, także uzasadnili swój wybór tym, że często, właściwie od samego początku moim ulubionym miejscem, było okno na korytarzu tzn wchodziłam na parapet z mp3 siadałam na nim. Robiłam to wtedy jak mi było bardzo źle i potrzebowałam samotności, a że byłam wtedy w dość fatalnym stanie to było to bardzo często. To tyle. Edytowane przez Nadzieja dnia 06/01/2010 17:52 [color=#333399]"Nigdy nikomu nie ufaj, Danielu, a tym bardziej ludziom, których podziwiasz. Bo nie kto inny, a właśnie oni zadadzą ci najboleśniejsze rany." Carlos Ruiz Zafón " Cień Wiatru"[/color] |
|
|
@gnieszka |
Dodany dnia 07/01/2010 11:54
|
Finiszujący Postów: 222 Data rejestracji: 20.04.09 |
ja też mam problem z avatarem ale dzielnie walcze a nóz uda mi sie ustawic
Edytowane przez @gnieszka dnia 07/01/2010 11:55 |
|
|
martyna |
Dodany dnia 07/01/2010 13:41
|
300% normy Postów: 11241 Data rejestracji: 07.08.09 |
Nadi pamiętaj , że kot zawsze spada na cztery łapy - prawda ? ....i idzie dalej.
Życie jest zbyt krótkie, aby pić kiepską herbatę, czytać złe książki i marnować czas na ludzi, dla których nic nie znaczymy. |
|
|
Mademoisellka |
Dodany dnia 10/06/2010 11:55
|
Medalista Postów: 583 Data rejestracji: 28.12.08 |
Ratunku. I ja nie mogę ustawić tego avataru. Makro zrobisz z tym coś? Prześlę Ci linka.
[color=#336633]To niewiarygodne, jak można czuć się szczęśliwą przez tyle lat, mimo tylu kłótni, tylu upierdliwości i tak naprawdę, kurwa, nie wiedzieć, czy to miłość czy nie. Gabriel García Márquez [i]Miłość w czasach zarazy[/i] [/color] |
|
|
Attesa |
Dodany dnia 13/08/2010 23:22
|
Rozgrzany Postów: 63 Data rejestracji: 12.08.10 |
Pewnie jeszcze nie raz ktoś będzie miał podobną zagwostkę, a wydaje mi się, że odkryłam w czym może leżeć problem, to się podzielę... Kiedy obrazek spełnia wszystkie warunki techniczne, a pomimo tego wciąż się nie wczytuje prawdopodobnie nie wpisaliśmy hasła do swojego profilu. Forum "myśli" sobie, że ktoś niesprawdzony majstruje przy naszych danych i nie zatwierdza wprowadzanych zmian. Poza umieszczeniem odpowiedniego obrazu jako avataru trzeba zatem wpisać jeszcze hasło (jak przy rejestracji), potem je potwierdzić i już [color=#ff0000][small]przekroczony rozmiar sygnatury - edit by Perfidia[/small][/color] |
|
|
Makro |
Dodany dnia 13/08/2010 23:29
|
Do tej pory największym problem było ustalenie odpowiednich rozmiarów obrazka. Do tej pory już kilkanaście razy to robiłem
[color=#3300ff]"Gdy słońce kultury chyli się ku zachodowi, to nawet karły rzucają długie cienie."[/color] [color=#6600ff]Karl Kraus[/color] [color=#0099ff]Jestem lekarzem. Na forum jestem prywatnie, więc funkcje leczenie i diagnostyka są wyłąc |
Attesa |
Dodany dnia 13/08/2010 23:40
|
Rozgrzany Postów: 63 Data rejestracji: 12.08.10 |
Hmmm, w ferworze rejestracyjnej ekscytacji łatwo przeoczyć rozmiar obrazka ale widziałam też, że kilka osób pomimo zwrócenia na to uwagi i tak miało problem, więc może chodziło też o hasło, np. gdy avatar dołączamy później, już jakiś czas po rejestracji.
[color=#ff0000][small]przekroczony rozmiar sygnatury - edit by Perfidia[/small][/color] |
|
|
ploion |
Dodany dnia 06/03/2015 10:43
|
Brązowy Forumowicz Postów: 924 Data rejestracji: 02.12.14 |
Mam problem z dodaniem awatara. Czy mogę prosic o pomoc? Rozmiar i wielkośc pliku zgadzają się. https://drive.google.com/file/d/0B_OOHiPmEppCUG1jY01RdnBVc1k/view?usp=sharing [color=#6633cc]"nazwał chorobę władcy melancholią, proponując, by go zanurzono w olejku fiołkowym i w ten sposób dostarczono do jego mózgu nieco wilgoci"[/color] |
|
|
sigma |
Dodany dnia 06/03/2015 11:08
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 12627 Data rejestracji: 12.02.11 |
Proszę bardzo (skrypt sobie nie radzi z plikami, które mają w nazwie spację) karą za niewiarę będzie lęk który już nie zechce opuścić mnie |
|
|
ploion |
Dodany dnia 06/03/2015 17:37
|
Brązowy Forumowicz Postów: 924 Data rejestracji: 02.12.14 |
Dzięki, sigma
[color=#6633cc]"nazwał chorobę władcy melancholią, proponując, by go zanurzono w olejku fiołkowym i w ten sposób dostarczono do jego mózgu nieco wilgoci"[/color] |
|
|
girl interrupted |
Dodany dnia 06/03/2015 23:16
|
Srebrny Forumowicz Postów: 1339 Data rejestracji: 23.09.10 |
A mój awatar do mnie w ogóle nie pasuje, ale jako jeden z nielicznych, które mam na komputerze dał się wgrać Dam znać jak znajdę jakiś pasujący do mnie
"Odkąd sięgam pamięcią, zawsze było coś nie tak..." |
|
Strona 2 z 2: 12
Przeskocz do forum: |