Zobacz temat
Mam Efkę :: Hyde park :: W wolnym czasie
Guilty pleasures
|
|
Kati |
Dodany dnia 23/04/2011 10:23
|
Platynowy forumowicz Postów: 2764 Data rejestracji: 29.06.09 |
Łee, a już myślałam, że jestem obciachowa Alia w ten Twój brak słuchu tak do końca nie wierzę, bo byś nie była anglistką. No chyba że jesteś marną, a w to jakoś też nie wierzę. |
|
|
Alia |
Dodany dnia 23/04/2011 15:51
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 2831 Data rejestracji: 01.09.09 |
Na pewno mam słuch językowy, czy muzyczny, to już inna kwestia - choć w szkole nauczyciele twierdzili, że nie mam. Na pewno nie mam głosu, udowodniono. |
|
|
Perfidia |
Dodany dnia 02/05/2011 10:44
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 7779 Data rejestracji: 26.01.09 |
Zauważyłam, że ostatnio obciachem było oglądanie Ślubu. Tego Ślubu. A ja oglądałam. Szkodnikowi podobały się konie, a ja się romantycznie rozmarzyłam
[color=#990099][i]Czasem jest tak, że to, co się liczy, nie da się policzyć, a to, co daje się policzyć - nie liczy się.[/i] [small]A.Einstein[/small][/color] [small]1,6180339887498948482045868343656...[/small] |
Rat |
Dodany dnia 02/05/2011 12:18
|
Platynowy forumowicz Postów: 3056 Data rejestracji: 07.02.11 |
[b]Perfidia[/b] każdy sie zapierał , że gdzzieee nie będę tego oglądać , mam inne sprawy w tym czasie ( specjalnie pojechałam w ten dzień do pracy "poplotkować" ... kuśtykam .. dochodzę do drzwi i co widzę ? siedzą i oglądają i to wcale nie tylko dziewczyny . Doktor też dla koni ( jak Twój Szkodnik) oglądał , bo fanatykiem jest tych zwierzaków , ale o strojach też się nagadał . Także z tym nieoglądaniem było tak , że i tak większość oglądała o! Obciachowe ? .... noszę białe skarpetki do adidasów jestem z tego dumna ;P ponoć tak nie bardzo wypada ( mniej wiecej jest to podobnie obciachowe jak skarpetki + sandały ) [color=#33cc33] Czasem sobie myślę, że Oj, lepiej byłoby gdyby nie było mnie. [/color] |
Alia |
Dodany dnia 02/05/2011 12:19
|
Ja nie oglądałam - ale w szkole telewizor jest wyłącznie na portierni, a w piątki mam dużo lekcji. Za to mąż oglądał. |
|
|
Perfidia |
Dodany dnia 02/05/2011 12:29
|
Hehe. Uwielbiam nosić skarpetki do sandałów. Tak mi wygodniej. I na pohybel wszelkim modowym guru. Rawr
[color=#990099][i]Czasem jest tak, że to, co się liczy, nie da się policzyć, a to, co daje się policzyć - nie liczy się.[/i] [small]A.Einstein[/small][/color] [small]1,6180339887498948482045868343656...[/small] |
Rat |
Dodany dnia 02/05/2011 12:34
|
Platynowy forumowicz Postów: 3056 Data rejestracji: 07.02.11 |
nareszcie jakiś obciach , taki prawdziwy ( to w takim razie ja sie tez zaliczam , bo te nieszczesne adidasy z bialymi skarpetkami nosze ) no to teraz czekamy na dalsze tego typu obciachy [color=#33cc33] Czasem sobie myślę, że Oj, lepiej byłoby gdyby nie było mnie. [/color] |
Anise candy |
Dodany dnia 02/05/2011 13:33
|
Finiszujący Postów: 214 Data rejestracji: 14.03.11 |
Star Trek The Next Generation to mój sekret |
Anise candy |
Dodany dnia 02/05/2011 13:35
|
Finiszujący Postów: 214 Data rejestracji: 14.03.11 |
Aha. Gadam do kotów i one mi odpowiadają |
Alia |
Dodany dnia 02/05/2011 16:48
|
Niee, rozmowa z kotami jest zupełnie normalna - wreszcie człowiek może pogadać z kimś inteligentnym i na poziomie. |
|
|
Perfidia |
Dodany dnia 02/05/2011 16:57
|
[quote]wreszcie człowiek może pogadać z kimś inteligentnym i na poziomie.[/quote] Taaak. Właśnie dlatego lubię rozmawiać z sobą [color=#990099][i]Czasem jest tak, że to, co się liczy, nie da się policzyć, a to, co daje się policzyć - nie liczy się.[/i] [small]A.Einstein[/small][/color] [small]1,6180339887498948482045868343656...[/small] |
Jaskolka |
Dodany dnia 02/05/2011 19:33
|
Platynowy forumowicz Postów: 2580 Data rejestracji: 13.10.10 |
Skarpetki do sandałów - noszę często, co mam marznąć lub się gotować Białe skarpetki do adidasów - hmm... zwykle nie patrzę, jakie skarpetki wkładam, więc jak już sobie kupię adidasy na ten sezon (poprzednie dość stuptane Ale mi wystarczą takie byle jakie, właśnie do stuptania, a nie - żebym się bała przez błoto przejść, bo marka itp... ) to pewnie nieraz tak założę Rozmowa z kotami - tak. Bardzo często po rosyjsku, odkąd się nauczyłam Ślub - nie oglądałam, bo jakoś nawet nie pamiętałam, że jest, zresztą mnie takie uroczystości zwykle nudzą Programy typu "Mam Talent", jakieś śpiewy wszelakie itp. - zwykle jak przechodzę przez pokój z telewizorem i któryś akurat leci, to czasem sobie siądę i popatrzę I często mi się podobają Swego czasu oglądałam na chyba TVN "Agent", "Wyprawa Robinson"... "Big Brother" to pierwszy i chyba już kilka/kilkanaście ostatnich odcinków... ale kurczę, to jeszcze 1 lub 2 klasa podstawówki była, ja nawet nie pamiętam, o co w tym chodziło, tylko że ktoś tam na samym końcu wychodził z tego domu, wokół mnóstwo ludzi... ech, no nie pamiętam, ale wtedy mi się podobało A co do "Agenta" i "Wyprawy..." - nawet bardzo mi się podobało! Hmm... a noszenie spodni-nie-biodrówek uznać za obciachowe? Bo ja nie wiem, może mam spaczony gust Kiedyś ekspedientka w jakimś sklepie, gdzie oglądałam sobie wiszące spodnie pod karteczką "duże rozmiary" (które w sumie zwykle bywają duże tylko na szerokość, a nogawki i tak są dla mnie nad kostkę, ech...) mówi do mnie: "Biodrówki są tam, tu są tylko spodnie z wysokim stanem!" Ja na to: "Ja właśnie takich szukam." Ona Natychmiast podziękowałam i wyszłam... ale nie wiem, może mogę dodać noszenie spodni-nie-biodrówek jako moją guilty pleasure? O, i jeszcze gram w taką grę "Farmerama", że się sadzi roślinki, zbiera, hoduje się zwierzątka... |
|
|
modliszka |
Dodany dnia 02/05/2011 20:04
|
Złoty Forumowicz Postów: 2327 Data rejestracji: 26.10.09 |
Teraz nie przychodzi mi do głowy nic poza 'Świat według kiepskich'
[i]Złamać można praktycznie wszystko, nawet serce. Lekcje, których udziela nam życie, nie przynoszą mądrości, lecz blizny i zrosty.[/i] |
|
|
Lena |
Dodany dnia 02/05/2011 20:10
|
Finiszujący Postów: 232 Data rejestracji: 02.09.09 |
no moim obciachem może być to, że nic nie wiedziałam o żadnym ślubie kto i kiedy, dopiero mnie uświadomiono Jaskołka ja biodrówek też nie nosze, bo nienawidzę, tylko spodnie z wysokim stanem , ale to chyba żaden obciach i mój obciach to też na pewno to, że gram w grę na nk "wiejskie życie" ( i nie zlagodzi tego to,że w żadne inne gry nie grywalam nigdy i nie gram i tam sadze pszenice, kukurydze, pomidory, borówki, karmię krówki, owieczki, robie chleb ( mam chleb maszyne), mam rownież ser maszyne, wino maszyne i młyn |
|
|
Alia |
Dodany dnia 02/05/2011 21:53
|
Ja też nie noszę biodrówek (ale fakt, choć czuję się młodo, to przecież jestem poważna pani profesor, ubierająca się w poważnych sklepach dla dorosłych, więc chyba będzie mi to wybaczone). I uprawiam internetowe kwiatki (patrz podpis). Jak również hoduję internetowe smoki (choć po prawie trzech latach zaczyna mi się nudzić). |
|
|
elaine |
Dodany dnia 08/05/2011 05:26
|
Rozgrzany Postów: 53 Data rejestracji: 22.02.11 |
ja dla relaksu oglądam niszowe, zazwyczaj amerykańskie filmy. takie co bym się wstydziła przyznać znajomym, że straciłam na to czas ale cóż, są takie 'odmóżdżające'.
[small][color=#6600ff]i find it kind of funny i find it kind of sad the dreams in which im dying are the best i ever had[/color][/small] "oddech weź, już najgorsze jest za Tobą,w końcu gdzieś,[b] będzie lepiej daję słowo..[/b]" |
|
|
hadassa |
Dodany dnia 08/05/2011 10:47
|
Złoty Forumowicz Postów: 1611 Data rejestracji: 13.03.10 |
[quote][b]Perfidia napisał/a:[/b] Hehe. Uwielbiam nosić skarpetki do sandałów. Tak mi wygodniej. I na pohybel wszelkim modowym guru. Rawr [/quote] I ja też, ja też!!!i do tego białe, do adidasów też nosze białe, więc wpisuję się świetnie w obciachy A z ubrań, to od 10lat mam taki kapelusik od słońca i noszę go zawsze, przez cały sezon letni. Moja córka mówi, że wygladam w nim "dziwnie". Pewnie!!! Jest już całkiem NIEMODNY [color=#660099][i]" A ja jestem proszę Pana na zakręcie moje prawo, to jest pańskie lewo. Pan widzi krzesło, ławkę, a ja rozdarte drzewo.(...) Ode mnie widać niebo przekrzywione..."[/i][/color] |
|
|
Nieustraszona |
Dodany dnia 08/05/2011 11:23
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 6722 Data rejestracji: 03.04.10 |
[quote][b]Perfidia napisał/a:[/b] [quote]wreszcie człowiek może pogadać z kimś inteligentnym i na poziomie.[/quote] Taaak. Właśnie dlatego lubię rozmawiać z sobą [/quote] Hm... myślałam, że tylko ja tam mam Alia słuch fonetyczny jest w pewien sposób związany z muzycznym, ale jedn nie jest konieczny dla drugiego. W logopedii słuch muzyczny liczy się jako rozpoznawanie głośności, tempa ect nie koniecznie jako słuch pozwalający czysto śpiewać. To tyle fachowych wieści Kiedyś musisz się pożegnać z nadzieją na lepszą przeszłość.... |
|
|
sigma |
Dodany dnia 08/05/2011 23:36
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 12627 Data rejestracji: 12.02.11 |
Ja nie mam ani białych skarpetek, ani adidasów, więc przypadkiem mnie ten obciach ominął Za to biodrówek też nie noszę, ale nie wiedziałam, że to obciach O ślubie się dowiedziałam od A. w trakcie, bo mi się żaliła, ze nie ma co w pracy robić, bo podopieczni siedzą przed tv, reszta personelu też karą za niewiarę będzie lęk który już nie zechce opuścić mnie |
|
|
ef |
Dodany dnia 09/05/2011 07:51
|
Pasjonat Postów: 6498 Data rejestracji: 16.02.11 |
y, ale przepraszam, jakie mam w takim razie nosić skarpetki do adidasów?! nie no, wnioskuję, że tzw. "stopki" albo krótkie skarpetki... ale zdarza mi się nosić białe też... biodrówki - never ever. raz miałam. nigdy więcej. w gadaniu z kotem nie widzę nic obciachowego. czasem gadam do rzeczy... od rzeczy. Wcale nie umarłeś lecz śpisz, jeszcze życie wyjdzie Ci. |
|
Przeskocz do forum: |