Zobacz temat
Mam Efkę :: Sprawy organizacyjne :: Regulamin i zagadnienia porządkowe
Strona 2 z 2: 12
|
konta
|
|
Perfidia |
Dodany dnia 24/03/2011 15:24
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 7779 Data rejestracji: 26.01.09 |
A na poważnie. Wydawało mi się, że wczoraj wyczerpaliśmy temat. Wyjaśniliśmy wczoraj w jaki sposób interpretujemy regulamin. Wyjaśniliśmy, że znane powszechnie przypadki zmiany konta zostały zgłoszone i wyjaśnione komu trzeba. Podkreślam przypadki, bo jest ich więcej niż jeden, więc temat założony przez Martynę nie jest atakiem personalnym. I zrozumiałe jest, że ktoś może czuć niepokój bo np. nie wie o wszystkich przypadkach, gdy ktoś postanowił "zacząć od nowa". Wyłożyliśmy kawę na ławę, że rozumiemy, że są sytuacje, w których założenie nowego konta jest uzasadnione i potrzebne. Przecież nie chcemy tracić stałych i wartościowych użytkowników tylko dlatego, że w regulaminie jest zapis, który ma tych użytkowników chronić przed trollami i innymi sieciowymi psychopatami. Być może zabrakło deklaracji z naszej strony, że odpowiedni zapis w regulaminie zostanie zmieniony? Nie wiem, ale nie podoba mi się to, że ta sprawa się ciągnie. Niczemu to nie służy. Jeżeli chcecie mieć pretensje, do miejcie do mnie i Makra, że tak idiotycznie sformułowaliśmy regulamin. [color=#990099][i]Czasem jest tak, że to, co się liczy, nie da się policzyć, a to, co daje się policzyć - nie liczy się.[/i] [small]A.Einstein[/small][/color] [small]1,6180339887498948482045868343656...[/small] |
Gloria |
Dodany dnia 24/03/2011 15:28
|
Finiszujący Postów: 471 Data rejestracji: 21.03.11 |
Ok, zwracam honor, nie wiem jak to się stało, że Cię pominęłam, wydawało mi się, że do Ciebie i Makra wysłałam wiadomość najpierw... Co do ciągnięcia się sprawy- wątek zauważyłam dopiero dzisiaj, w związku z czym dopiero teraz mogłam zareagować. |
|
|
martyna |
Dodany dnia 24/03/2011 16:36
|
300% normy Postów: 11241 Data rejestracji: 07.08.09 |
Nie chce ciągnąć tego wątku. Zakładając go chciałam ustosunkowania moderatorów jeśli chodzi o punkt w regulaminie a rzeczywistość forumową, otrzymałam odpowiedz i dziękuje za nią. Nie było to skierowane do konkretnych osób a już na pewno nie do Ciebie( bo jasność sytuacji była). A na przyszłość pytania i wątpliwości zostawię dla siebie by nie mieszać tutaj. Życie jest zbyt krótkie, aby pić kiepską herbatę, czytać złe książki i marnować czas na ludzi, dla których nic nie znaczymy. |
|
|
Czader |
Dodany dnia 24/03/2011 16:46
|
Pasjonat Postów: 5149 Data rejestracji: 29.09.10 |
[color=#ff0000]martyna założyła, martyna nie chce ciągnąć tego wątku. Przychylam się do woli martyny i zamykam. Sprawa wyjaśniona, wszyscy zainteresowani wyrazili swoją opinię(zdanie) Ciągnięcie tego w nieskończoność nie ma najmniejszego sensu, [/color] Edytowane przez Czader dnia 24/03/2011 16:48 |
|
Strona 2 z 2: 12
Przeskocz do forum: |