Zobacz temat
Mam Efkę :: Hyde park :: Znalezione w sieci
Strona 2 z 2: 12
|
mobbing
|
|
swistak |
Dodany dnia 29/09/2014 19:53
|
Złoty Forumowicz Postów: 1758 Data rejestracji: 11.08.14 |
I jak? Dzwoniłaś tam? |
|
|
Mina |
Dodany dnia 29/09/2014 21:17
|
Brązowy Forumowicz Postów: 862 Data rejestracji: 18.05.12 |
Jestem pod wrażeniem tego, jak krok po kroku, szukasz najlepszego dla siebie rozwiązania !!! Brawo Martyna
[color=#996600]"Jeżeli ktoś prosi o radę, podpowiedź, wskazówkę albo pomoc, to świetnie; podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. Ale jeśli zobaczysz, że ten ktoś tylko cię wysłuchał, pokiwał głową i nic nie zrobił, to daj mu spokój. On po prostu j |
|
|
swistak |
Dodany dnia 04/10/2014 10:02
|
Coś nowego w tym temacie? Wiesz, jak chcesz coś zmienić, to musisz działać. |
|
|
martyna |
Dodany dnia 04/10/2014 11:10
|
300% normy Postów: 11241 Data rejestracji: 07.08.09 |
świstak to nie wojna by działać szybko i bez namysłu. W temacie nic się nie zmieniło zewnętrznie czyli ona jest jaka jest, a ja spokojnie czekam na etat w firmie x. Wew zmieniam się ja i łapię dystans mniejszy lub większy próbuję sygnalizować swoje potrzeby słownie. Zadzwonić i zgłosić do PIP jest stosunkowo łatwo, ale pozostaje jeszcze fakt by nadal pracować w tej firmie i mieć z czego się utrzymać. Nie zamierzam zbawiać świata, nie zamierzam też robić rewolucji, tyle osób już odeszło i nikt nie zapytał dlaczego, więc dochodzę do wniosku, że nie mam aż takiej siły i chęci by z tym walczyć. Po prostu przyjdzie czas że odejdę i już, bo sentymenty się już skończyły. Życie jest zbyt krótkie, aby pić kiepską herbatę, czytać złe książki i marnować czas na ludzi, dla których nic nie znaczymy. |
|
|
swistak |
Dodany dnia 04/10/2014 12:25
|
Twoje postępowanie wydaje mi się sensowne, ale wg mnie trochę przeceniasz skutki złożenia całości do PIP. W każdym razie ryzyko utraty pracy jest wg mnie b. niewielkie, tym bardziej że jesteś dla nich cennym pracownikiem i masz poparcie na wyższym szczeblu. |
|
Strona 2 z 2: 12
Przeskocz do forum: |