Zobacz temat
Mam Efkę :: Sprawy organizacyjne :: Przedstaw się
Strona 2 z 2: 12
|
Weronika
|
|
Makro |
Dodany dnia 28/09/2009 23:30
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 3419 Data rejestracji: 10.08.08 |
Nie masz akademiku netu? A może planujesz dzielnie stukać propedeutykę interny, patofizjologię i patomorfologię?
[color=#3300ff]"Gdy słońce kultury chyli się ku zachodowi, to nawet karły rzucają długie cienie."[/color] [color=#6600ff]Karl Kraus[/color] [color=#0099ff]Jestem lekarzem. Na forum jestem prywatnie, więc funkcje leczenie i diagnostyka są wyłąc |
weronika |
Dodany dnia 07/10/2009 19:14
|
Brązowy Forumowicz Postów: 856 Data rejestracji: 10.08.08 |
[quote][b]Makro napisał/a:[/b] Nie masz akademiku netu? A może planujesz dzielnie stukać propedeutykę interny, patofizjologię i patomorfologię?[/quote] Nie mieszkam teraz w akademiku tylko na stancji, co po 10 dniach pobytu bardzo sobie chwalę. Neta trochę brakuje, ale z wiadomych mnie i Tobie powodów będzie lepiej jak nie będę go miała. Generalnie 3ci rok mi się podoba-po raz pierwszy poczułam się potraktowana jak student a nie jak śmieć którego trzeba się szybko pozbyć, no i po raz pierwszy na tych studiach miałam okazję się ponudzić. Zakuwać będę ale tylko na ostro patomorfe i patofizjo, bo reszta to u nas luz bluess i orzeszki. No dobra, czasem jeszcze cos strawie na immuny i PMK |
Strona 2 z 2: 12
Przeskocz do forum: |