Zobacz temat
Mam Efkę :: Sprawy organizacyjne :: Przedstaw się
Strona 2 z 2: 12
|
Magda
|
|
pacyynka |
Dodany dnia 18/06/2013 21:05
|
Rozgrzewający się Postów: 10 Data rejestracji: 18.06.13 |
[quote]pacyynka napisał/a: Czy ktoś z Was też coś takiego ma?: Praktycznie od zawsze, średnio raz-dwa razy w tygodniu odczuwam dziwne pragnienie/ głód, tyle, że przez 23 lata nie udało mi się odkryć do czego to się odnosi. Coś jakby poza piciem i jedzeniem było jeszcze coś trzeciego i właśnie tego regularnie mi się chce... Ktoś też tak ma? Agatta napisał/a: Nie wiem czy to to samo, ale ja czasami mam uczucie zę "czegoś mi się bardzo chce, a nie wiem czego". Pić? nie, nie chce mi się. Jesć? nie, nie to. Pozadanie? też nie to. Nosz kurka nie wiem. Dręczy i męczy.[/quote] DOKŁADNIE o tym mówię! Nigdy wcześniej nikt w moim otoczeniu nie czuł czegoś podobnego. I rzeczywiście męczy mocno. Takie głęboko zagrzebane pragnienie, którego się nie da ugasić, bo nie wiadomo czym Jak byłam mała i mnie to nachodziło, to tata mi dawał zimne kakao - do dziś troszkę pomaga, ale pewnie bardziej z przyzwyczajenia. Energetyczna widzę, że słuchasz dobrej muzyki Coma to mój absolutny numer jeden. Nie wybierasz się przypadkiem 14 lipca na koncert? |
|
|
blackrose1982 |
Dodany dnia 18/06/2013 22:29
|
Brązowy Forumowicz Postów: 855 Data rejestracji: 15.08.12 |
Witaj
[color=#006600][b]"Chcę mocno wierzyć W to że jeszcze z głębi siebie mogę coś dać" [/b][/color][color=#006600][/color] L. Kopeć |
|
|
Energetyczna |
Dodany dnia 19/06/2013 02:26
|
Medalista Postów: 542 Data rejestracji: 27.04.13 |
Ja uwielbiam ten zespół, na koncercie byłam parę miesięcy temu ,ale ogólnie byłam na COMIE ok 10 razy :-) 14lipca się nie wybieram bo nie moje rejony :-)
" Kobieta jest organizmem ultradoskonałym. Potrafi się regenerować po ekstremalnie ciężkich doświadczeniach. Przetrwa wszystko. " |
|
|
pacyynka |
Dodany dnia 19/06/2013 04:52
|
Rozgrzewający się Postów: 10 Data rejestracji: 18.06.13 |
dla mnie wiele ich piosenek stało się wręcz dekalogiem też byłam mniej więcej z 8-10 razy i też nie mam po drodze, będę jechać przez pół Polski, ale stwierdziłam , że warto, bo grają wersję symfoniczną, której nie słyszałam jeszcze na żywo. Tylko, jak przed każdym ich koncertem zastanawiam się, czy przeżyję, czy tym razem też przetrwam taką dawkę emocji czy tym razem to już umrę ze wzruszenia... |
|
|
hope |
Dodany dnia 19/06/2013 11:34
|
Startujący Postów: 118 Data rejestracji: 15.04.13 |
Hey
Agapi tha mas schisei xoria. |
|
Strona 2 z 2: 12
Przeskocz do forum: |