Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
XanaX
|
|
Makro |
Dodany dnia 07/06/2009 22:36
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 3419 Data rejestracji: 10.08.08 |
Och, dziękuję Ci bardzo Gugu za "przerost ego". Właśnie się zastanawiam, czy masz świadomość łamania regulaminu po raz kolejny: [quote]3. Nie wolno obrażać innych użytkowników.[/quote] Piszę już po pierwszym zdenerwowaniu, więc tylko spokojnie ciebie ostrzegam, że ostatni raz coś takiego toleruję . Nadzieja - nie za bardzo rozumiem: [quote]Masz prawo czuć się zagubiona i zadawac mnóstwo pytań, ja mam to samo, ale pamiętam też moje poczatki, Makro zapewne też i przeżył to Pfft musimy go zrozumieć. [/quote] [color=#3300ff]"Gdy słońce kultury chyli się ku zachodowi, to nawet karły rzucają długie cienie."[/color] [color=#6600ff]Karl Kraus[/color] [color=#0099ff]Jestem lekarzem. Na forum jestem prywatnie, więc funkcje leczenie i diagnostyka są wyłąc |
@gnieszka |
Dodany dnia 07/06/2009 22:42
|
Finiszujący Postów: 222 Data rejestracji: 20.04.09 |
wcale nie uważam, żeby to było obraźliwe i nie chciałam cie nawet wkurzyc acz dalej wkurza mnie twoja postawa i juz 'Już ci nigdy nie uwierzę iskiereczko mała. Najpierw błyśniesz, potem zgaśniesz, ot i bajka cała.' |
|
|
Nadzieja |
Dodany dnia 07/06/2009 22:57
|
Pasjonat Postów: 5532 Data rejestracji: 20.08.08 |
[b]Makro[/b] teraz to ja Ciebie nie rozumiem,ale tak: Pierwsza część zdania dotyczyła tego żeby Tajfunek nie przepraszał za zadawanie pytań po drugie napisałam, że ja na początku też zadawałam mnóstwo pytań o lekach itp ( chodziło mi na początku naszej znajomosci i mojego leczenia) zresztą teraz też i to wytrzymałeś a to że musimy Ciebie zrozumieć moze użyłam nieodpowiedniego słowa chodziło o to że w tym zakresie to Ty jesteś fachowcem i myślisz najbardziej racjonalnie w sprawach leków itp i na niektóre pytania nie mozesz odpowiedziec lub tak jak odpowiadasz. O to Ci chodziło? Edytowane przez Nadzieja dnia 07/06/2009 22:58 [color=#333399]"Nigdy nikomu nie ufaj, Danielu, a tym bardziej ludziom, których podziwiasz. Bo nie kto inny, a właśnie oni zadadzą ci najboleśniejsze rany." Carlos Ruiz Zafón " Cień Wiatru"[/color] |
|
|
Makro |
Dodany dnia 07/06/2009 23:03
|
Ok, teraz chwytam - trochę się pogubiłem. Dzięki za wyklarowanie. [color=#3300ff]"Gdy słońce kultury chyli się ku zachodowi, to nawet karły rzucają długie cienie."[/color] [color=#6600ff]Karl Kraus[/color] [color=#0099ff]Jestem lekarzem. Na forum jestem prywatnie, więc funkcje leczenie i diagnostyka są wyłąc |
Nadzieja |
Dodany dnia 07/06/2009 23:06
|
Pasjonat Postów: 5532 Data rejestracji: 20.08.08 |
oki
[color=#333399]"Nigdy nikomu nie ufaj, Danielu, a tym bardziej ludziom, których podziwiasz. Bo nie kto inny, a właśnie oni zadadzą ci najboleśniejsze rany." Carlos Ruiz Zafón " Cień Wiatru"[/color] |
|
|
Makro |
Dodany dnia 08/06/2009 01:41
|
Gugu - nie interesuje mnie szczególnie, czy moja postawa ciebie wkurza, tym bardziej że dość obiektywnie na to spojrzawszy jest dużo lepsza od twojej. Nie zmienia to faktu, że nawet to nie uprawnia ciebie do łamania zasad. Podejrzewam, że nie spodobało by się tobie, gdybym zaczął publicznie analizować twoją osobę, używając przy tym perioratywnych określeń. Tak naprawdę to jest po prostu kwestia wyobraźni - nie rób nikomu tego, czym druga osoba może ci oddać. Edytowane przez Makro dnia 08/06/2009 01:47 [color=#3300ff]"Gdy słońce kultury chyli się ku zachodowi, to nawet karły rzucają długie cienie."[/color] [color=#6600ff]Karl Kraus[/color] [color=#0099ff]Jestem lekarzem. Na forum jestem prywatnie, więc funkcje leczenie i diagnostyka są wyłąc |
tajfunek |
Dodany dnia 08/06/2009 02:24
|
300% normy Postów: 7284 Data rejestracji: 31.05.09 |
[quote][b]Nadzieja napisał/a:[/b] Pierwsza część zdania dotyczyła tego żeby Tajfunek nie przepraszał za zadawanie pytań po drugie napisałam, że ja na początku też zadawałam mnóstwo pytań o lekach itp ( chodziło mi na początku naszej znajomosci i mojego leczenia) zresztą teraz też i to wytrzymałeś[/quote] Mam mnóstwo pytań dot. leczenia, samej choroby itp. itd. pewnie jak każdy chciałabym wiedzieć jak najwięcej na ten temat. Stąd me czasem głupiutkie pytania. Nie chciałabym aby przeze mnie lub moje pytania czy "dochodzenia" dochodziło do wymiany zdań. Mam teraz małe poczucie winy... Szczerze to czasami pisze ze strachem, że coś źle napisze, ujmę, sformułuję i mogę kogoś czymś zranić. Jeśli tak się stało tym razem to sorki. [b]PS.[/b] wiem pisze nie an temat, ale chciałam napisać co mi na sercu leży |
|
|
Makro |
Dodany dnia 08/06/2009 02:45
|
Proszę ciebie abyś nie brała sobie tego do serca. Pisząc na tym forum, musisz pamiętać że jest ono dość nowe i wprowadzenie zasad trochę zajmie. Warto też pamiętać, że część wypowiedzi może być wykrzywiona przez użytkowników znajdujących się na różnych etapach swojego leczenia. Zwracam się przy okazji o udział w tworzeniu bezpiecznego miejsca, a droga do tego będzie musiała prowadzić przez brak akceptacji dla łamania regulaminu. Forum ma na tym etapie 3 moderatorów - do każdego z nich można się zwrócić z prośbą o pomoc w razie kłótni. [color=#3300ff]"Gdy słońce kultury chyli się ku zachodowi, to nawet karły rzucają długie cienie."[/color] [color=#6600ff]Karl Kraus[/color] [color=#0099ff]Jestem lekarzem. Na forum jestem prywatnie, więc funkcje leczenie i diagnostyka są wyłąc |
Perfidia |
Dodany dnia 08/06/2009 09:22
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 7779 Data rejestracji: 26.01.09 |
Tajfunku - kto pyta nie błądzi. Żadne pytanie na temat leków, leczenia, objawów nie jest głupiutkie, a ten portal został założony z myślą o tym, aby na takie pytania odpowiadać - czy to w postaci artykułów, czy tutaj na forum. Dopóki pytania dotyczą chorób, zaburzeń i wszystkiego co jest z tym związane - nie ma potrzeby zastanawiać się, czuć się winnym, itd. Problem tak na prawdę tkwi w odpowiedziach, które są udzielane przez różne osoby, także takie, które są w trakcie leczenia, lub mają naprawdę złe doświadczenia z terapeutami i psychiatrami - i które (świadomie lub nie) mogą wypowiadać się w taki sposób, który np. zniechęci pytającego do dalszego leczenia. Tego chcemy uniknąć, ponieważ to nie my jesteśmy odpowiedzialni za osoby zadające pytania, śmiało można powiedzieć, że nie znamy dokładnie sytuacji danej osoby, więc jakiekolwiek rady, porady powinny być konsultowane z lekarzem prowadzącym czy terapeutą. I najważniejsze - dyskusje, wymiana poglądów są jak najbardziej OK, dopóki nie zaczynają się przepychanki personalne. Dyskutujemy z poglądami, a nie ludźmi! Uwaga gugu na temat Makro i jego ego była sprzeczna z netykietą, pomijając fakt, że była nieprawdziwa. [color=#990099][i]Czasem jest tak, że to, co się liczy, nie da się policzyć, a to, co daje się policzyć - nie liczy się.[/i] [small]A.Einstein[/small][/color] [small]1,6180339887498948482045868343656...[/small] |
@gnieszka |
Dodany dnia 08/06/2009 12:30
|
boze ale przezywacie jakbym cos złego nie wiadomo jak napisał
'Już ci nigdy nie uwierzę iskiereczko mała. Najpierw błyśniesz, potem zgaśniesz, ot i bajka cała.' |
|
|
@gnieszka |
Dodany dnia 08/06/2009 12:31
|
zreszta jestem nienormalna wiec ktro by sie moja opinia przejmował [color=#990066]Po to istnieje możliwość edycji postów, aby nie pisać 2 postów a w każdym jedno zdanie.[/color] Edytowane przez Makro dnia 08/06/2009 13:05 'Już ci nigdy nie uwierzę iskiereczko mała. Najpierw błyśniesz, potem zgaśniesz, ot i bajka cała.' |
|
|
____A |
Dodany dnia 08/06/2009 18:06
|
Startujący Postów: 168 Data rejestracji: 21.02.09 |
.
Edytowane przez ____A dnia 10/07/2009 02:14 |
|
|
Makro |
Dodany dnia 08/06/2009 19:43
|
Pomiędzy wyrażaniem opinii na czyjś temat a obrażaniem jest istotna różnica - wymaga jedynie wyobraźni. To czy ktoś jest na etapie leczenia to jego indywidualna sprawa, której nie mam zamiaru tutaj rozstrzygać. Nie zmienia to faktu, że nie pozostaje bez wpływu na brak poczucia bezpieczeństwa na forum. Tutaj urywam wątek - to miało zostać powiedziane zostało tutaj napisane. Proszę o niedopisywanie niczego, co nie nawiązuje do autora wątku. [color=#3300ff]"Gdy słońce kultury chyli się ku zachodowi, to nawet karły rzucają długie cienie."[/color] [color=#6600ff]Karl Kraus[/color] [color=#0099ff]Jestem lekarzem. Na forum jestem prywatnie, więc funkcje leczenie i diagnostyka są wyłąc |
Alia |
Dodany dnia 02/09/2009 21:38
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 2831 Data rejestracji: 01.09.09 |
O Xanaxie napiszę tylko jedno z doświadczeń mojego męża - to jest lek, który uzależnia. I stopniowe odstawianie go było drogą przez mękę. |
|
|
Makro |
Dodany dnia 02/09/2009 21:43
|
Niestety, łatwo go zapisać - dużo trudniej odstawić. Jednak są sytuacje, gdy swoje opory trzeba schować...
[color=#3300ff]"Gdy słońce kultury chyli się ku zachodowi, to nawet karły rzucają długie cienie."[/color] [color=#6600ff]Karl Kraus[/color] [color=#0099ff]Jestem lekarzem. Na forum jestem prywatnie, więc funkcje leczenie i diagnostyka są wyłąc |
mlekowproszku |
Dodany dnia 02/09/2009 21:50
|
Rozgrzewający się Postów: 22 Data rejestracji: 23.08.09 |
xanax jak to benzo,uzależnia potwornie. |
|
Strona 2 z 2: 12
Przeskocz do forum: |