22 Listopada 2024
Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Zapamiętaj mnie

Em Em
6 dni Offline
sasta sasta
2 tygodni Offline
notno notno
3 tygodni Offline
KingArthur KingArthur
8 tygodni Offline
swistak swistak
10 tygodni Offline
Ostatnio zarejestrował się: davidcorso
Ogółem Użytkowników:2,209
Shoutbox
Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

18/12/2022
Cześć, Rafa!

15/12/2022
Dzień Dobry Wszystkim Smile

06/10/2022
zdrowia

06/10/2022
Covid zapukał do moich drzwi poraz kolejny ten już ze szpitalem w tle. Stres

17/07/2022
Romek, nowi użytkownicy mają zablokowaną możliwość pisania na Forum - najpierw muszą się przedstawić w dziale "przedstaw się".

Archiwum shoutboksa
Zobacz temat
 Drukuj temat
Test Rorschacha na wesoło
Herbaciana
#21 Drukuj posta
Dodany dnia 09/05/2012 21:44
Awatar

Startujący

Data rejestracji: 07.04.12

Nie ma odpowiedzi, których udzieliłabym, gdybym była diagnozowana na serio Sad Ale może to znaczy, że myślę nieszablonowo myśliciel Hah, ale pocieszenie...

[quote][i]Jesteś chorym degeneratem. Powinieneś zostać zamknięty na zawsze.[/i] Są duże szanse, że aktualnie jesteś poszukiwany przez policję. Bóg wie za co.

Twoje głęboko umiejscowione kompleksy sprawiają, że stale masz perwersyjne fantazje seksualne obejmujące zwierzęta i sprzęt rolniczy.

Ludzie, którzy odpowiadali tak jak Ty najczęściej umierają zastrzeleni przez zazdrosnych małżonków ich daleko posuniętych w latach kochanków.

Twoje upośledzenie jest dotkliwe, ale nadal możesz odnieść sukces, o ile nie próbujesz zaangażować się w aktywność bardziej złożoną niż pisanie poradników. Powtarzaj sobie tylko: "w najlepszym razie jestem przeciętny". [i]Obniż swoje oczekiwania wobec siebie, a nie będziesz zawiedziony. Obniż je bardzo.[/i]

Nie zaszkodzi także jak od czasu do czasu upijesz się do nieprzytomności.
[/quote]
Hmm... Przejrzeli mnie Grin

martyna
#22 Drukuj posta
Dodany dnia 13/05/2012 14:17
Awatar

300% normy

Data rejestracji: 07.08.09

[quote]Twoje odpowiedzi wyraźnie wskazują, że odstawiłeś leki i prawdopodobnie łamiesz warunki zwolnienia warunkowego.Można przypuszczać, że nosisz wyłącznie czarne ubrania, ponieważ głosy w twojej głowie każą Ci to robić, podobnie jak jeść wyłącznie surowe mięso.Ludzie, którzy udzielali odpowiedzi podobnych do twoich zwykle czerpią przyjemność z sikania do basenu.Możesz zapomnieć o swoim marzeniu bycia operatorem koparki. Właściwie to, biorąc pod uwagę twoje zaburzenia, najlepiej by było gdybyś zrezygnował z obsługi jakiegokolwiek sprzętu cieższego niż śrubokręt, do czasu aż twój stan się polepszy (co prawdopodobnie nigdy nie nastąpi).Jest niemal pewne, że nienawidzisz swojej matki i pogardzasz swoim ojcem, ale jest to zupełnie normalne (wszyscy nienawidzimy twoją matkę i pogardzamy twoim ojcem).[/quote]
no to pięknie Grin
Życie jest zbyt krótkie, aby pić kiepską herbatę, czytać złe książki i marnować czas na ludzi, dla których nic nie znaczymy.

Nadzieja
#23 Drukuj posta
Dodany dnia 13/05/2012 14:52
Awatar

Pasjonat

Data rejestracji: 20.08.08

Martyna.... z kim ja się zadajeGrin
[color=#333399]"Nigdy nikomu nie ufaj, Danielu, a tym bardziej ludziom, których podziwiasz. Bo nie kto inny, a właśnie oni zadadzą ci najboleśniejsze rany."
Carlos Ruiz Zafón " Cień Wiatru"[/color]

sensitivechild
#24 Drukuj posta
Dodany dnia 13/05/2012 19:22
Awatar

Platynowy forumowicz

Data rejestracji: 04.12.10

[quote]Twoje odpowiedzi sugerują, że lubisz przejawiać działania niezdarnie imitujące inteligencję i samokontrolę. To prawdopodobnie skończy się, kiedy tylko znów zaczniesz pić (lada dzień), co będzie dla wszystkich dużą ulgą, bo teraz jesteś nie do zniesienia.

Weź sobie do serca, to co mówiła twoja matka: "daj sobie spokój, nie bądź takim sztywniakiem".

Ludzie, którzy udzielali odpowiedzi podobnych do twoich zwykle są złodziejami, kłamcami lub donosicielami.

Z powodu wyżej opisanych zaburzeń zawsze będziesz potrzebował stałej opieki psychologicznej. Staraj się unikać interakcji z ludźmi, jeżeli to możliwe ogranicz swoje kontakty ze światem do internetu. Nie opuszczaj swojego pokoju, jeżeli nie chcesz wpaść w kłopoty.

Jeżeli wziąć pod uwagę twoje wyniki, to twój paniczny strach przed wszystkim co znajduje się poza twoim domem jest całkowicie uzasadniony.
[/quote]

I ja sobie zrobiłam Wink dobrze, że to na wesoło hehe
[color=#ff00cc]''Two and a half years ago, hell came to pay me a surprise visit" Andrew Solomon[/color]
[b][color=#ff9900]
"-Puchatku? -Tak Prosiaczku? -Nic- powiedział Prosiaczek biorąc Puchatka za łapkę - Chciałem się tylko upewnić,

Przeskocz do forum: