Zobacz temat
Mam Efkę :: Sprawy organizacyjne :: Przedstaw się
Strona 2 z 2: 12
|
Cześć, cześć, cześć:)
|
|
Perfidia |
Dodany dnia 21/04/2012 07:45
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 7779 Data rejestracji: 26.01.09 |
[quote]Ale czy to na pewno zawsze jest autodestrukcja?[/quote] Zapytam tak - jaki efekt chcesz uzyskać dopasowując muzykę do nastroju? Jeżeli dlatego, że chcesz poczuć się jeszcze gorzej - to jest autodestrukcja. Bo jak inaczej to nazwiesz? Jak się czujesz źle to poprawiasz sobie nastrój (zdrowe rozwiązanie), ewentualnie czekasz, aż przeminie zły moment. Ale z premedytacją dołować się jeszcze bardziej? A co do starych tematów - są takie tematy, które warto odkurzyć nawet po kilku latach, więc dlaczego nie? [color=#990099][i]Czasem jest tak, że to, co się liczy, nie da się policzyć, a to, co daje się policzyć - nie liczy się.[/i] [small]A.Einstein[/small][/color] [small]1,6180339887498948482045868343656...[/small] |
sensitivechild |
Dodany dnia 21/04/2012 08:23
|
Platynowy forumowicz Postów: 2771 Data rejestracji: 04.12.10 |
Witaj Klaro
[color=#ff00cc]''Two and a half years ago, hell came to pay me a surprise visit" Andrew Solomon[/color] [b][color=#ff9900] "-Puchatku? -Tak Prosiaczku? -Nic- powiedział Prosiaczek biorąc Puchatka za łapkę - Chciałem się tylko upewnić, |
|
|
Klara |
Dodany dnia 21/04/2012 10:38
|
300% normy Postów: 7047 Data rejestracji: 16.04.12 |
[quote][b]Perfidia napisał/a:[/b] [quote]Ale czy to na pewno zawsze jest autodestrukcja?[/quote] Zapytam tak - jaki efekt chcesz uzyskać dopasowując muzykę do nastroju? Jeżeli dlatego, że chcesz poczuć się jeszcze gorzej - to jest autodestrukcja. Bo jak inaczej to nazwiesz? Jak się czujesz źle to poprawiasz sobie nastrój (zdrowe rozwiązanie), ewentualnie czekasz, aż przeminie zły moment. Ale z premedytacją dołować się jeszcze bardziej? A co do starych tematów - są takie tematy, które warto odkurzyć nawet po kilku latach, więc dlaczego nie?[/quote] Jaki efekt? Coś w rodzaju współgrania z emocjami. Nie ma to na celu pogorszenia nastroju. Mam takie piosenki, które słuchałam w złym czasie, a kiedy się polepszyło potrafiłam nawet kilka miesięcy ich nie słuchać, żeby nie budzić w sobie tych starych emocji. Co do tematów to fajnie, że warto Są takie fora, gdzie nie chcą rozgrzebywania starych tematów, nie wiedziałam jak jest tutaj. Sigma - no i dzięki tobie trafiłam na to forum |
|
|
LaVidaLoca |
Dodany dnia 06/09/2012 00:48
|
Startujący Postów: 115 Data rejestracji: 05.09.12 |
Siema! życze powodzenia w walce z chorobą,peace! [color=#0000ff][b]Say hello Loca[/b][/color] |
|
|
bp |
Dodany dnia 07/03/2014 11:35
|
Rozgrzany Postów: 86 Data rejestracji: 24.01.13 |
Cześć, Niech i ja coś napiszę. Niestety nie lubię polskiej muzy i rzadko ją słucham. Jeśli już to stare przeboję z okresu komuny: Lombard, Lady Pank,... Lubię za to być nad jeziorem, rower czasami. A trafiłem tu (here) przypadkowo... That is all. Thank u |
|
Strona 2 z 2: 12
Przeskocz do forum: |