Zobacz temat
Mam Efkę :: Hyde park :: W wolnym czasie
Literaki
|
|
sigma |
Dodany dnia 09/05/2018 12:17
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 12627 Data rejestracji: 12.02.11 |
Może ktoś miałby ochotę wznowić zwyczaj efkowych rozgrywek intelektualnych? Jest taka apka na androida - Pigsty - arena gier AKA Obora. I jest tam gra w Słówka, bardzo przypominająca kurnikowe Literaki. Tylko bardziej pasująca do smartfonowych realiów, bo na każdy ruch są 24 godziny, można grać w czasie wolnym. Tyle że zapraszać imiennie można tylko znajomych z fb, inaczej przeciwnicy są losowani. Ale jak się umówimy o tej samej porze, to jest spora szansa na wylosowanie siebie Gdyby ktoś miał ochotę, to ja grywam regularnie karą za niewiarę będzie lęk który już nie zechce opuścić mnie |
|
|
Jaskolka |
Dodany dnia 09/05/2018 13:26
|
Platynowy forumowicz Postów: 2580 Data rejestracji: 13.10.10 |
Spróbuję to ogarnąć i liczyć na szczęście w losowaniu A przez to, że na ruch są 24h, nie jest to hmm... mało dynamiczne? [i]- Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE.[/i] |
|
|
sigma |
Dodany dnia 09/05/2018 14:20
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 12627 Data rejestracji: 12.02.11 |
Bywa mało dynamiczne, ale ja mam zawsze parę gier rozpoczętych i jak mam czas zajrzeć, to zwykle parę ruchów akurat mogę wykonać... Czasem się oczywiście zdarza, że dwie osoby mają czas i grają w normalnym tempie... ale jednak rzadko całą grę się tak udaje rozegrać karą za niewiarę będzie lęk który już nie zechce opuścić mnie |
|
|
Jaskolka |
Dodany dnia 14/05/2018 00:42
|
Platynowy forumowicz Postów: 2580 Data rejestracji: 13.10.10 |
Niestety, nie udało mi się uruchomić tej aplikacji Fb nie mam, a ta druga opcja logowania chwilę próbuje podziałać, po czym pokazuje, że ma jakiś problem z połączeniem (i "sprawdź połączenie z internetem", ale akurat nie mam wątpliwości, że ono działa bez zarzutu). Może jeszcze poeksperymentuję... EDIT Wygląda na to, że mój tablet ma problemy ze sobą i Google Play Gry. Moje granie musi poczekać, aż znajdę czas na ogarnięcie jakiegoś emulatora Androida (i miejsce na kompie na niego)... Edytowane przez Jaskolka dnia 15/05/2018 20:19 [i]- Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE.[/i] |
|
Przeskocz do forum: |