Zobacz temat
Mam Efkę :: Nasze wątki :: Nasze wątki - część otwarta
{aleks}
|
|
Alex |
Dodany dnia 05/10/2011 13:34
|
Rozgrzany Postów: 89 Data rejestracji: 27.05.10 |
Tworzę ten temat, żeby nie być odosobnionym, innym od Was, bo ja go nie posiadam. Poza tym myślę, że dobrze jest mieć miejsce, w którym mógłbym się wypisać, poza tym, że posiadam też bloga, którego swoją drogą bardzo lubię. Ale to nie o tym. Tak się w sumie zastanawiam czy minął mi ten stan pod depresyjny, czy też nie. Znów zaczynam mieć chęci, żeby nie chodzić do szkoły i tu nie chodzi o samą instytucję, a myślę, że konieczność obcowania z ludźmi. Konieczność udawania kogoś, kim definitywnie nie jestem. Źle mi z tym. A poza tym, to, cholera, zastanawiam się naprawdę, czy moje emocje, które posiadam w kierunku osoby, która oddalona jest ode mnie aż o pięćset kilometrów są słuszne i czy powinienem je posiadać. Ach, tak sobie gadam... kic kic, smarkasiu. |
perfekcyjna |
Dodany dnia 05/10/2011 14:53
|
Rozgrzany Postów: 80 Data rejestracji: 09.08.11 |
Cześć Pozowoliłam sobie przeczytać to co napisałeś. Dobrze jest pisać. Ja piszę bo się wylewam, tyle jest mnie we mnie Co to za osoba? To jakaś wirtualna znajomość? |
|
|
Alex |
Dodany dnia 05/10/2011 15:32
|
Uwielbiam pisać . O wszystkim i niczym, pisanie to ogromnie duża część mojego życia. Ta osoba to chłopak. Znajomy. Wirtualna znajomość, owszem. Mieliśmy się spotkać, ale on nie chce. A ja nie nalegam, bo nic mi to przecież nie da. Ogółem mówi mi wiele dużych słów, których nie jestem pewien i nie jestem pewien sytuacji. Obawiam się po prostu, że pomimo wszystko on powie w końcu, że mnie nie chce, bo nie chce i tyle. kic kic, smarkasiu. |
Rat |
Dodany dnia 06/10/2011 13:08
|
Platynowy forumowicz Postów: 3056 Data rejestracji: 07.02.11 |
Temat własny dobra sprawa , zresztą sam wiesz ( lubisz pisać ) ,że czasem łatwiej coś napisać niż powiedzieć , lecz nie potrzebnie ta presja , że każdy(prawie) ma , więc i ja muszę mieć Chodzenie do szkoły hmm... ( studia czy średnia ? ... bo to jednak różnica jest ) i ta chęć niechodzenia bo nowi ludzie ? Pozdrawiam i witam jednocześnie , bo jeszcze nie miałam okazji [color=#33cc33] Czasem sobie myślę, że Oj, lepiej byłoby gdyby nie było mnie. [/color] |
ef |
Dodany dnia 06/10/2011 19:30
|
Pasjonat Postów: 6498 Data rejestracji: 16.02.11 |
oo, dobrze to niechodzenie znam. ale nowy rok (akademicki), nowe postanowienia i... będę chodzić! może się przyłączysz? Wcale nie umarłeś lecz śpisz, jeszcze życie wyjdzie Ci. |
|
|
Alex |
Dodany dnia 07/10/2011 21:22
|
Średnia. Liceum. Jak zwykle, porównują mnie do studenta, przyzwyczaiłem się . Chęć niechodzenia głównie przez ludzi, tak sądzę. Staram się chodzić, ef, mam nadzieję, że się uda ;* kic kic, smarkasiu. |
Alex |
Dodany dnia 16/10/2011 23:35
|
Ciekaw jestem jak wyrobię w tym tygodniu. Sprawdzian na sprawdzianie i w ogóle odechciewa mi się wszystkiego na samą myśl, że rano trzeba będzie wstać, ubrać się i spotkać z tymi wszystkimi ludźmi, często wbrew sobie.
kic kic, smarkasiu. |
Alicja |
Dodany dnia 17/10/2011 01:28
|
Startujący Postów: 133 Data rejestracji: 19.08.09 |
Alex, jak świetnie Cię rozumiem w tej kwestii - nie chcę mi się iść, wstawać rano, jechać na zajęcia... Ale z innych powodów - mam lepsze zajęcia niż szkoła |
|
|
Rat |
Dodany dnia 18/10/2011 10:30
|
Platynowy forumowicz Postów: 3056 Data rejestracji: 07.02.11 |
[b]Alex[/b] metoda na sprawdziany , których jest za wiele w tyg. olej ten który będziesz mógł poprawić , postaraj się nauczyć na ten , którego nie lubisz [przedmiot] ( a będziesz miał już za sobą ) nie wszystko na raz , każdy nauczyciel traktuje swój przedmiot jako priorytet i nie patrzy , że już full nauki inni zadali . powodzenia [color=#33cc33] Czasem sobie myślę, że Oj, lepiej byłoby gdyby nie było mnie. [/color] |
Alex |
Dodany dnia 18/10/2011 18:39
|
Rat, nie można olać . Bo mam średnią ważoną i jeśli nawet dostanę jedynkę, a potem czwórkę, to suma sumarum i tak dostanę dwójkę, więc zupełnie mi się nie opłaca coś takiego. Gorszy problem, niż z sprawdzianami jest sam fakt, że trudno wstać rano, zmusić się do tego... Ech. kic kic, smarkasiu. |
Alex |
Dodany dnia 30/10/2011 15:17
|
Ależ jestem głupi, mieć takie obiekcje przed całowaniem, halo, kto normalny coś podobnego ma?
kic kic, smarkasiu. |
yerbaMate |
Dodany dnia 30/10/2011 15:21
|
Finiszujący Postów: 487 Data rejestracji: 21.10.10 |
Hmmm....Alex...ale o co dokładnie chodzi? z tym całowaniem... |
|
|
tajfunek |
Dodany dnia 30/10/2011 18:07
|
300% normy Postów: 7284 Data rejestracji: 31.05.09 |
ja mam, ale normalna nie jestem |
|
|
Alex |
Dodany dnia 01/11/2011 16:05
|
Och, no bo wyszło tak, że miałem masę okazji, by pocałować kogoś dla mnie bardzo ważnego, ba, mało, nawet coś zostało zainicjowane przez tę osobę, a ja sparaliżowałem się i oczywiście zawaliłem. Nie wiem, boję się jakiś absurdalnych rzeczy i w ogóle czuję się z tym żałośnie i głupio. Być może spotkamy się niebawem ponownie i nie chcę znów stchórzyć, a nie wiem co mam zrobić, by jednak go pocałować, skoro i ja i on tego chcemy.
kic kic, smarkasiu. |
Alicja |
Dodany dnia 01/11/2011 21:32
|
Startujący Postów: 133 Data rejestracji: 19.08.09 |
Nic nie robić - daj się ponieść emocjom Zaufaj swojej intuicji. Z jakiegoś powodu stchórzyłeś - może wewnętrznie chciałeś, by stało się to następnym razem? |
|
|
Alex |
Dodany dnia 02/11/2011 10:49
|
Ale ja tak nie umiem. Nie chciałem, bo panikuję, że zepsuję, że zrobię coś źle, albo że z ust będzie mi brzydko pachnieć (co było niemożliwe, najadłem się tyle gum w trakcie jego obecności, że omg)... kic kic, smarkasiu. |
sensitivechild |
Dodany dnia 02/11/2011 11:08
|
Platynowy forumowicz Postów: 2771 Data rejestracji: 04.12.10 |
Skoro oboje tego chcecie, to nie ma możliwości by nie wyszło... bo jakby nie było, będzie dobrze.. a strach przed pierwszym pocałunkiem z daną osobą jest chyba naturalny, daj się ponieść
[color=#ff00cc]''Two and a half years ago, hell came to pay me a surprise visit" Andrew Solomon[/color] [b][color=#ff9900] "-Puchatku? -Tak Prosiaczku? -Nic- powiedział Prosiaczek biorąc Puchatka za łapkę - Chciałem się tylko upewnić, |
|
|
Alex |
Dodany dnia 02/11/2011 12:58
|
No mówię, że nie umiem. Próbowałem i byłem o tyle, tyci tyci od tego, ale oczywiście no gdzie, nie mogę tak po prostu, ech. Ładny av, sensitivechild :* kic kic, smarkasiu. |
sensitivechild |
Dodany dnia 02/11/2011 13:04
|
A dziękuję serdecznie Może za tym strachem kryje się głębszy lęk - że zostaniesz odrzucony? Bo może ktoś inny robił to lepiej,źle wypadniesz i tyle? Może boisz się tego odrzucenia tak bardzo, że nie potrafisz się zbliżyć? Takie moje gdybanie. [color=#ff00cc]''Two and a half years ago, hell came to pay me a surprise visit" Andrew Solomon[/color] [b][color=#ff9900] "-Puchatku? -Tak Prosiaczku? -Nic- powiedział Prosiaczek biorąc Puchatka za łapkę - Chciałem się tylko upewnić, |
|
|
sensitivechild |
Dodany dnia 02/11/2011 13:05
|
Ja np. od 4 godzin zbieram się do wyjścia, bo dzisiaj muszę porozmawiać w sprawie pracy (na najbliższe 2 miesiące). No i tak się boję, że nie mogę wyjść. Co za tym idzie - mogę jej nie dostać. A potrzebuję
[color=#ff00cc]''Two and a half years ago, hell came to pay me a surprise visit" Andrew Solomon[/color] [b][color=#ff9900] "-Puchatku? -Tak Prosiaczku? -Nic- powiedział Prosiaczek biorąc Puchatka za łapkę - Chciałem się tylko upewnić, |
|
Przeskocz do forum: |