Zobacz temat
Mam Efkę :: Hyde park :: Porozmawiajmy
Dziękuję :-)
|
|
girl interrupted |
Dodany dnia 23/08/2013 00:51
|
Srebrny Forumowicz Postów: 1339 Data rejestracji: 23.09.10 |
Chciałam bardzo podziękować Tobie Makro za stworzenie tego miejsca, a jeszcze bardziej za cichą obecność tutaj, która wypisz wymaluj mi przypomina psychoanalityka. Za to, że to miejsce jest tak przytulne i tak dobrze zadbane. Chciałam także podziękować Tobie Perfidia, bo myślę, że dajesz w to forum całe swoje "perfidne" serce. Za to, że tak wytrwale walczysz z niewiedzą ludzi na temat ED. Oraz sigmie, bo dzięki Tobie przekonałam się, że psycholog to też człowiek Może to dziwnie brzmi, ale pielęgnuję w sobie dobre uczucia względem ludzi, a najwięcej jest chyba we mnie wdzięczności. I tą wdzięczność przekazuję nie tylko osobom wymienionym, ale wszystkim aktywnym użytkownikom, bo każdy dzień dla mnie tutaj jest fajną przygodą. "Odkąd sięgam pamięcią, zawsze było coś nie tak..." |
|
|
Perfidia |
Dodany dnia 23/08/2013 05:28
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 7779 Data rejestracji: 26.01.09 |
Perfidnie odpowiem - nie ma za co
[color=#990099][i]Czasem jest tak, że to, co się liczy, nie da się policzyć, a to, co daje się policzyć - nie liczy się.[/i] [small]A.Einstein[/small][/color] [small]1,6180339887498948482045868343656...[/small] |
sigma |
Dodany dnia 23/08/2013 10:02
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 12627 Data rejestracji: 12.02.11 |
Girl Nosiłam się kiedyś z zamiarem założenia podobnego wątku, żeby podziękować za to, co gdzieś mi po drodze umknęło i nie podziękowałam od razu albo dopiero po czasie sobie uświadomiłam, ile mi to dało - ale jakoś głupio mi było i się nie zdobyłam karą za niewiarę będzie lęk który już nie zechce opuścić mnie |
|
|
girl interrupted |
Dodany dnia 26/08/2013 00:00
|
Jak przeczytałam Twoją wypowiedź Perfidia to się popłakałam. Bo przecież przez długi czas nazywałam Ciebie tutaj mamą... i moje myśli poleciały w kierunku: "szkoda, że z mamą nie mam tak dobrego kontaktu jak z Tobą" no i już niewiele było trzeba. sigma - no właśnie tak to jest, że czasem się hamujemy zamiast podążyć za tym, czego naprawdę potrzebujemy. Ot, taka ludzka natura "Odkąd sięgam pamięcią, zawsze było coś nie tak..." |
|
|
girl interrupted |
Dodany dnia 02/09/2013 05:57
|
Dziękuję całemu Instytutowi Psychiatrii i Neurologii i myślę, że to wystarczy
"Odkąd sięgam pamięcią, zawsze było coś nie tak..." |
|
Przeskocz do forum: |