Zobacz temat
Mam Efkę :: Hyde park :: O komputerach
Z serwera na serwer
|
|
@gnieszka |
Dodany dnia 30/01/2010 17:48
|
Finiszujący Postów: 222 Data rejestracji: 20.04.09 |
Jak przenieść stronę z serwera fora.pl na inny? Czy to w ogóle możliwe, bo słyszałam, że fora.pl jakieś dżezy robią. Czy ten serwer wygląda dobrze [url]http://netlook.pl/serwery.htm[/url] ? No i jaka opcja z niego byłaby wystarczająca na forum? 'Już ci nigdy nie uwierzę iskiereczko mała. Najpierw błyśniesz, potem zgaśniesz, ot i bajka cała.' |
|
|
Makro |
Dodany dnia 30/01/2010 20:19
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 3419 Data rejestracji: 10.08.08 |
Musi być możliwość zrobienia wzięcia bazy danych - z reguły jest opcja zrobienia backup'u (kopii zapasowej) w panelu administracyjnym. Potem instalujesz forum na innym serwerze - wczytujesz kopię zapasowa - i po robocie.
[color=#3300ff]"Gdy słońce kultury chyli się ku zachodowi, to nawet karły rzucają długie cienie."[/color] [color=#6600ff]Karl Kraus[/color] [color=#0099ff]Jestem lekarzem. Na forum jestem prywatnie, więc funkcje leczenie i diagnostyka są wyłąc |
@gnieszka |
Dodany dnia 31/01/2010 15:05
|
i po balu nie da się ;/
'Już ci nigdy nie uwierzę iskiereczko mała. Najpierw błyśniesz, potem zgaśniesz, ot i bajka cała.' |
|
|
Makro |
Dodany dnia 31/01/2010 15:46
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 3419 Data rejestracji: 10.08.08 |
nie masz możliwości zrobienia kopii zapasowej? Ale beznadzieja!
[color=#3300ff]"Gdy słońce kultury chyli się ku zachodowi, to nawet karły rzucają długie cienie."[/color] [color=#6600ff]Karl Kraus[/color] [color=#0099ff]Jestem lekarzem. Na forum jestem prywatnie, więc funkcje leczenie i diagnostyka są wyłąc |
@gnieszka |
Dodany dnia 31/01/2010 15:53
|
Generalnie tylko admini fora.pl maja dostep do takich bajerów Szkoda, wiesz nie przeszkadzało by mi to gdyby wszystko działało, ale statystyki się popsuły i państwo rządzący nie mają chyba ochoty ich naprawić. Stąd w ogóle pomysł na przeniesienie się. 'Już ci nigdy nie uwierzę iskiereczko mała. Najpierw błyśniesz, potem zgaśniesz, ot i bajka cała.' |
|
Przeskocz do forum: |