Zobacz temat
znieczulenie
|
|
verdemia |
Dodany dnia 20/12/2009 14:37
|
Złoty Forumowicz Postów: 1809 Data rejestracji: 29.07.09 |
Ide do dentysty na kanałowe niedługo i w związku z tym pytanie: czy stomatolog mimo, że biorę kwetiapnę, po której jak na razie strasznie mi słabo i serce zwolniło niesamowicie, da mi znieczulenie? I czy w ogóle moge je dostać? PS czy to kwestia ogromnej niewiary w siebie (typowe dla ED), że ciagle mam wrażenie, ze każde moje pytanie jest śmieszne i przy pisaniu aż pocą mi się ręce? |
|
|
modliszka |
Dodany dnia 20/12/2009 20:01
|
Złoty Forumowicz Postów: 2327 Data rejestracji: 26.10.09 |
nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie ale chce się odnieść do drugiej części Twojego wpisu:..[b]verdemko[/b] kto pyta nie błądzi..poza tym jesteś tu nowa i pewnie odnosisz takie wrażenie na tle wpisów 'starych wyjadaczy' nie przejmuj się i pisz a na pewno znajdzie się ktoś kto odpisze |
|
|
verdemia |
Dodany dnia 20/12/2009 21:20
|
wcale nie jestem taka nowa sledzę mam efkę odkąd powstała tylko po prostu czasem wolę wiedziec więcej niż mniej... i dociekać więcej niż trzeba... a poza tym boję się zjazdu po wyjściu od dentysty bo mam daleko do domu od niego:/ |
|
|
verdemia |
Dodany dnia 22/12/2009 22:23
|
Jakby kogoś interesowało to już byłam u dentysty jako jedyny z niewielu ludzi nie spojrzał na mnie jak na wariatkę jak mu powiedziałam o neuroleptykach ale do rzeczy: neuroleptyki nie wchodzą w żadne interakcje ze znieczuleniem miejscowym takim jak u stomatologa (nie wiem czy są jakies inne). Przynajmniej on tak stwierdził, ale chyba ma rację, bo nic nie poczułam dziwnego. Ech... problemy sobie wymyslam... |
|
|
irian |
Dodany dnia 23/12/2009 09:32
|
Finiszujący Postów: 278 Data rejestracji: 16.11.09 |
wiesz, zawsze lepiej chuchać na zimne czasem nie zdajemy sobie sprawy jak niebezpieczne mogą być niektóre tego typu "mieszanki", także myślę że lepiej sobie "wymyślać problemy" i mieć czyste sumienie i zero strachu niż olewać wszystko bo po co się pytać |
Przeskocz do forum: |